Кладионица

1. Šta vredi, otišlo za nedelju dana...dobro tih nedelju dana se baš ni ne sećam najbolje...ako me razumeš...
    Ma, prvo veče smo spiskali oko 10 000, bem li ga, posle samo nastavili praksu...
    Al ne žalim, da mi je više takvih nedelja... :)
    Štaš, sad uzmem nedeljno 3 000 i ja nogom u dupe...sad jedino ovako neki listić ili na uživo... neće da me usere opet neki golem dobitak...

2. требало је да играте тих 60 сома на квоту 1.25 да добијете још 15 сома и тако прогресијом док не дођете до 200 иљада.

3. требало је да играте тих 60 сома на квоту 1.25 да добијете још 15 сома и тако прогресијом док не дођете до 200 иљада.

4. требало је да играте тих 60 сома на квоту 1.25 да добијете још 15 сома и тако прогресијом док не дођете до 200 иљада.

Da da da, tako i ja kažem mojoj razrednoj, kad uzme 100 000 za ekskurziju mesečno, ona to stavi na kvotu 1.50 i od dobitka uzme 50 000, a ostalo uplati...
    Ali ne leži vraže... :) Kurac ja da uplatim 60 000 pa makar znao da je namestio Bog otac utakmicu... Štaš, takva mi narav, radije na vinjak nego na Mančester keeeecaaaaa!!!

5. Verovatno je već bilo priče na temi od ovome, ali kako je najsigurnije doći do kvote 2- duple šanse, 2+, ili jednostavno cepneš fiks na tu kvotu?

6. po mom misljenju duple sanse. Cak i na kvotu 1.8 na domacina, u Balkanu kvota na 1x bude oko 1.2 , a bas retko dolazi dvojka

7. A Winner iz maxbeta? Valja? Rešio sam da uložim sutra neku malo veću sumu.

8. pa ni viner nije losa igra,al ako dodje X imas kvotu 1

9. Jel ima neko neke predloge za Evroligu danas? Zalgiris Fener makabI?

Zalgiris 1
    Makabi 1
    Fener-barsa 2 ?

10. Fener i Barca igraju koliko ja vidim. U svakom slucaju to je dvojka. Fener se raspada, strasne pojedince imaju al su kao tim go kurac. Svaka normalna ekipa ih bez problema tovari sa 10+ razlike, a barca je sigurno normalna ekipa.
    Tu mi je cista dvojka.

Zalgiris mi je preko poena , 145.5

Na sijenu moze da se proba, dobra je kvota, a makabi je u nekom kurcu u poslednje vreme, dok sijena gazi redom.

I ova poslednja tekma za danas, iako je mozda ocekivano da dobije unikaha, nisu oni nikakav spcijalan tim, i mislim da bi Bamberg mogao da ih dobije, ako nista kao pocasnu. Ili pokusati da ce domacin da mune vise od 75,5

11. Ај ви баскет магови дајте мишљење за ово срање што сам осмислијо.

0676 21-02 20:45:00 Brose Baskets-Unicaja
    Konačan ishod 1 2,05
    0674 21-02 18:45:00 Fenerbahce-Barcelona
    Poena na meču i Pob148.5 2&+P 2,70
    0675 21-02 20:05:00 Maccabi T.A.-Siena
    Konačan ishod 2 2,80
    0677 21-02 20:45:00 Zalgiris-Panathinaikos
    Poena147.5 > 1,85

12. Lolo, pa sve odozgo moje se poklapa sa ovim :D

13. ЛОЛО како си ме извалијо! све сам вам покро лоло

14. људи имам мали проблем са кладијоницом. Бураз изашо синоћ неки тикет и две текме су биле после 11 увече игране. Да ли то значи да морам да чекам до сутра да прође, пошто сам данас бијо и каже систем још није очито те две. Ал ме буни то што сам рецимо ономад прошо на аустралијан опену и меч се завршијо у 12 поподне већ у 2 сам мого да дигнем паре. Па сад не знам кој курац с тим, јел има неко искуства?

15. pa sacekaj jos dan. Posto dobitak nije veci od par hiljada (predpostavljam, inace bi ovde pravio festu), ne verujem da kladza oce da zajebe.. Ako nece da isplate, onda im gruni ciglu u plazmu, i racunaj da ste kvit.

16. да да око 3500 добитак. капирам да ће до сутра то бити све како треба у супротном узимамо линкове проверавамо резултате ја узимам три и по сома а они ко их јебе. пошто му клаџа у крају...

17. Ja bacao: Rubin GG
    Čelsi 1 i 3+
    Hannover GG3+
    Fenerbahčići daju 2 ili više
    Metalist 3+

I da, jebem ti kladionicu u kojoj nema ništa sem fuzbal. Državno govno..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.