Кладионица

1. Чисто да напушим играче Зенита једном курчином јер ме на фејсу срамота то да радим, па да ликови не дају гол беле точкице, да погоде стативу, пречку, пребаце гол са 3 метара, е то је умеће.

2. http://www.flashscore.com/handball/ Klikneš na par koji se može naći u ponudi u našim kladionicama, zatim na H2H i vidiš koliko koja ekipa u proseku daje poena, koliko prima, itd.

3. Pokušao da se oprobam sa prelazima pa sam odigrao:
    Bordo - Benfika X-X
    Njukasil - Anži X-2

Drugi tiket singl:
    lacio - Študgart 2-X

4. majku vam jebem glupu ne možete da pobedite njih, sa dva nula, pizda vam materina, nije mi žao 100 dinara, al ako odigram opet na čelzi nek me jebe cela tema u rčma jebo im pas mater

5. mrš!

и на ћирилици маму вам јебем! мрш

я им ебем маикуъ и на русйскои

6. И ја да опсујем све свим играчима Челзија, сем Банету. Чекам за 16 хиљада 1-1 3+ и говна га примише у последњој секунди првог полувремена.

7. Dobroe. Na fuzbalskom me sjeba i Fener, koji sam prepravio iz 1 u x p.p. A kakve sam kurčeve sreće, saće Kaha da da 13 poena za 5 minuta, pa da me ujebe za ovaj basketaški. Tačno onako bi kako sam rekao. Dali su trojku u poslednjim sekundama. Baš do jaja. Jebaću im sve živo budu li me samo oni sjebali, a vrlo moguće da hoće. Ipak i to ispade dobro, sjeba Sijena. :D
    Au Obožavaoče brate...

8. Lepo je pocelo, al sam puako. Siena izgubila za pola kosa.
    Ne vredi, jednostavno ne vredi. Gledao sam poslednju cetvrtinu, samo sam zuc sebi pokrenuo.

9. Evo jos jednog INFO'a za one koji su odigrali i one koji nameravaju da odigraju Portland, NY izgleda nece igrati ENTONI (ponovo) a izgleda ni CENDLER. Odigrati PPH1 ili H1 ili 1 ko sta voli :) probati Feltona vise poena

10. Nisam mogao da gledam tekmu Sijena - Oly, molim vas , recite mi da su celu tekmu gubili.. i molim vas, recite mi da nisu imali sut za pobedu, ili da ga nisu primili u poslednjoj sekundi..

11. i da, IZVINITE SVI ZA SIJENU, vidim da je poobarala dosta tiketa :((

12. Smenjivali su se u vodjstvu. Poslednju cetvrtinu su poceli tipa 0-10. Ja sam se tamo ukljucio da gledam, ali kad sam video da za 2 minuta ne mogu da daju kos iz nekih solidnih sansi, ugasio sam. Ne znam jesu imali sut za pobedu. Mislim da nisu.

13. Имали су напад за победу, али цареви нису шутнули на време, истекло је време пре него што су уопште шутнули, а кренули су напад са своје половине на седам секунди.

14. Jedan za danas

ČELZI 1,65
    AZARENKA 1,20
    BERDIH 1,25
    ~~~~~~~~~
    2,48 (bet live kvote)

pre 7 sati

Prošlo :D

15. Bobi Braun 8 poena, sut za 3 poena 0/5... Kako ja nabodem da igram na sijenu uvek kad on odigra ko Musli?

16. Gazimudo gadjao si Efes PPvisep i Caju manje, i proslo je...i ja sam stavio Sienu i igrao Evro ligu zato sto je slaba ponuda NBA bila danas,al sam se razmisljao dal da odigram 1pp i nisam, mada tamo je Brauna usralo pa su zato i dobili, jebena je tekma bila za igranje,vodili su al jbg.... pare na Portland nocas!

17. Ma za Kahu sam pogodio i da Fener nece dati vise od 70 poena,al mi je sigurniji bio kec na Sijenu..

EDIT: U jbt sad tek vidim da je Efes pobedio nakon produzetka. Ne znam koji je njima kurac, strasan su tim,al nesto kiksaju u poslednje vreme.. Inace navijam za njih, i mislim da cu staviti neku kintu da uzmaju EL

18. Kladze ce sutra izbaciti CSKA iz ponude...hednikep raste...Zalgirisu nece igrati pola tima...

19. Deranje poslušao sam te ovo za Portland večeras,valjda će da ispoštuje
    još neke sam za sutra stavio