Кладионица

1. Bogme sam fino pogodio ovu nasu ligu, samo 2 omasio. :) Ima da napravim svoj sajt i da dajem predloge iskljucivo za srpsku ligu i da se oparim! HA!

EDIT: Jos Rad metnuo u 89om... :/ Ali i Kula, ali sam to razmisljao izmedju 1 i 3+, oba su dosla...

2. Радмило Топола

повлачим реч.
    играм кладионицу још овог викенда, гађам тикет од 500 динара и 500 динара на ђенову двојку. онда батаљујем и више јој се не враћам.

Ти си мени најјачи с овим причама :D

3. bvdlga ti nisi batalio kladionu?

4. Jesam, ne igram, evo danas dan sedamnaesti ! Ovo sam prognozirao samo, da vidim kako mi ide...

5. Evo ZICERA za danas Indiana-LA Clipersi 2 2,10 (Indiani suspendovan Hibert za ovu tekmu)
    ........
    Cikago-Phila 1 1,35
    Lejkersi-Minesota h2 11,5 1,85
    ............................
    Caja-Makabi 1 1,6

6. Da, da, odlična kvota na Kliperse. Rekoh ja da će lagano otići preko Portland i Denver...

7. sasvim realno je da danas Sijena dobije Fener sa barem 7 razlike. Kvota je naravno 1.85, dok obican kec ne bi smeo da izostane, a kvota je 1.4

8. Сијена иде у +
    156,5 граница

9. Мене занима да ли ће Ливерпул да угази Вигана у гостима у суботу?

10. ја мислим да оће и то из прелаза 2-2 :)

11. Rekoh ja da će lagano otići preko Portland i Denver...

па да су отишли лагано и нису баш лоло, граница била 209.5 а било 210 поена :Д

12. bilo 217 :) u pravu si bio blejce :) jebiga, taj portland je tolko nepredvidiv da ono...

13. а да, ја истриповао да било 109 101 за денвер. грешка

14. Nocas Klipsi dvojcina ko kuca Vere Matovic!

15. Na Minesotu je kvota 6, može da se pokuša, Lejkersi su raspad.

16. Naval blokiran u celom Nisu 2-1.

17. moze se probati minesota 2, svakako... :D

18. лоло на минут и по до краја при рез 20 17 за бросе уплатим ко сиса најгора 20 дингера чисто из спрдње лололо, да реал добија четвртину. квота 5. и добијем 80 кинти ЛОЛО

19. џанкара колко си сигуран у макаби?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.