Кладионица

1. и ја сам синоћ још, ал' бонуса још нема. и кад пробам да откуцам тикет, каже "нот инаф мани, пуси кујац".

2. Cim dobijete neke vece pare na meridianu ( do utorka ) stavljajte sve da ce PSG da prodje Valensiju. Kvota 1.5.

3. Добро да сам приметио тему. Иначе уопште не би' знао да је субота. :Д Са' ћу ја нешто додиграм.

4. PuppetMaster
    Cim dobijete neke vece pare na meridianu ( do utorka ) stavljajte sve da ce PSG da prodje Valensiju. Kvota 1.5.

дај напишите како, јебогакурац, могу ли некако да утичем на то да легне тај бонус?:)

5. Meni je samo od sebe stiglo tih 200 kinti. Tako da verovatno je kod njih negde zapusilo, pa cekaj da odguse wc

6. @Radmilo

Na tiketu imas da biras da li ces preko kes racuna ili bonus racuna da uplatis tiket. To ti je jedno ispod drugog, i pored svakog od ta dva imas iznos koji ti je preostao. Ako u bonus racunu stoji 0.00 RSD, obrati im se mailom.
    Juce pri registraciji sam uneo neke pogresne podatke i obratio im se. Mislio sam da od toga nema nista i da ce samo da me odjebu. Odg. su mi za 10 min i rekli da su pored toga sto su ispravili gresku, uplatili i 200 din bonusa.
    Dakle, obrati im se na mail, koga imas u kontaktu, gore desno na stranici.

Kontas?

7. Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-5777235-1056
    Inače, da ne pripisujem sebi zasluge, tiket pripada jednom istaknutom članu Vukajlije. :D

8. Radmilo, nisam ja ni pravio taj racun u Meridianu. Imam jedan u Mozzartu, sto sam ga napravio cim sam napunio 18 godina i tu sam se zestoko zajebo. Sugava kladionica totalno...
    Prebacivacu se negde sigurno, samo kad zavrsim sa obavezama oko faxa, sad bas nemam kada da razmatram :)

9. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-8665348-1056

Ovo sam odigrao iz zajebancije,mamu joj jebem pogrešila mi prvu tekmu ali možda je to kladioničarsko predskazanje...:)

10. Ne propustite ovaj DUBLE:

Partizan manje od 153,5
    Sijena vise od 163,5

Ja igram za 500

11. Одиграх следеће:

Бари - Варезе 1
    Верона - Вићенца 1
    Генчлербирли - Ескисехир 1
    Хановер - Хофенхајм 1
    Штутгарт - Вердер Х
    Гројтер - Волфсбург 1Х
    Ајнтрахт - Нирнберг Х2
    Свонси - КПР 1
    Норич - Фулам Х2

12. Gazi, ajd me dodaj u onu vasu grupu, cuh clanovi odavde mesec dana fraj :-D

13. posalji zahtev odmah:
    http://www.facebook.com/groups/187398334718039/

p.s. Svi odavde imate mesec dana dzabalesku.

a posto me mrzi da vam kopiram, skoknite do stranice i grupe i proverite sta pikamo danas. EDIT: AKo neko ne zna, link do stranice je kod mene na profilu

14. Znači, ne da su Oklahoma i Finiks otišli preko, NEGO SU MU JEBALI KEVINU KEVU! A ja pička ne smem da odigram... Ali dobro, prosralo me je sad za onaj tiket ultra do jaja. :D Ne znam zašto, ali ubeđen sam da će ovo proći:
    https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=0Iqk5iAwzaZoSvKbEpeeW7DN4auSo5O2
    Kurac moj. Ovaj bolesni Dortmund ima d'ode u 7+.

15. Tipujem na:
    KLIVLEND-DENVER MANJE 215,5
    Milwoki-Detroit manje 205,5

16. Brate, ja tipujem obe preko. :D Jesi video ti koliko su efikasni i Klivlend i Denver? Aj ova druga i nekako, ali mislim da će ovi prvi ići preko. Sad, to što mož' da se desi i da odigraju 80:80, to je druga stvar. :D Eno sinoć, jutros, kako god, Klipersi u punom sastavu naguženi od strane Majamija kojem nisu igrali ni Boš ni Alen, a Čalmers se i nije baš naigrao zbog povrede leđa. Cirkus bre totalni.

17. А шта наплаћује овај Газимудо?

18. Gazimudo ja sam se sad prijavio za grupu.

19. Denver pusta protivnika po tekmi 100.6 p/g,a Klivlend daje 97.8 p/g...igrali su jednu tekmu vec gde je bilo 98-91 za Denver,bez obzira sto su obe ekipe su podigle formu od tada,mislim da ce pasti manje poena jer Klivlend vuce poene tu,a Denver ima toliko dobru klupu da svaki njihov igrac moze da parira bilo kome iz PP Klivlenda i da ga uspesno cuva. Mada,to je NBA moze da se desi da prebace i preko 300p,jebes mu mater!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.