Кладионица

1. Danas one parice od juče na ovo:

saragosa - Granada 1
    barnli - hal vg2
    setubal-gimraeš ug2+

2. Opet sve u plusu:
    SA - Oklahoma (hteo da stavim svih 1900, ali sam pička, a i nemam baš takav luksuz da mogu da stavim na jednu tekmu toliku kintu kad mi je ćef, s izuzetkom za Patlidžan jer se tu unapred znalo ko dobija)
    Ko ima kintu za singliranje, toplo preporučujem ovu tekmu jer su i SA i Oklahoma jako efikasne ekipe, a granica je ''samo'' 208.5, ako se dobro sećam.
    Finiks - Denver
    GS - Njujork.

3. Jel igrao neko u BetCity kladionici jel imaju poene NBA igraca u ponudi?

4. Sad podigoh onaj tiket, oko 600 kinti dobitak. Mislio sam da ce biti oko soma,al dobro, to mi je za jos 4 pokusaja :)

5. dajte predloge za LŠ što se igra sutra i prekosutra.

6. 18:30 Panionios - Atromitos 2 2.5
    Прича се да је доста сигурно

7. Danas je najbolje ne igrati nista, jer je ponuda jako slaba, ali evo nekih predloga ako neko bas zeli danas da izgubi pare. :)

Siroki - Crvena Zvezda manje od 156.5 poena___1.85
    Azovmash - Khimki ki ( sa hendikepom ) 1___1.85
    Sepi - Goulbis vise od 22.5 gema ___1.9

8. Bio sam juce kod druga da radimo neke elaborate, pa ajde dok radimo, da pratimo ovo. Zato nisam okacio, jebiga.
    Ulaz: 100 dinara.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1541-6979710-1064

9. Je l' me jebeš?! Auuuuu jeboteeeee! A jebem ti ovu LŠ kad možeš dnevno samo 2 tekme da odigraš... A pazi da ću da čekam dva dana da vidim da li mi je prošao tiket.

10. To je zanimljivo, uvek jedna.
    nego, trebao bi Shalke da dobije Galatu. Turci su raspad, a ovi konacno (skoro) svi na broju.

11. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1229-9091532-1064
    Ja poslušah Zhajka.

saragosa - Granada 1
    barnli - hal vg2
    setubal-gimraeš ug2+

Samo sam Setubal stavio 1ug2+

12. imam 10 evra I do petka mi treba 50. kako?

13. @Малолетник Durant PREKO lolo

14. Nemoj Duranta preko....nego jel zna neko sta raditi sa ovom jebenom Zvezdom stavili su 1.35 u mozzartu?

15. Gubi Zvezda stavicu sve na siroki :D

16. Pazi Maloletniče ono što ti je sigurno to je ovo:

Barsa 1 2+ug.

Bajern-Arsenal 3+ ug.

ali mala je kvota

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.