U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1164-9467931-1058
Samo još jedno poluvremeeeee
pdas :*
Padam kurac,došlo \o/
Ljudi, bacite neki singl, dubl za sutra... Izađoše mi oči na ovom flešskoru, ništa dobro ne mogu da nađem.
Galatasaraj-Efes 2 2.1
WEST-EAST NBA 1 1.7
Zvezda-Partian h2 5.5 1.85
Je l' nam se vratio Nelson?
nemoj zajebavati deranje da se kladis na ISTOK ZAPAD? razocarao si me...
sad mi plati kurvu, ako kazem da padas znaci da prolazis..
Sto Dzankee? Ima da padne westara plus poeni...
@Bic vratio se nelson,partizanu navodno gordon u autu....
Pa što onda H2, crni čoveče?
Kaze ovako Vujosevic: "VEROVATNO bez Gordona na Zvezdu". Implicira da ce Gordon sutra imati index preko 30. Ja cu tipovati iz navijacke perspektive na derbi,a mislim i da mogu da se nose bez Gordona sa Covom. :)
Nećete znati gde vam je dupe a gde sise.
trenirali smo vredno ovih nekoliko dana, dosta puta smo i bez koske i tako... :)
e da i kako ce ovaj Efes sutra da naduje Galatu, ima da nam budu pune ruke Djordja Vajferta...
Za sise mozda i necemo,al za dupe cemo vas da pitamo. Ipak vi znate gde se nalazi ono sto vas boli jos od 2002.
Gazimudu bolna tacka KKP, a i meni je bio dok nisu dosli Milosavljevic i Cakarevic....
Ja sam gotivio vaš tim, radovao se vašim uspesima u Evro i Jadranskoj ligi, sve dok Veprić nije otišao u Cska, vratio se isfrustriran i počeo da pljuje po svima redom. Ulaže se u Zvezdu, pa šta. Šta to vama škodi?
Pretezno navijam za "underdogove" bez obzira kuj igra....
Katanija-Bolonja GG 1.85
Peskara-Kaljari GG 1.82
Zvezda-Patlidžan 1
Sošo-PSG G2+
Nurnberg-Hanover GG
Real Sosijedad-Levante GG3+ (pazi kad ovde dođe NG i 0-2)
ma deranje cista lutrija da igras poene na east west...
inace, ovo je danasnja 3 za 3...nije neka kvota, al ono... http://www.rezultati.com/utakmica/WrB1eIn5/#tecajevi;home-away;kraj-nakon-produzetka
može, taman mi sutra rođendan pa častim