Кладионица

1. Ljudi, oće li biti nešto od tog kolektivnog tiketa?

Ja predlažem tip domaćin 3+ na ovu utakmicu http://www.flashscore.com/match/80l76fMt/#h2h;overall

Kvota 2.28 u maxbetu.

2. јесте да сам рекао да се не кладим данас, да ћу тек за викенд да бацим тикетић тај заједнички с вама, ал' седимо у кладионици као да правим друштво другу да испише тикет, те 'ајде да попијемо по пиво, ја у џепу 500 динара, она ми врати 300, отмем му ону листу и набацам зенит кеца, њукасл 1х, бенфику х2 и челзи кеца. квота била фазон нешто 3.8, ја сручим 300 и оно улети јеб'отекурац, јес' да ме срамота што је добитак сома динара ал' ме боли стојко, пробио сам малер :Д
    ал' опет нећу да играм ништа сем тог заједничког тикета.

3. proslo mi sve osim Chelsea, odigrah CSKA, to bih cekao al kurcina...

4. leteci sti zhajkov dupli lololol

5. Pitaj moderatore, ako te zanima toliko :D

6. Неко рече да је стално играо оба тима дају гол, три утакмице за 1000дин. Е сад, квота на то је увек око 5-6. Да ли има смисла одиграти 5 тикета по 1000дин и ако један прође вратио си паре, остало је добитак. Ваљда је реално да се од 5 тикета на једном погоде 3 утакмице ГГ?

7. Naravno da ima. Inace, SiM je to igrao, ali je prestao kako kaze, jer je krenula crna serija.

8. Ljudi, oće li biti nešto od tog kolektivnog tiketa?

Биће наравно ја шибам мој тип вечерас после 5 6 кад се вратим дому мому

9. Prosao Portland ko je igrao!

10. Bravo Deranje. Tako bi i trebalo da se igra kladionica. Cekas neku utakmicu u koju si zbog povreda ili neceg drugog 100% ubedjen da ce doci i onda trpas. Ali sta ces, kacmo amateri :)
    Ja na onom mom pogodio 3/6.

11. Danas uzimamo kintu ima NBA loma! :)

12. Hvala Deranje,lepe pare sam uzeo :D
    Sreca pa imam dragstor kladionicu na 100m od mene :D

13. BicBozji, trpaj samo basket, rukomet tenis, povremeno odbojku. Inace, prosla sva 3 para sto vam stavih juce, (makabi, rokus, petsner), jebene pokloncine, i ja ne odigram.

14. . Да ли има смисла одиграти 5 тикета по 1000дин и ако један прође вратио си паре, остало је добитак. Ваљда је реално да се од 5 тикета на једном погоде 3 утакмице ГГ?

Ја чак нисам ни играо свих 5 тикета него само 3 јер ми је и тако ишло сасвим лепо, стално ми је пролазио 1 од та 3 и фала, наравно да је сасвим реално..Ал то реално у кладионици увек некако пређе у СФ.. :)

15. Evo mog tiketa, pa proberite ako ima sta pametno:

Olimpijha-Siroki 2 (Bomba. Kvota je 4. Siroki se bori za opstanak u ABA ligi, nabrijani su strasno, Olimpiji ne treba ni za sta)
    Cska H1 (Cska igra dobro, Srbi razvaljuju, Zalgiris je u problemima)
    Teodosic 14,5 +
    Micov 9,5 +
    Rudi Fernandez 14,5+(sigurna pobjeda Reala, cisto sumnjam da Rudija ko moze sacuvati)

Jos sam dodao Deportivo-Selta x-x, ali sad kontam da nisam trebo.

16. Ima li u nekom lokalu snooker da se igra? :) ..

Nego...danasnji predlozi..

CSKA - Žalgiris manje od 150.5 poena

Žalgiris se raspada, a i ne očekujem da ce biti bas efikasni u napadu....večeras ce im samo kuzminskas i lavrinovic vući poene..tako da će verovatno pobedu tražiti u dobroj odbrani....bar se nadam...

Real - Unikaha manje od 151.5 poena..

Čim vidim da igra Unikaha, prva asocijacija mi je minus poeni... :)

a od nba, mogao bi ovaj tiket kvote oko 3.

Indijana - Lejkersi 1
    Toronto - Sarlot 1
    Dalas - Klivlend 1
    Milvoki - Majami 2

Ako ne bude igrao Brajant a verovatno nece, ovo je lagani 1. Toronto necu ni da komentarisem .. Sarlot i Nju Orleans najgore ekipe u ligi...Dalasu su Merion i Kejman pod znakom pitanja...no videcemo kasnije...klivlendu standardno ne igraju Irving i Varezao...Majami kompletan, trebao bi da dobije ove umisljene sabane.

17. Danas :

St.Niklas - Lomel 2 kvota 2.05
    Zvolle - Roda 3+ a može da se doda i GG na 3+,kvota na 3+ je 1.75
    I eventualno Wlofzburg 1 ali njega treba uzeti sa rezervom.Kvota na Vukove je 1.85

18. dzanki koliko si siguran za lejkrse

19. Ја чак нисам ни играо свих 5 тикета него само 3 јер ми је и тако ишло сасвим лепо, стално ми је пролазио 1 од та 3 и фала, наравно да је сасвим реално..Ал то реално у кладионици увек некако пређе у СФ.. :)

Док сам писао деловало ми је реално, кад сам отишао у кладионицу скупила се муда, јеби га, 5 црвених није мало :). Али пробаћу два три кола са неком сићом, рецимо 5 тикета по 200 дин..чисто да видим како ми иде.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.