Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evo mog izbora za danas:
Caha 156,5 MANJE
Sijena 1
Federer 1
Anzi daje 1+ u drugom pol
Bordo - Benfika vg2
Efes pp 39,5 VISE
Ukupna kvota oko 50
Kao sigurnije bih izdvojio Federera (1.7 protiv Nadala, a daleko je Rafa od ozbiljnog tenisa), Sijenu ( odlicno igraju, pogotovo gajbi, ova dvojica sto im mozad nece igrati nisu toliko bitni, dok je i olimpijakos bez printezisa valjda) i Kahu (Fener bez bogdanovica koji postize po 15ak poena po tekmi, mekejleb ne igra nista spec, kaha ce da navali na odbranu )
@ Papet tiket je korektan, cekaj jos do veceras ako slucajno bude nekih promena ...
@Dzankee jedino sto moze u neku ruku da napravi preokret je klupa NY,mada u kanalu su teskom a Portland je dobio i Majami kuci tako da.... 1,7 je kvota u mozzartu i maxu...
Danas bi trebalo odigrati za SUTRA jer HENDIKEP raste, CSKA-ZALGIRIS H1 8,5 Zalgiris u krizi Lafajet hoce da ide,Lavrinovic hoce da ide, Darden otisao, Klimavicius i Jankunas OUT povredjeni, Popovic povredjen, KRJAPA se vratio CSKA!
tacan rez 2:0 celzi danas, I federer kec, makabi i portland kec I ko ga jebe
Onda ovako nekako. Kombinacija svega. A SA i Portland mozda cepnem obasko.
http://www.dodaj.rs/f/7/tg/2jtTdYny/untitled.png
De to igras papete?
ја за данас налупао следеће
Фенер-Плзен 3+
Челзи-Стеуа 3+
Зенит-Базел 2-3
Лацио-Штутгарт 0-2
Њукасл-Анжи 0-2
Бордо-Бенфика 0-2
квота 32.56
svi smo alavi I svi pucamo ;)
ја не верујем да сам јуче ушао у моцарт с намером да одиграм ппХ на малагу и да нисам ни погледао квоту на кеца... сад видим да је била 3. јеботе живот...
jebiga sad
MAXBET, Dzankee
Како вам ово звучи, узо сам масу ваших предлога у разматрање и саставио бих ово
Сијена 1
Федерер 1
Макаби 1
Портланд 1
и ја бих убацио рецимо Казан Леванте 0-2
ЕДИТ: Казањ је од последњих 10 мечева кући одиграо 9 0-2 а последњих 7 је играо 0-1...
Sad vidim da neki lik koji se kao nesto razume u tenis tipuje Nadal 2.
Ne znam da li misli ozbiljno ili samo hvaa "bombu".
EDIT: Ovo za Kazanj mi je sasvim realno 0-2
мени је ћале реко да федерер може лагано да прсне.. ал јебем ли га ово што каже Газимудо, Надал је далеко од врхунског тениса, ал опет ни Федерер није нешто посебно лоло
искрено сад се размишљам да то ипак прескочим :Д
evo ti fejz... Ja sam odigrao keca, a ovo sam tek kasnije nasao. Odo ducim.
S druge strane, Federer se isto namučio sa sunarodnjakom Wawrinkom kojeg je jedva pobjedio u 3 seta (6:3 6:7 7:5). Imao je u tom meču gotovu situaciju, kada je u 2. setu pri rezultatu 5:4 servirao za meč, koju je uspio zakomplicirati izgubivši servis, nakon kojeg je dao zeleno svjetlo Wawrinki za potpuni preokret u meču koji je zamalo Wawrinku doveo do pobjede, što bi prvenstveno bila zasluga Federera, zbog glupih pogrešaka kakve je činio tijekom meča i nimalo uvjerljive igre. Mnogo je loptica “preplitko” vraćao u teren i da je Wawrinka bio malo hrabriji, mogao je više napasti Federera u takvim situacijama i sigurno bi dolazio do još više break prilika, od kojih bi vjerojatno barem jednu iskoristio, no i s odigranim razvojem situacije, Wawrinka je imao vodstvo u 3. setu od 2:1 u gemova i servis i da je bio mentalno jači i hrabriji, dobio bi Federera.
Nadal je za razliku od Federera sinoć pokazao puno bolju igru, protiv puno “luđeg” i hrabrijeg protivnika, nego Federer i ako obojica u ovom meču budu prezentirala svoju igru iz prošlog meča s Gulbisom i Wawrinkom, uvjeren sam da će pobjedu odnijeti Nadal, kojem puno više odgovara ova podloga jer je sporija i daje visoki odraz loptici pri čemu njegov top-spin forhend dolazi još više do izračaja, a kako je Nadal ljevak, sigurno će forsirati Federerovu bekhend stranu koja je puno lošija od forhenda, barem kad je u pitanju retern i defanziva općenito. Osim toga, Nadal puca od samopouzdanja, pogotovo nakon pobjede protiv Gulbisa i želi dokazati sebi i cijelome svijetu da nije još rekao svoju zadnju riječ u tenisu i bit će nevjerojatno motiviran protiv starog rivala Federera s kojim je odigrao mnoge antologijske mečeve i s kojim ima pozitivan međusobni omjer pobjeda i poraza (18:11). Premda je Španjolac najviše tih pobjeda ostvarivao na zemlji i bez obzira što je prošle godine izgubio u polufinalu ovoga turnira baš od Federera (3:6 4:6), ne vjerujem da će se takav scenarij ponoviti i sada, zbog svega što sam naveo, a i moram još nadodati da se Federer prije par dana požalio na bol u leđima, koju u zadnje vrijeme sve češće osjeća i zbog čega je otkazao Miami – slijedeći turnir koji je trebao igrati poslije Indian Wellsa, dok nisam vidio da je Nadal imao ikakvih problema s tih famoznim koljenom u meču s Gulbisom.
Koi sam trve Ješa. Ponesem 400 kinti, kao za 200 ću da odigram to što sam planirao a za još 200 da nešto kupim. Odigram 2 tiketa po 50 i ostavim 300. :D Elem, da ne bidne spem, evo ih te zajebancije:
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=pdXiKDb5medr6wfbcVktufp9oofUqnMr
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=pdXiKDb5meeoriIQ6mMLglY0YNZT8Raj
Izdvojio bih kao dosta dobar predlog Kahu ispod 85.5. Mnogo je bre. :D
јебему матер сад гледам и да одиграм нешто на границу гемова. Граница 22.5 а од последњих 6 мечева у два добијена сета која су играли било је 5 2:0 и то само један прелетео границу. Сви остали дебело испод... сад ме вуче да играм испод границе... јебо ме курац, а волео бих да се кладим на овај меч :) ал опет све говори да је за прескакање ЛОЛО
odigrao na nadala ko mu mater
Каја - Фенер испод 155.5
Макаби 1
Портланд 1
Казан Леванте 0-2
На крају упак ово.. квота је 13.2... а у курац!
celzi 2:0, makabi kec, cska h2,caja minus,port 1,I nadal, kvota 94, za 100