Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Juta preko 92.5 znaci
@mirash 33 Bole me stojko za tvoje zanovetanje, nije ti ovo tipsterska stranica pa da skupljas lajkove, stavi analizu, vodi normalan kladionicarski razgovor, i ne potezi ove detinje rasprave. Jadan, niko mu nije kupio lizalicu jer je bio dobar...
Duvaj ga bratau, šalim se. To je bilo čisto malo kurčenja. Novi si u temi kladionica i nisi skapirao da se uvek kurčim sa Englezima :D Igram samo njih i NBA i nije da kenjam ali od kladionice živim. Nego krivo mi je što sa vremena na vreme upadnem ovde i ostavim uvek otprilike 8/10 parova koji dođu preko kvote 2 koje niko ne isprati... Opušteno, neću više, nisam ja Žajk :D
Ko god može neka ćera mančester iz iksa ja ubacujem 10 evra
Liverpool - Tottenham
X
3.45
Inter - Bologna
ki 1
1.70
Juventus - Catania
ki 2
10.00
Lyon - Marseille
ki 2
3.10
Roda - Feyenoord
ki 1
4.00
http://prntscr.com/vqggt dovoljno!
Одигр'о опет тикет након дуго времена. Добитак астрономски, ал' проћи ће знаш кад.. :Д
Виљареал - Хихон 3+
Ливерпул - Тотенхем Х
Штутхарт - Чизбургер 1
Билбо - Валенсија 2
Каљари - Сампдорија Х
Интер - Болоња 1
Раднички - Раднички Х
Сион - Лозан 1
Овај би' издвојио:
Квота на Булсе веома лепа. Лејкерси су сад везали две победе, ал' то једва против слабих противника. Њу Орлеанс водио 20 разлике у задњој четвртини и ови преокренули. Против Торонта кући играли продужетак. Мислим да против Булса тако не могу.
Juce odigram spisak stanara, oko 15 tekmi, sve sitne kvote. Duple sanse, 2+, 1+ u poluvremenima , ukupna kvota 30. Stavio 100. Posto sam na njega i zaboravio, ukljucim sinoc status tiketa u mozzartu, kad ono pao na jednu, i to jebena dupla sansa na dortmund.
Danas Liveprul - Totenhem ima da prsti . Ja cu mozda i 7+ da stavim.
Veceras obavezno Lejkersi Cikago manje poena....a mozda i Orlando Filadelfija manje poena, obe ekipe neefikasne....i Sakramento - Milvoki 1
Lejkersi ovo dobijaju veceras, Bulsima nece igrati najverovatnije ni Hajnrih ni Hamilton. Na "2,5" pobede su od 6. tog mesta, a Juta je imala pehove prethodne 2 veceri, i ovo ce biti sansa Lejkerisma da ih konacno preteknu. 1 @1,45 (od poena Nash vise)
Dalasu takodje treba niz pobeda da se na misice dokopaju PO, i ako ne urade to protiv kljakave Minesote nocas nemaju cemu da se nadaju, za Minesotu su OUT Pekovic i Kirilenko, trebalo bi da dodje 2 1.45 (od poena OJ/Nowicki)
Miami-Indiana, Indiana je dobila zadnje 2 tekme sa 10 i 13 razlike, mislim da bi ovde trebalo da padne h2 @ 7,5 @ 1,85 fala bogu Indiani su svi zdravi i ne pasuju Majamiju ko kost u grlu.
Hocete dobitan tiket? Evo vam dobitan tiket!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7820716-1064
Gazi evo kladim se 8 godina,al nikad neću razumjeti ovakve sisteme. Ajde mi kobjasni u pvt ol ?
Nista komplikovano. Imas dva para po tipu, od cega nisu iskljucujuci , odnosno , treba napraviti tako da je je ovaj prvi sigurica,a ovaj drugi pojacana verzija prvog tipa.
Ukoliko ti prodje barem jedan tip po paru, tiket ti je dobitan, ukoliko prodju svi, imas MAX DOBITAK. Naravno ,ima 16 kombinacija , tako da je to ustvari 16 odvojenih tiketa.
Na ovom tiketu uplata je 150, isplata minimalna je 70, a max 4200 din.
Ja to skontao isprve nego sam mislio da ima još neki kurac. Nije to uopšte komplikovano.
Poslušaću te Gazimudo, samo neću odigrati Liverpul-Totrenhem
Ливерпул Тотенхем гост 2+
Селта Реал 2-2
Манчестер Челзи 1иД2+
Фереира Беира мар 1иД2+
Јел данас играју Јунајтед и Челзи? Шта се ово дешава, каква су ово одлагања утакмица?
Junajted i Čelzi danas u pola šes'.
Nisu odlaganja,Ef Ej kup
Lacio gg
NJukasl kec
Junajted kec
Atletiko 1
Alkoron 1
Hanover 1x
liverpul gg
Bazel 1
Sivas gg
Feener 1