Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
treba to da dobije makabi, samo nek jebeni smith smiri dozivljaj, bacio do sad 10 trojki a 1 pogodio, klosar...znaci pratis stranicu fejze lolo :D
Добра ти ова математика фејзаро :)
тебра чисто 80 маћорее
џанкара погледо мало, и ја тео њих, ал ме изненадила квота. иначе сад губе, а ана лајву квота 3.25, па те зато питам
Лоло не знам ни ја шта пишем, не замери :)
rekoh ti samo da smith smiri seljacki dozivljaj i dobija to makabi.
Фејсе, какав је то сингл од 20 кинти?
Да нису увели неке промене у Моцарту, за онлајн?
eo makabi 5 faulova kaha 2...ovo ne valja :D
EDIT: 4/4, 4 faulova kahe za 2 min makabi 0..odlicno...ako ne dobiju ovo, idu na crnu listu
меридиан стивене, меридиан
Онлајн или три де кладиона?
онлајн
ЕДИТ: иначе кад отвориш налог дообијеш 200 кинти бонуса да се кладиш , ако већ ниси знао
Нисам знао, кул. Колика им је минимална уплата? Не бих те смарао оволико, али не могу да нађем ту информацију на њиховом сајту.
минимална уплата по тикету 10 динара :)
а минимална уплата аванса исто 10 динара мислим лоло
иначе џанки ови твоји ко да не знају да се игра до беле линије па је газе сваки напад
За аванс ме занимало. Хахахах, не сери да је 10 динара :Д Уплатим 200, добијем још 200 и занимам се читав месец тикетима по 20 кинти :)
eo promasi neko iz kahe trojku i mrtva lopta.
i dobi makabi, jel odigra fejze :D
одигро, ал сам ухватио квоту 2.6, не 3.5..
лепо џанкара лепо
svakako, rastu lajkovi na stranici, a to mi se svidja...
ниси лош само јако форсираш ову минесоту а ја мислим да је то вечерас ЛА лаганица