U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sviđaju mi se ovi predlozi za NBA. Dosta realno. Samo je pitanje ko će sad da ujebe. :D
знате како...ако можете боље сачекајте, да се апдејтују повреде и то :) па да видимо ко би могао да изјебе а ко не....иначе на торонто је 1.10 овамо писало 1.30, грешка била сад вратили...тако да може и да се избаци, но видећемо...
EVO NBA ZA DANAS
Denver-Memfis 1
Dalas-Klivlend 1
Ko ima vecu kintu kvota je oko 2 u ovo sam poprilicno siguran.
................................................................................................
Hjuston-Minesota h2 i Golden State-Cikago h2 @ 3,42
Poeni Pol Dzordz vise, Stiv Nes vise @ 3,42
Gay vise Lee manje @3,42 sve sa manje kinte.
....................................
Milwoki-Majami 2
Toronto-Sarlot h2
Wasington-NO 1 sporedni tiket....
Igrati CSKA PPh1.
Fali nam ljudi koji se klade na fudbal i evropsku kosarku.. U ovom NBA cirkusu para nema..
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1496-8081709-1066
Ово сам данас на брзину саставио за 50 динара.
Уплатио сам 300 у Меридијану, сад рокам само тикетчиће по 10 и 20 кинти, да задовољим потребу за игром, а да не бацам паре.
Сад ћу погледам понуду мало пажљивије, да видим да ли имам нешто у шта сам много сигуран, па да приложим за заједнички тикет.
CSKA uhvaćen ispod poena. Fala onome ko ostavi predlog. :) Čekaju se još Lejkersi ispod hendikepa, Milvoki i Majami preko poena, Dalas i Klivlend isto (POSEBNA PREPORUKA) kao i Golden Stejt 1. :)
Gazi ja lešim samo fudbal samo što je jedino jebeno to što ja odigram tiket 200 kvote pa me sjebe jedna. A singlove sam 95 posto siguran:)
Ja pokusavam da nadjem neku utakmicu za taj zajednicki vikend tiket oko kvote 1,7-2 i nista mi ne pada na pamet. Mislim da bi Partizan i Solnok trebali da dobiju svoje rivale sa razlikom vecom nego sto je postavljeni hendikep ( 4.5 je hendikep ) , ali daleko od toga da sam siguran.
Legia W.-Gornik Z. X/1
e jebem ti cska i pičku na materi i sve ti jebem... još ona ušljiva evroliga na sajtu stavi a je onaj smoto promašio šut i ponadam se došlo 11 razlike, kad ono kurčina... jebem ti kladionicu u pm sve nek ide....
ја сад прегледао листу и јебему матер нисам видо ниједан пар тренутно погодан за онај заједнички ал до поноћи ћу наћи нешто сигурно. Одо сад с обавезама па ћу да постујем касније...
ЕДИТ: Ви што пичите баскет, како вам звучи комбинација Барса 1&+П? да шибнем ово што ми остало на онлајн рачуну на тај сингл?
ЕДИТ2: ЛОЛО на барсу ладно 1.01 квота :) ипак само изнад појена
EDIT 3: Иначе да поставим Газимудо да види слику лоло http://i.imgur.com/J2kMEhc.png јебла те сијена :р
Ljudi nadam se da ste ispratili Evroligu sto sam postavio...Cska minus i real minus...oba prosla :D
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1140#post_2318408
real 151 tacno lololol :D
кога боле курац битно да прошло....а цска лаганица :Д
Neki predlozi za sutra?
Jel sastavljamo taj tiket? :D
Sad se bacam u analizu sutrasnje ponude.. izbacicu uskoro 1,2 predloga..
Ko ima online
Denver 1
Dallas 1
kvota 2
ispratiću Deranje,imam 100 dinara kusura od danas,a imam dragstor kladionicu na 100 m od mene
Nije mi dugo trebalo,posto sam prilicno siguran u prvi izbor.
CZV FMP(-4.5) - Buducnost dodatni hendikep 1 1.6
Gledao sam buducnost nekoliko puta ove sezone. Ono je polusmesan tim. Sut sa distance ne postoji, u bacanjima imaju prosek oko 50%, i sve im se svodi na eventualni skok u napadu, i uglavnom idu na Vitkovca i Strahinju Milosevica, i evenutalno ako onaj mali plej Ivanovic nesto lepo odradi. Partizan je dva puta sa njima ko iz picke izasao na kraj, a verovatno svi znate koliko se Partizan muci u napadu, odnosno da ne postize dosta poena.
CZV ima dobar napad, a znaju da odigraju i solidnu odbranu kad zatreba, a s obzirom da su ovi polumongoloidi, ne ocekujem da ce dati vise od 65,70 poena.
Zvezdu ocekujem da ce postici barem 75, tako da je za mene ovo prilicno lagan izbor. Normalan hendikep je 7,5 i ja cu verovatno igrati i njega , a u pobedu od 5 razlike pred verovatno punim Pionirom sam siguran 99%
EDIT: A moze da se proba i da ce na poluvremenu zvezda voditi bar 4 razlike, kvota 1.85
Drugi par ide kad bacim analizu na fucu.
Evo i druge tekme:
Seltik - Aberdin NG 1.7
Nakon sto je pukao dve tekme, odigrace verovatno ozbiljnije. U 28 meceva u kojima je seltik bio domacin, samo na 7 je doslo GG, i to u skorijoj istoriji svega 2,3 tekme, sve ostalo je od pre 5 ili vise godina.
S obzirom da ih seltik u poslednje vreme i ne dere , vec uglavnom dobija sa 1 ili 2 gola razlike, verovatno ceo vaj aberdin da pokusa bunkericu, pa dokle izdrze. sto se mene tice, mozda dodje i iz X, a rez ocekujem 2:0.
Oba tima imaju po 3,4 izostanka,al ne znam koliko su bitni igraci. Sve u svemu, moz se proba.