Кладионица

1. Ja večeras uzimam pare U ZI MAM !!!!

2. Krecemo tikete od 100 kinte...

Klivlend - San Antonio 1
    Indijana - Sarlot -184.5
    Orlando - Atlanta -198.5
    Detroit - Vasington 2
    Njujork - Toronto 2

Ulog 100
    Dobitak 9100

3. Invernes iz dvojke u keca
    real iz keca u iks
    šahtjor iz iksa u iks

4. Jebem ti fašiste. Tako mi i treba kad igram na njih. Mada, vrlo verovatno će me večeras već neki NBA sjebati, tako da i neće biti velika šteta.

5. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-8225395-1057

није баш да сам бијо далеко ЛОЛО усраше ме немци за сутра да чекам две од три овако мора све три да дођу :)

а за сутра специјал, тикет лудило не полажем наде ал реко ај да бацим 30 кинти
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-2193130-1057

6. Jebiga, iznenadio Šahtjor, i ja se nadao laganoj pobedi Dorta

7. Au Fonste, baš šteta. Fejzaro, mnogo me se svidža ovaj 2. ketti. :D Će bačim nešto slično sutra.

8. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8649179-1057
    Malo je falilo... pu!
    Evo da se kurčim lolo ubo sam Reala tačan rezultat

9. јуче обе текме из 2 у 2, данас обе из Х у Х. Ко би се томе надао ц ц ц ц

10. Brao Makaron za tiket, k'o ja da sam odigr'o...

11. Синоћ кад сам пуко онај тикет са 2 икса, рекао сам да ћу опет да играм два икса. Бацио сам данас поглед на тему + ортаково мудровање о головима = одиграо неке гг-ове и пао. Кацам поводљив...

12. Gazimudo
    Bvldga, ostavljaj one tvoje predloge za 2+pp.3+pp!

Na Real uplata 4 200 000e
    Na nereseno 280 000e
    Na Utd 500 000e

Ce da dodje X ko iz picke :)

I koje ovde profitirao? :) Kladze nam drage.

13. јебем их у уста све, баш.
    говнари, чекам за онај тикет од јуче да да реал још гол да узмем бар оне повратне тикете, а данас одиграо звезду хендикеп 2 (шта сам рек'о? коиспичке) и дортмунд х2 и реал х-1 и све иде к'о под конац и курац. квота неких 15 једва, ни толико, ал' сам пук'о 300 динара, био сам убеђен да долази.

14. сутра:
    тотенхем 2-3
    бате 0-2
    леверкузен гг3+
    челси 0-2
    олимпијакос 0-2

и 'оћу да ставим на њукасл тачан резултат 1:0, синуло ми, лоло

15. oborise Vasington i Klivlend, sabani izgubili 1 razlike, a ovi daju seriju 11-0 da im pprave.

16. Kyrie Irving dao malo poena i to je razlog zašto su izgubili. Čak su i kod njega spustili normalnu kvotu na poene sa 1.85 na 1.6 za manje poena.
    Odigrah noćni i ubodoh njega i Karmela manje a Pol Džordža i Dž. Smita više. Na 2km dobih 20 maraka, taman za fudbala danas.

17. Jel ima neko predloge danas za EL Cska,Barsa i Zalgiris?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.