Кладионица

1. Padam kurac,došlo \o/

2. Ljudi, bacite neki singl, dubl za sutra... Izađoše mi oči na ovom flešskoru, ništa dobro ne mogu da nađem.

3. Galatasaraj-Efes 2 2.1
    WEST-EAST NBA 1 1.7
    Zvezda-Partian h2 5.5 1.85

4. Je l' nam se vratio Nelson?

5. nemoj zajebavati deranje da se kladis na ISTOK ZAPAD? razocarao si me...

6. Padam kurac,došlo \o/

sad mi plati kurvu, ako kazem da padas znaci da prolazis..

7. Sto Dzankee? Ima da padne westara plus poeni...

@Bic vratio se nelson,partizanu navodno gordon u autu....

8. Pa što onda H2, crni čoveče?

9. Kaze ovako Vujosevic: "VEROVATNO bez Gordona na Zvezdu". Implicira da ce Gordon sutra imati index preko 30. Ja cu tipovati iz navijacke perspektive na derbi,a mislim i da mogu da se nose bez Gordona sa Covom. :)

10. Nećete znati gde vam je dupe a gde sise.

11. trenirali smo vredno ovih nekoliko dana, dosta puta smo i bez koske i tako... :)
    e da i kako ce ovaj Efes sutra da naduje Galatu, ima da nam budu pune ruke Djordja Vajferta...

12. Za sise mozda i necemo,al za dupe cemo vas da pitamo. Ipak vi znate gde se nalazi ono sto vas boli jos od 2002.

13. Gazimudu bolna tacka KKP, a i meni je bio dok nisu dosli Milosavljevic i Cakarevic....

14. Ja sam gotivio vaš tim, radovao se vašim uspesima u Evro i Jadranskoj ligi, sve dok Veprić nije otišao u Cska, vratio se isfrustriran i počeo da pljuje po svima redom. Ulaže se u Zvezdu, pa šta. Šta to vama škodi?

15. Pretezno navijam za "underdogove" bez obzira kuj igra....

16. Katanija-Bolonja GG 1.85
    Peskara-Kaljari GG 1.82

Zvezda-Patlidžan 1
    Sošo-PSG G2+
    Nurnberg-Hanover GG
    Real Sosijedad-Levante GG3+ (pazi kad ovde dođe NG i 0-2)

17. ma deranje cista lutrija da igras poene na east west...

inace, ovo je danasnja 3 za 3...nije neka kvota, al ono... http://www.rezultati.com/utakmica/WrB1eIn5/#tecajevi;home-away;kraj-nakon-produzetka

18. sad mi plati kurvu, ako kazem da padas znaci da prolazis..

može, taman mi sutra rođendan pa častim

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.