Poklončina od kvote vam je Golden Stejt i Detroit preko poena. Mislio sam da opet stavim 500 kinti, ali neću, možda ne dođe, mamu im jebem. Plaši me da Detroit ne da malo poena, ali mislim da neće i da će to ući lagano. Možda posle bacim još koju tekmu, sad me mrzi. :D
Atlanta - Lejkersi X ; Denver - New York X ; Clipersi - Memfis X u sistemu 2/3
A drugi je:
ATL - LAL 203,5 MANJE
BOS(-6.5) - TOR H1
DEN - NY DOMACIN PP 54,5 VISE
GS (-6.5)- DET PPH1
HOU (-6.5)- PHOENIX PPH1
IND - MIN GOST 86,5 VISE
LAC - MEM 187,5 VISE
OKL - UTAH DOMACIN PP 53,5 VISE
PHI - MIA(-5.5) PPH2
SAC - CHI(-5.5) H2
WAS (-1) - MIL H2
Naglasavam da NBA ne pratim, smatram ga cirkusom, i ovo je "analizirano" tako sto sam pogledao tabelu i eventualno kod nekih prethodnih 5 susreta i medjusobne duele.
Ортак синоћ одиграо тр 1-1 на Шакле, водећи се логиком да морају бити продужеци на једној од утакмица. Наравно да не морају, али постоје неке шансе, могло би да се деси, па сам одиграо Малага - Порто тр 1-0 и Бајерн из кеца у кец. На 50 кинти, добитак 870.
Znači, ipak sam ja dobro odradio što nisam odigrao? :D Mada ne mora da znači. To je bre čista lutrija. Može ti nekad pomoći statistika i to praćenje, k'o što ja mislim da je meni sinoć pomoglo, ali ne može uvek.
Gazimudo aj stavi tiket taj NBA
Klipsi-Memfis ispod poeni
Fila-Majami h1
Poklončina od kvote vam je Golden Stejt i Detroit preko poena. Mislio sam da opet stavim 500 kinti, ali neću, možda ne dođe, mamu im jebem. Plaši me da Detroit ne da malo poena, ali mislim da neće i da će to ući lagano. Možda posle bacim još koju tekmu, sad me mrzi. :D
S' ti siguran u ovo što pišeš?
Evo Deranje, ostavljam ti oba.
A drugi je:
BOS(-6.5) - TOR H1
DEN - NY DOMACIN PP 54,5 VISE
GS (-6.5)- DET PPH1
HOU (-6.5)- PHOENIX PPH1
IND - MIN GOST 86,5 VISE
LAC - MEM 187,5 VISE
OKL - UTAH DOMACIN PP 53,5 VISE
PHI - MIA(-5.5) PPH2
SAC - CHI(-5.5) H2
WAS (-1) - MIL H2
Naglasavam da NBA ne pratim, smatram ga cirkusom, i ovo je "analizirano" tako sto sam pogledao tabelu i eventualno kod nekih prethodnih 5 susreta i medjusobne duele.
PA to znaci da ih Miami nece dobiti sa vise od 11,12 poena razlike (ili koliki je vec hendikep)
@Chavez siguran sam u ovo
Klipersi-Memfis 1
Denver-NY 1
OKC-Juta 1
Boston Toronto 1
Mislim da ce Fila puci manje od 9 razlike.
@Blejk mislim da Golden State-Det ide manje poena nocas
@Gazim najvise mi se svidja Okc-Uta preko pp i Phi-Mia
Trenutno sam u jako velikom kanalu sto se kladionice tice.
Uzeh neke rendom timove čisto da okušam sreću sa golovima..ali koje su šanse da odaberem sve četiri sa nula nula jbt.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1776013-1065
Ортак синоћ одиграо тр 1-1 на Шакле, водећи се логиком да морају бити продужеци на једној од утакмица. Наравно да не морају, али постоје неке шансе, могло би да се деси, па сам одиграо Малага - Порто тр 1-0 и Бајерн из кеца у кец. На 50 кинти, добитак 870.
Бајерн 1-1, Малага Порто Х
Malaga kECINA BRE!
Sjeba me York juce, nanu im njihovu
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6945571-1065
Ja ne znam da li sam nekad prosao kladzu ako ne racunam vikend, mislim da nisam.
Да ниси ставио те квоте преко 1.15 сигурно би добио.
Mereš li obrazložiti? :) Ja, iskreno, jedino mislim da tu može Detroit da zajebe stvar, a GS će svakako dati dosta poena.
Detroitu izgleda ne igra Knight i dozvoljava 100p po tekmi...Golden state je u zadnje 4 tekme sve doslo ispod poeni....
arsenal x2
malaga ppx za 1000
екекек малага кад обара Хпп она то ради са стилом, од 40. до 45. минута :)
иначе и ја сам пао то, и бајерн 2+пп јбга, кад од трећег најмртвија утакмица икада
Znači, ipak sam ja dobro odradio što nisam odigrao? :D Mada ne mora da znači. To je bre čista lutrija. Može ti nekad pomoći statistika i to praćenje, k'o što ja mislim da je meni sinoć pomoglo, ali ne može uvek.
jebem I'm majki
da I'm majku jebem jako