Кладионица

1. fener igra pred praznim tribinama, plus imaju neke povrede i suspenzije.. nece oni bas kantati ove..

2. Momci,ajmo za vikend neki tiket da bacim 5 evra,jebem vam mater ako ne prodjem

3. HOĆETE PARE ...
    EVO VAM SIGURNE PARE:

STEAUA - AJAX pada više golova 2

LIVERPOOL - ZENIT pada više golova 2

Ubacite i Vi nešto i to je to

DOPUNA:

Tačni rezultati za 50 din onako iz zezancije:

Liverpul - Zenit 2:1

Čelzi 3:1

Fenerbahče 1:0

4. Jao, kad bi ovaj Dnjepar dobio...

5. газимудо ухватијо сам барса 2 и преко поена квота 2.7. сад чекам ове остале твоје фиксеве :)

6. Moj tiket za danas je bio:
    Hannover X
    Bordeaux 1
    Genk II GG
    Metalist X
    Inter 2
    Sa 50 din. 10 653.42 din. Ali Genk će po prvi put da me izjebe izgleda... Volim Belgijance, i juče sam ako se sećate igrao 1iGG na Charloi, al izgleda da će me zeznuti sad...

7. блејк дуго већ разматрам ову тему и нико не игра толико лоше клаџу као ти :) лолол без увреде ал мислим да идеш главом кроз зид стално.

пар грешака које сам увидео код тебе.

прва: јако много ограничаваш голове, брате тебра чему игра 2-4 гола? ем мала квота ем врло често сјебе, ако играш играј ил 3+ или 4+ ограничавање те закопа. Лоша игра.

друга: изабереш јако лоше текме за играње, као нпр сад Дњипро. Базел их усро кући, Дњепар управо добио црвени картон. Не кажем да неће победити, можда и оће ал врло тешко. Начи после 2:0 нормално је да ће срљати да дају гол, ал базел није нимало наиван клуб, и будимо реални, дњепар није у њиховом рангу. Начи ја кад сам видо квоту на базел одма сам помислио Х2. Јбга, сматрам и мислим да ће доћи.

даље не могу немам времена, ал ћу ти рећи ових дана још пар грешака :) Ај поз :))

8. Kontam da se slažem sa Fejžom, zato što sam ja sveukupno jedno 2 mjeseca sada i mjesec na ljeto bio na temi,džankara je nešto i ubadao , al gledam na milenijum bet ove ttvoje,nadaš se da ćeš d dobiješ pa sjebavaš se ko četnik na neretvi.

9. Mora Makabi da skupi jajca da dobije ovu Sienu

10. Bogami retko losa ponuda...

11. Ja sam najgori na temi, jednom sam ubo. lolol

12. Bre valjda oće
    Evo sad će poluvreme,+10 za Makabi
    Još njih i Žalgiris čekam,Olimpijakos i CSKA sutra i to je to

Ja još i dobar procenat imam, ove godine 6 tiketa 4 dobitna, u plusu 6 900 dinara :D

13. To vam je solidna prolaznost s obzirom da gadjate kvote 1000000....a za sutra vidim jednu gresku u granici...u pitanju je Real - Alba...154.5...minus dana po meni, grana bi trebalo da bude oko 147.5

EDIT: Cska - Efes plus, alternativa.

14. Таман сам направио малу паузу и сад сам опет бацио неке тикете...буквално.

15. Nema kurca igrati tiket gde je kvota veca od 3 realno,maksimum 2 ili 3 tekme sa 5stotkom ili soma i dosta....

16. ma tesko je i ubostvi kvotu 2 na tiketu, alooo :D ja ko retard probiram ove sitne kvote, umesto da grunem neki tenis 1.85/1.85 egal tekmu, imam 50% sanse.

17. Vi koji pratite basket treba da roknete dva hendikepa ili poene. Kvota 3.42. Ako nemas para stavi 200, pa dobitak opet na kvotu 3.42.
    Uzmes 2500 kao iz picke.

18. Јебо матер ако икад више одиграм на мртви Челси

19. Јес папете, да је то тако лако :Д

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.