Кладионица

1. Moj tiket za danas:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-5343837-1056

Razmišljam da branim,da igram Betis 2-3 i Anžer GG a ova dva isto.

2. Si ti lud? Čuj braniti sa ove dve a ove dve ponavljati. Pa to kao 100% siguran u te dve što hoćeš da ponoviš. Ti bogami kao da si prošao te dve. A još nijedna nije ni počela. Znaš li ti kako se brani tiket? Svašta

3. Si ti lud? Čuj braniti sa ove dve a ove dve ponavljati. Pa to kao 100% siguran u te dve što hoćeš da ponoviš. Ti bogami kao da si prošao te dve. A još nijedna nije ni počela. Znaš li ti kako se brani tiket? Svašta

Znam kako se brani tiket i branio sam i ovaj,izmenio sam sve sem Herte koja na poslednje 4 utakmice dolazi iz iksa tako da sam prilično siguran da će i sad doći.Živi bili pa videli.

4. tiket se brani tako što se stavi poslednji par da se igra sutra dan i gađa se dvoznak12. A onda ako prođe sve odeš i staviš trećinu dobitka na X u singlu i dobar si dve trećine dobitka tiketa. al uzmeš poslednji par onaj kome su kvote fazon 2.6 3.0 2.6

i onda si siguran u dobitak 2/3 tiketa. Ako ti je izlaz na glavnom 6 soma uplaćuješ 2 na iks i dobar si 4. to je slikovito :)

5. A može i preko klađenja uživo da ga brani.

6. kvdz ako bude 3 2 za liverpul a 0 1 ili 1 1 drugo poluvreme ti si pao. tako da nisi ga bas dobro branijo samo si napravijo situaciju da moš da dobiješ oba tiketa :D

al nema veze.

moja neka filozofija je da se tiket brani samo ako je siguran dobitak, nači braniš ga da bi dobio, ne da bi dobio duplo :)

7. Tebra, nisi ti branio tiket, ti si odigrao samo drugi tiket, razlicite kombinacije ,a iste parove. :D

8. Evo sigurice FILADELFIJA-KLIPERSI 2 1.5
    i mozda Sarlot-Boston 2 1.5

9. Ako se vako brani tiket, ja sad do sad branio bar sesnajes milijona!

10. Eh kad bi znao što znači braniti. Ako si pouzdan u te parove,mećeš njh na tiket,a ne da napraviš još 1 tiket sa mogućim dobitkom,mjesto sigurnog. Al ovaj drugi mož da prodje ako betis ne zajebe !

11. лудило, сад га брани са јуве из икса у кеца и валенсија из кеца у иск ЛОЛО

12. Pa ja sam i hteo da se namesti da mogu oba da prodju :D Mozda se ovako ne brani tiket ali sta cu kada drugo nista nema da se igra za danas.

13. Prelazi dolaze garant! :D

14. Kvdz, batali klađenje dok si još mlađan, nećeš se tu leba najesti. Svaki tiket sa kvotom iznad 4 je kao bingo listić, svaka uplata ispod 500 je besmislena, kraj.

15. Dobro sto nisam stavio puko bih ko oblanda.

16. Rekoh ti K.V.D.Z....

17. MakaronMaster
    Rekoh ti K.V.D.Z....

Jbg Makaron ko radi taj i greši...

18. opustitee se momci odlucio dodigram sledeće
    Seltikovci iz iks u iks
    Miševi iz iks u iks
    Midlzbro triplus
    Hull triplus
    Lejcester triplus

ne pada mi na pamet da ga branim i zabole me tuki.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.