MIlan puca veceras. A pod puca mislim na 1X. Da li mislite da ih zabole kurac za djenovu kad za 2 dana imaju priliku da izbace Barcu? Strasnu Barcu o kojoj prica ceo svet..
Oborise me mrtva Unikaha i Panata, ja u 3 cetvrtini pri rez negde oko 40 i nesto prema 40 i nesto stavim vise od 132.5 poena na kraju, oni govnari dali sve ukupno 126, 66-60 za unikahu....
Ecce, mene tu sjebo Diamantidis PREKO. Volim kad imam viska para da odigram tiket samo poene igraca.
I da... Valjda prvi put od kad se kladim da mi tiket uleti u 90+, do sad su uvek padali ako je bilo promena u 90+
http://www.flashscore.com/match/Sj0eQGSF/#match-summary
Orlando - Indijana ispod
Klivlend - Memfis ispod hendikepa (5.5)
Detroit - Dalas preko
Ovo bi trebalo da ide lagano, iako sam video da je Finiks prošli meč dao samo 71 poen i mnogo sam se zgranuo, ali ipak:
Sakramento - Finiks preko
Lejkersi - Toronto 1
Bruklin - Vašington 1
Boston - Atlanta x (ko voli da se sprda)
Šarlot - Oklahoma gost daje poena preko 108.5 K'O IZ PIČKE
Ovako, hocu da stavim na tiket CSKA i Vojvodinu. Ali jednu od te dve hocu da "ogradim" sa iksom ( dupla sansa ). Ne znam koju. Mora tako zbog kvote sa kojom pokusavam neki "sistem".
Pratim ja, trebalo bi da dobije Vojvodina to. Bsk je najgora ekipa u ligi i pravo bi cudo bilo da ne ispadnu, iako su trenutno van zone ispadanja. Vosi je problem realizacija, ali Bsk je primio najvise golova u ligi, tako da se ne ocekuje neko razbijanje, ali 0-1, 0-2 bi trebalo da dodje.
Den Boš - Vendam 1
Mec - Frejus 1
Đenova - Milan 2
Betis - Osasuna 1
никад нисам гори принтскрин видо Дерање ЛОЛО
E jebem ti galatu.
MIlan puca veceras. A pod puca mislim na 1X. Da li mislite da ih zabole kurac za djenovu kad za 2 dana imaju priliku da izbace Barcu? Strasnu Barcu o kojoj prica ceo svet..
Saće preokrenu Turci...
Đenovu i Milan golove bre.
Oće kurac čekam kec i dva do tri jebem im majku.
http://www.flashscore.com/match/r7Or4yyM/#match-statistics;0
A zajebi to kad nemam pare.
Auu,ladno Galata izgubi od Genčlerbirligija.
Ja mislio da će preokrenu ko prošli put.
Odigrao Etjena kec.
Sidnej gogo trip lus
porto kec
galata kec i dva do tri
lokomotiva kec
milan dvojka
sent pauli kec
betis kec i trip lus
pre 7 sati
Ja ću da se ubijem.
@Fejz najgrdji ,nzm ni kako sam uspeo ovo...mrzelo me posle da prepravljam... LAL-TOR + ko igra nocas....
Oborise me mrtva Unikaha i Panata, ja u 3 cetvrtini pri rez negde oko 40 i nesto prema 40 i nesto stavim vise od 132.5 poena na kraju, oni govnari dali sve ukupno 126, 66-60 za unikahu....
Nego, neki NBA veceras, neki predlozi, neki poeni?
Čekam Augsburg - Nurnberg X za 2,700. Ajde bre bilo na poluvremenu X, dajte gol da se i ja osladim.
Ecce, mene tu sjebo Diamantidis PREKO. Volim kad imam viska para da odigram tiket samo poene igraca.
I da... Valjda prvi put od kad se kladim da mi tiket uleti u 90+, do sad su uvek padali ako je bilo promena u 90+
http://www.flashscore.com/match/Sj0eQGSF/#match-summary
Orlando - Indijana ispod
Klivlend - Memfis ispod hendikepa (5.5)
Detroit - Dalas preko
Ovo bi trebalo da ide lagano, iako sam video da je Finiks prošli meč dao samo 71 poen i mnogo sam se zgranuo, ali ipak:
Sakramento - Finiks preko
Lejkersi - Toronto 1
Bruklin - Vašington 1
Boston - Atlanta x (ko voli da se sprda)
Šarlot - Oklahoma gost daje poena preko 108.5 K'O IZ PIČKE
Jel prati neko ovu nasu jadaru od lige? Jel moze sutra Vosa 2?
Ovako, hocu da stavim na tiket CSKA i Vojvodinu. Ali jednu od te dve hocu da "ogradim" sa iksom ( dupla sansa ). Ne znam koju. Mora tako zbog kvote sa kojom pokusavam neki "sistem".
Pratim ja, trebalo bi da dobije Vojvodina to. Bsk je najgora ekipa u ligi i pravo bi cudo bilo da ne ispadnu, iako su trenutno van zone ispadanja. Vosi je problem realizacija, ali Bsk je primio najvise golova u ligi, tako da se ne ocekuje neko razbijanje, ali 0-1, 0-2 bi trebalo da dodje.