Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Siena 2.00 kvota u mozzartu na Sienu?
NY je pukao nisu toliko losi ali ne blizu ekipe sa pocetka godine, jos je Entoni pojebao koleno....ovo je kec na Portland samo tako...
Dok nisam imao posao sam igrao svaki dan, kako nađoh posao tako sam batalio. :)
SA 1 zicer i bez Parkera i Duncana?
А као то ће те натерати да је баталиш? :)
Кад се само сетим како сам и ја тако причао, нема ништа од тога, тек кад имаш сигурну кинту у џепу отварају ти се нови видици, оћеш да од једне плате направиш две, играш на велико.. Зато сам ја имао за онај назовисистем 3 текме ГГ да мећем по сома, знаш кад бих тако играо да не радим? Јуче.
Али
Свака част ко успе.
SiMe, kako napredujes sa tim GG?
Ma zicer vam je SA i Dalas preko poena. K'o iz pičke. Bar ja tako mislim. Jeb'li me ovi singlovi, sad hoću i na to da bacim 500 kinti. :D
BDM, ja ti rekoh da može vrlo lako GS da dođe i preko i ispod. Živi cirkus.
A mogao bi 1 na Portland stvarno.
Verovatno ću da stavim Kahu i Fener preko.
Bogami osim Makabi 1, nista nije sigurno od EL. Koga zanimaju povrede...
Efes - Vujacic (GTD)
Bamberg - Goldsberi
Kaha - Kompletna
Fener - Bogdanovic
Makabi - Kompletan
Himki - Kompletan
Sijena - Hackett, Eze (?), Ress (?)
Olimpijakos - Printezis i Mancaris.
Брате једно време ме је ишло екстра, онда сам заређао једно 3,4 тикета где сам пао на по једну утакмицу, и реко боље да станем док сам у плусу. Имам још пара на рачуну али слабо играм, просто немам идеју шта да играм осим тог мог системчића, навратим овде с времена на време да видим предлоге ал ништа..
Јел се неко хвалио скоро да је убо неки добар тикет?
@Blejk 2 poena presao Golden State :) Jel ti bas siguran Makabi? Gazimudo rece kec na SIENU ko kuca al evo ne igraju haket i eze i ress.....mozda je najbolje za SAN ANTONIO PREKO POENI a PORTLAND 1.
Himki ti je prelosa gostujuca ekipa. Makabi je vrlo bitna tekma jos su kompletni, tako da bi trebao da ih natrpa Makabi.
Kolko bih voleo da veceras dobije Dalas. Mada sad gledam Merion i Kolison pod ?, a ovamo Leonard, Timi, pod znakom pitanja, a Parker ne igra.
Koliko vam se sigurno:
SA +
Portland 1
Makabi 1
Da menjam nesto?
Znam, zato sam ti i rekao da je jako nesigurno. :) Kao što je došlo preko, tako je vrlo lako moglo da dođe i ispod.
Simče, koliko ja znam, nije. :D Mali Mita je ubo čini mi se neku ok svotu, ovo ostalo nije ništa bilo preko fazon 2 soma. :D Stvarno, jebote, odavno nisam video neki tiket tipa preko 5 soma da je prošao. :D Sad sam u dilemčini da li da stavljam na SA i Dalas...
Nije mi jasno sto igras Portland kad kvota pala na jebeno 1.50, nije vredna igranja. Jok nek spuste na 1.01, retardi.
pise na sajtu maxbeta da je 1.7
pa igraj KI, ukljucujuci produzetke, ako ima uopste. Mada taj Portland nikad nije siguran, isto kao Boston. Bolje odigraj nesto drugo....a za danas neki predlozi..
Troicki - Petsner 2 2.60 (vuce me da ga odigram u singlu)
rokus - falja 1 1.80
Zaobići ...
http://i.imgur.com/QMOgQJZ.jpg
http://i.imgur.com/mwHxjSq.jpg
http://i.imgur.com/EY7zuMQ.jpg
http://i.imgur.com/jgClOTO.jpg
Jedan za danas
ČELZI 1,65
AZARENKA 1,20
BERDIH 1,25
~~~~~~~~~
2,48 (bet live kvote)
1.65 na Čelzi? Zašto tolika kvota? Ne zanima ih LE ili? I nije mi jasno zašto si sakrio ulog kod prvog, a kod ostalih ne? :D
Nije vanserijski igrač, nego je dečko malo zaostao u razvoju, ne znam stvarno da li ima nekog da misli da je on dobar igrač, isto kao Čilić, precenjen do maksimuma.
hahahah tamo dje je kvota tri pola evra si stavio lolololo
Sacu sastavim tiket, pa ostavljam sta sam odigrao.