Кладионица

1. ај људи за викенд да направимо онај толико дуго помињани заједнички тикет. Свако пар ал оно, да си макар 80 посто сигуран да ће доћи. Ја ћу пречешљам понуду па ћу оставити у петак увече мој тип. ЈЕБАЋЕМО КЕВУ МОЦАРТУ!

бирај квоте око два ту можеш наћи свакако макар једну коју ћеш погодити...

2. Kaunt mi in. :) Taman će pre fuzbala, ako bidne bar koliko-toliko normalno vreme, da napravimo. :D

3. da ukupna kvota celog tiketa bude 10, pa svako po petsta djunti i suskurac

4. Cenim da nemaju svi 500 kinti, Maloletniče, tj. da ne bi hteli da izdvajaju toliko na kladžu. :D Ja se recimo priključujem toj grupi. :D Ne bih stavio ni na jednu tekmu (osim ako nisam baaaaš ubeđen da će proći), a posebno ne na fazon 5 500 ili više kinti. Ne znam. Ako budu svi stavljali, stavio bih i ja, ali mislim da neće hteti.

5. lololo ja danas nasao 1000 dinara I prvi put uplatio tolike pare... ma ne, ono, svako nek stavi koliko oce, ovo je samo predlog :)

6. Bolje svi predlozi u jedan post, izanaliziramo i odatle izvucemo 2 eventualno 3 tekme da se igraju, kvota tiketa od 3 do 5, i na to da se stavi kinta, ovako sa 50 parova kurac...

7. I ja sam za to masovno pucanje para.

8. Napravicu ja jedan post sutra i vi ubacite analize I kvote I u petak ujutru cu da skupim sve na jedno mesto pa odigrajte :) BACAJTE PARE NIJE DOSTA STO SMO DO GUSE U GOVNIMA

9. не не, шибају се предлози ал не сад дођеш и крнеш милијарду предлога него један једини. и после кад се направи списак свих текми, свако одабере колко он оће и шта оће. ја бих рецимо први ставио 6 текми с квотом око 2. што да не. фина квота буде може и ситно да се стави. јебо га ти.

10. Sve da budu za petak ili ceo vikend?

11. за цео кендви, у петак поподне увече да их остављамо
    и суботу димамо спремно за покрет ЛОЛО

12. fejz sta si nervozan deckxo, I mislio sam svako po jednu, pa da skupim u jedan post, posto nemam pametnija posla. jebo ga ti.

13. торимау малолетниче нисам теби ниша реко :Д

ал да, то јесте фора,

и ти ћеш да их уређујеш у један пост свакако. :)

14. Ja vam rekoh za malagu!
    Podrzavam ovu inicijativu iako prethodne nisu bas zazivele.

15. zju al sam omasiou :D

nista, ono, oprosti mi lololo

16. Krstio sam se kad sam ovo odigro. Reko sam ortacima ako ovo dodje ja plaćam sve dok sve ne potrošim:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-8699014-1065
    Umal jebote.

17. Meni je bio 4 km.. Isplata bi bila nedje oko stoje.

18. Fino.....

Ko ima online love nek stavi na ENTONIJA MANJE POENA 29,5!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.