Кладионица

1. kako izjebali favoriti večeras, dobro pa nisam uplatio bogzna kakve pare, ovo je strašno matori

2. Zlatan 2+, kvota 8, uplata 200. Pomoz' Bože.

3. Skantorp 1
    Seltik Iks u iks
    Valensija iks u iks
    Hartpul 1

4. http://oi45.tinypic.com/2a7si1s.jpg

Jbg zao mi je sto nisam napisao ove moje predloge sinoć,ali nisam ja kriv sto vlasnik kafane nema Wireless.

5. Па добро, паднеш 2000 тикета, не поставиш ништа, усере те један и одмах курчење. То је баш цакано.

6. Toronto-Denver 2 1.7
    Golden State-Houston 1 1.7

7. ehh Shomy,Shomy ... 23

8. pa kažee
    Jeovil kec
    zeleni iks u iks
    miševi iks u iks
    hartpul kec

konačan izgled tiketa

branim ga za seltikom iz iksa u keca,i valensijom iksa u dvoju lolo

9. Realan tiket:

Jeovil 1x
    PSG x2
    Lester ce primi gol

A malo hrabriji

Jeovil 1&tim1 2+
    PSG 2
    Lester X2
    Southwnd X2

I moze prelaz Juve X-2

10. jebo tebi ja leb,ako dodje iks u 2

11. Meni Seltik vuce na X...

12. ja odo dodigram iz iksa u dva juve, iz iksa u iks valesniju iz iksa u keca hal siti i iz iksa u iks midzbro. i sistem 3 od 4 za 100 kinti a u kurac

edit: i pitanje za one koji su igrali onlajn na mozartu kolko je minimum uplata za tikete?

13. cini mi se 50 kinti. A ako nije 50 onda je 100. Al 99% sam siguran da je 50 za obicne i 200 za single

14. hahahha lolo evo se i ja prebacih. konacna odluka
    sveci iks u dva
    seltik iks u iks
    hartpul kec
    jeovil kec

15. ја гађао гг3+ на дортмунд, реал даје два, јувентус 2-3 и псж даје 2. и млатио још псж х-х и јуве 2-2.
    е сад, дође лик у клаџу и вели унтерхашинг 1. ставио хиљаду. он. не знам колико је за веровати да је намештаљка нека.

16. Onaj osećaj kada nisi uplatio jer nijedan idiot od onih jebenih penzionera koji izlaze iz kladionice nije hteo da se vrati i uplati mi.
    Dabogda im poštar izgubio penzije svima redom!!1!123

17. лоло ја сам пре два дана у нс уплатио тикет једном момку, не знам да ли је прошо нисам погледо :)

18. Дабогда им свима редом црнци ћеркама претраживали вагинални анус, значи невера.

19. клињо пао лоло :) пуко клиња мали од 16 година сома динара... не ве ра

Ал кома, приђе ми мали и каже "Извините, господине" ЛО ЛО

20. tako sam i ja do prije 2 god, pa sam molio ko pička i padao ko pička lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.