Кладионица

1. Pala kvota na Efes sa 2.1 na 1.7

2. Jebem ja majku ovom Tino Kosti iz Valensije zbog ovog crvenog kartona. Napuši se kurčine Kosta Tinooo!!!

3. Opet sam odigrao onaj moj tiket 3+ , 4+.

Cristal Palas - Midlsbro 4:1
    Liverpul - Swonsi 5:0 trenutno
    Zwole - Feynord 3:2
    Napoli - Sampdoria 0:0

4. Kako igras to Gazimudo,sibnes i 3plus i 4plus na iste tekme?

5. da. Ako dodju sve 4 3+, isplata ti je oko 60% uplate (gubitak),al ako ode jedna u 4+ vec si u plusu. Ako odu sve 4 u 4+, budu fine pare. Na 300 kinti, max isplata oko 8-12 000,zavisi od kvota.

6. Bravo Valensija mađijo! Tino Kosta pošteđen si jebanja majke.

7. Prosla ona 3za3 ako ispratio neko. zabarska pola namestaju ko ludi

8. како ме данас уби наполи, оно је нездраво.
    у среду реал, па у петак нец, па данас наполи. у уторак онда узимам паре неком логиком!

9. Zvao me drug koji radi u kladionici da dodjem na kafu. I dok smo sedeli, rekao mi je da je neki tip uplatio 5000 na Go Ahead Eagles. Kvota i nije bas neka, ali eto. Sta sam cuo, to prodajem...

10. Šta znaš, možda se pokriva na tu tekmu. Možda je igrao X2 na Oss i samo nju čeka na tiketu za velike pare :D

11. Siena - Lazio GG
    Igokea - Zadar H1 (-9,5)

12. Pa moze biti... Samo kazem sta sam cuo. :)

13. Sve je to kurva,banda...

Evo malo i promasaja :)

http://www.dodaj.rs/f/2y/b8/cWWPL7t/image.jpg

14. Svima kladionicarima preporucujem sledece!

Sve pare koje ste spremni da potrosite na kladionicu za neki naredni period stavite na utakmicu

Galatasaray(-10.5) - C Zvezda H1 1.85

Zvezda je porazom od ulma izgubila sve sanse za plasman dalje, dok je galati neophodna pobeda. Pored toga sto zvezda nema motiva za dobru partiju, nece u istanbul povesti Rakocevica, Katica i mozda jos nekog igraca (sve u svemu 2,3 najbolja igraca u sezoni) tako da ce znatno vecu minutazu imati mladji igraci koji i nisu u nekoj formi. A i realno, Galata ce navaliti od pocetka kao luda, tako da sigurno nece stati cim naprave razliku od 10ak poena,nego ce ici da sto pre obezbede pobedu. Galata ih je rasturila u Beogradu u punom sastavu, rasturice ih i oslabljene pred svojim navijacima.

15. Opet sam odigrao onaj moj tiket 3+ , 4+.

Cristal Palas - Midlsbro 4:1
    Liverpul - Swonsi 5:0 trenutno
    Zwole - Feynord 3:2
    Napoli - Sampdoria 0:0

u kojoj kladionici ima ova opcija?

16. Svakoj. Brate mili to vam je obican sistemski tiket. 4 para sa 2 tipa ti daje 16 kombinacija.
    3 tekme 9 kombinacija,. odnosno ukupan broj kombinacija vam je broj parova na kvadrat (zato sto imaju 2 tipa po paru, da imaju 3, bilo bi na kub itd..)

3 tekme je mnogo bolja varijanta,al treba ispratiti sa vecom kintom da bi se fino ovajdilo.
    Na ovom sa 4 tekme, na 300 kinti izlaz je uglavnom oko 10 000. Max naravno. Minimum je uvek oko 60% uplate.

EDIT: samo nemojte da se zbunite ako vam na nekom tiketu pise da je max isplata oko 1000-2000.
    Mozzart uracunava ukupan maximalni dobitak pa ce pisati ispata od 200 do 10 000.
    Dok BalkanBet pise samo min i max isplatu PO KOMBINACIJI pa pise od 200 do 1500.

17. ja jos nisam video da se negde moze odigrati 3,4+ za tekmu.

18. Gazi, koje kvote dodju otprilike na te utakmice koje gadjaš?
    Ne mislim ukupno, nego pojedinačno, orijentaciono naravno. Jel gadjaš nešto što je manje više realno da će da bude dosta golova ili juriš neke lude kvote na te igre (mrzi me malo da računam uplatu i potencijalne dobitke)?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.