Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jel radi nekom Mozzartov sajt, meni evo nece, a popizdecu ako ne stignem da odigram nesto
Aaa, ima lik dojave neke kurceve,kolko sam video pogodio je fino, grupu od 200 clanova je zakljucao....e sad ja ne igram fudbal al mozda ovo ispratim sa sto 200 kinti...dao je jos jednu tekmu...
Ova vojvodina je najjadniji klub i ligi, mater im slaninarsku raspalu.
Odakle ti kad je zakljucao? lolo
EDIT: Nije valjda da placas za te zlojave?
@papet ma jok...
GOLDEN STATE- MILWOKI 1 1,6
PHX-HJUSTON dop 205,5 1.6
omanuti nece...
@zeussick kako si uplatio ovo, ovde kod mene u Nisu nikome ne radi mozzartov sajt kako valja
Ja sam iz Prokuplja,meni radi...
blago tebi, ja poludeh evo vec 4 sata se nerviram
meni do pre pola sata nije radio, evo sad opet nece...
ne znam šta mu je...
http://www.astrasb.com/tiket.php
Jebote patak ide me fino tiket
Ja vam već dva vikenda ostavim dobitni tiket Engleza a niko me ne banda ni 5%. Jedno hvala bi bilo dovoljno. Duvajte ga, ne ostavljam ovde više ni1 tip.
Ne radi mocart sajt ceo dan skoro
Elem,padoh na Everton,slepci prime 3 gola za 4 minuta
@mirash 33 Bole me stojko za tvoje zanovetanje, nije ti ovo tipsterska stranica pa da skupljas lajkove, stavi analizu, vodi normalan kladionicarski razgovor, i ne potezi ove detinje rasprave. Jadan, niko mu nije kupio lizalicu jer je bio dobar...
Miraš što nas boli kurac,slikaj tiket ,čestitaćemo ti i ajde dalje. Da nam kupiš svima po 2 litre piva,pa bismo i aplaudirali...
Danas imo evro ipo u džepu odigro neki sistem 5 od 6 , 1 prošla 1 pala , i odigro neku siguricu za 6 evri,4 prošle još 3
Miraš,da sam video ova dva ispratio bi sa 5 evra , ojebao si realno .
mirash, ako je to sto pricas istina, onda ti uzimas pare :)
Atlanta-Brooklyn 188.5 manje
Denver-Minesota 209.5 vise
Memfis-NJu Orleans 1
Njujork- Juta 1
Finiks- Hjuston 209.5 vise
Golden Stejt- Milvoki 1
za 100 kinti mozda pustim ovo, dobitak oko 1000
Na oba tiketa baci me barsa.
Ako neko ima online racun nek proba NY-JUTA 2 @3,30 Juta igra u punom sastavu veceras, za NY su Entoni i Stoudemire GTD, verujem da Entoni nece igrati....tako da bi Juta mogla da prodje...