Кладионица

1. Gazimudo aj stavi tiket taj NBA

Klipsi-Memfis ispod poeni
    Fila-Majami h1

2. Poklončina od kvote vam je Golden Stejt i Detroit preko poena. Mislio sam da opet stavim 500 kinti, ali neću, možda ne dođe, mamu im jebem. Plaši me da Detroit ne da malo poena, ali mislim da neće i da će to ući lagano. Možda posle bacim još koju tekmu, sad me mrzi. :D

3. Fila-Majami h1

S' ti siguran u ovo što pišeš?

4. Evo Deranje, ostavljam ti oba.

Atlanta - Lejkersi X ; Denver - New York X ; Clipersi - Memfis X u sistemu 2/3

A drugi je:

ATL - LAL 203,5 MANJE
    BOS(-6.5) - TOR H1
    DEN - NY DOMACIN PP 54,5 VISE
    GS (-6.5)- DET PPH1
    HOU (-6.5)- PHOENIX PPH1
    IND - MIN GOST 86,5 VISE
    LAC - MEM 187,5 VISE
    OKL - UTAH DOMACIN PP 53,5 VISE
    PHI - MIA(-5.5) PPH2
    SAC - CHI(-5.5) H2
    WAS (-1) - MIL H2

Naglasavam da NBA ne pratim, smatram ga cirkusom, i ovo je "analizirano" tako sto sam pogledao tabelu i eventualno kod nekih prethodnih 5 susreta i medjusobne duele.

5. S' ti siguran u ovo što pišeš?

PA to znaci da ih Miami nece dobiti sa vise od 11,12 poena razlike (ili koliki je vec hendikep)

6. @Chavez siguran sam u ovo

Klipersi-Memfis 1
    Denver-NY 1
    OKC-Juta 1
    Boston Toronto 1

Mislim da ce Fila puci manje od 9 razlike.

@Blejk mislim da Golden State-Det ide manje poena nocas

@Gazim najvise mi se svidja Okc-Uta preko pp i Phi-Mia

7. Trenutno sam u jako velikom kanalu sto se kladionice tice.

8. Uzeh neke rendom timove čisto da okušam sreću sa golovima..ali koje su šanse da odaberem sve četiri sa nula nula jbt.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1776013-1065

9. Ортак синоћ одиграо тр 1-1 на Шакле, водећи се логиком да морају бити продужеци на једној од утакмица. Наравно да не морају, али постоје неке шансе, могло би да се деси, па сам одиграо Малага - Порто тр 1-0 и Бајерн из кеца у кец. На 50 кинти, добитак 870.

10. Бајерн 1-1, Малага Порто Х

11. Malaga kECINA BRE!

12. Sjeba me York juce, nanu im njihovu

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6945571-1065

Ja ne znam da li sam nekad prosao kladzu ako ne racunam vikend, mislim da nisam.

13. Да ниси ставио те квоте преко 1.15 сигурно би добио.

14. mislim da Golden State-Det ide manje poena nocas

Mereš li obrazložiti? :) Ja, iskreno, jedino mislim da tu može Detroit da zajebe stvar, a GS će svakako dati dosta poena.

15. Detroitu izgleda ne igra Knight i dozvoljava 100p po tekmi...Golden state je u zadnje 4 tekme sve doslo ispod poeni....

16. arsenal x2
    malaga ppx za 1000

17. екекек малага кад обара Хпп она то ради са стилом, од 40. до 45. минута :)

иначе и ја сам пао то, и бајерн 2+пп јбга, кад од трећег најмртвија утакмица икада

18. Znači, ipak sam ja dobro odradio što nisam odigrao? :D Mada ne mora da znači. To je bre čista lutrija. Može ti nekad pomoći statistika i to praćenje, k'o što ja mislim da je meni sinoć pomoglo, ali ne može uvek.