Кладионица

1. evo ga ovaj od Gazimuda, ali ja konjina nisam verovao u Liv-Tot i to ipak izbacim

http://www.dodaj.rs/f/25/B4/2S901wCg/gazi.png

170 dobitak olololo

Ali interesantno igrati ovaj sistem

2. надам се да сте испратили чикаго, минус као небо.

3. Koliko je samo ovaj mrtvi Inter mrtav, levatine jebene!

4. ово коло поготово данашњи дан је све сам курац. ниједан фаворит осим ајакса није победио али ниједан.. ево сад гледам и атлетико губи и интер и спарта из прага и анжи. кој курац јебени, само реал дошо...

5. Виљареал - Хихон 3+
    Ливерпул - Тотенхем Х
    Штутхарт - Чизбургер 1
    Билбо - Валенсија 2
    Каљари - Сампдорија Х
    Интер - Болоња 1
    Раднички - Раднички Х
    Сион - Лозан 1
    Лејкерси - Чикаго 2

Ццц... ШТО НЕ ОДИГРАХ СИСТЕМ, КОЊ МЕ ЈЕБ'О?!!!1

6. http://postimage.org/image/723baj1nz/

Sad samo da molim Boga i Đisusa da ne dođu Čileanci 7+. Jebem im majku jorgandžijsku! 'su oni beše Jorgandžije?

7. маћоре, па 0 3 после 30 минута ја да ти кажем то иде у 7+ лаганини ЛОЛО

8. Ne znam za repke, ali Jorgandžije su ti Atletiko Madrid.

9. ma do 20' bilo 0 3. Da ga jebem, kad sam drčan.

EDIT: Mošse desi i prelaz da dođe, ne bi im bilo strano.

10. а чек ти си имао дојаву за 7+ и као тео да појачаш квоту с нечим па зато одигро овако ил си цепао на слепо ово? пошто је већ 4 гола пало

11. Ma kakva dojava, to ne postoji. Analizirao sam utakmice i ova mi je izgledala zanimljivo. Teo sam ja da stavim 200 dinara na 7+, ali je moja voljena sestra smrad počela da sere i maleriše kako ću opet da bacam pare i tako to, i ja se iznerviram, ubacim i atletiko pored ovih i uplatim za 100. Jebiga, baksuzi ženski

Ni meni nije jasno zašto sam ubacio ove slepce.

12. Jebo ti ja sestru (ako nema muza, ako nije previse mlada i ako das) .

13. Ćuti, stisli su gosti guzicu posle poluvremena. Drago mi je što nije došlo 7+ kao da sam uzeo pare :)

14. I koliko ti dobitak?

Nem pojma,mrzi me sad da racunam, al cenim oko 1000 kinti, mozda malo jace. Raspali real nije mogao da dodje dupla pobeda, a sta su sve promasili u prvom moglo je 0:3 na HT da bude.. AL dobro,s obzirom da je Salzburg dosao iz keca u dva, zadovoljan sam.

15. Jel mnozis sve kvote koje si pogodio sa ulogom i delis sa 16 kombinacija?

16. Nope. Nego mnozim kvote na svim dobitnim tiketima (ne znam tacno koliko ih je) sa uplatom po kombinaciji i sabiram cifre.