Кладионица

1. Ja bih reko Barsa plus, Zalgiris minus. I Real mi je minus.

2. Barca dvojka - Makabi je u nekim finansijksim problemima ako sam dobro citao
    Zalgiris je dvojka
    Cska je kec sa umanjenim hendikepom
    efes je kecina, kvota 2.5!

3. Ајде доробимо моцарта данас!

4. овако...

анжи 1
    ајакс 3+
    атлетико 1
    штутгарт гг
    леверкузен даје 2+

затим...

базел 2
    ајакс 1-1 и 3+
    леванте Х
    интер 1-1

и на крају...

мгладбах пХ или крајХ
    зенит време првог гола 28+
    бате време првог гола 28+
    тотенхем уг 1-3

:)

5. Igrao sam Unicaju 2
    Klipse 2
    i Majami-okc manje.!!!

6. Јуче покупио неке предлоге са нета и убо квоту 7, а чини ми се да ће данас бити маса голова, кад погледам парове некако се намеће само по себи

-Анжи, Бате, Леверкузен ГГ квота 5.13

-Тотенхем 1, Базел и Мехенгладбах ГГ квота 5.3

7. Englezi su ti uvek kriticni sto se tice Lige Evrope. Nece da igraju, pogotovo ako je slucaj kao sa Totenhemom, koji se bori za cetvrtu poziciju i LS.

8. Сат времена сам гледао парове, правио тикете, па брисао, па правио, па брисао и онда се изнервирао и ставио 50 кинти на ово:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-5709262-1057

9. Ja od jutros :)
    Izgleda ce biti neki singl, eventualno dubl za 500-1000 dinara i u kurac

10. Igrao sam Leverkuzen-Benfika gg3+. Ulozio sam 10000 pa nek ide zivot

11. tuga, napulj primijo gol, a mrtvi olimpijakos gubi i pritom ima crvenog eee živote :)

12. tuga, napulj primijo gol, a mrtvi olimpijakos gubi i pritom ima crvenog eee živote

Identično ono što mene jebe. E ćivote lizalico...

13. ахах преписо си значи :) туга падосмо обоица јер леванте метнуо још један лоло

14. Nesam bre prepis'o nego sam igr'o na svoju ruku. :D Ali džaba kad je Olimpijakos mutav.

15. САЋЕ ПАНТЕЛА ДУЂЕ ДА НАПРАВИ ВИШАК!!!

16. Ne morate da baš noćas budete tako efikasni kacam odigrao neke kombinacije golova.. Neka braćo, hvala vam na učinjenom do sada. ĆERAJTE SE U KURČEVE KOLEKTIVNO.

17. odigro upravo na lajvu GG mehengladbah, stutgart i njukasl

18. Počo snijeg da pada, nemrem izaći napolje a ubosni sam, a ođe mi nešto ne radi crnogorski meridijan da se vadim, ne znam koji mu je kurac, neće da učita stranu...

19. Продао ме осећај, ови вола не могу да убоду, мрш бре!

20. Bazel 1-1
    Totenhem x-1

i uzmite pare braćo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.