Кладионица

1. која туга од кола ја не верујем....

2. Kad bi Šalke dao gol pa da zaokružim GG i da dignem 40 maraka u kladionici. Možda daju u sledeća 2-3 kola.
    EDIT: Bravo Švabe dojke hitlerovske.

3. Овај Вердер дефинитивно игра за кладионицу, па ово нема нигде, фењераше не могу да добију а и њима самим гори под ногама, ма иди, страшно..

4. Jebem ti QPR na koga se ja kladim,pu snećari jedni

5. Nikad više engleze. Usta ih jebem malokrvna inbridingovska. Pu!

6. Енглези једини играју поштено. Ајмо моћни КПР до преокрета!

7. Pa baš zato. Jebeš ligu gde prvi tim na tabeli vredi 500 miliona evra a poslednji 200 miliona. Lepo igraš Iran, Albaniju, Makedoniju, Egipat - tri dobre ekipe, ostale poljoprivredne i ćao

8. Jebaću mater ovom nesposobnom Liverpulu bude li ovde pao još jedan gol! Jebote, aj što ne mogu da dobiju i aj što gube, nego gube 3-1! Kakva nesposobna ekipa!
    Ovaj QPR se bori za jebeni opstanak i ne mogu ni nerešeno da izvuku! Jebote...
    Popišam vam se ja nasred Loftus Rouda, ali nasred sredinske srede u sredu! Ispadnite sad iz lige posle tolikih ulaganja i s takvim igračima! Ne verujem i dalje. A samo će me oni sjebati, 100%...

9. Боље да су попили те паре што су дали на појачања, мрш бре..

10. Боље да су попили те паре што су дали на појачања, мрш бре..

+132454365476563243547677696574356436756875976866756

11. Sta uradi ovaj Seltik, leb ti poljubim

12. Rapide, Rapide .... Povedeš 1:0 i primiš go brže nego što si dao. Da sam kojim slučajem bio danas u Austriji i gledao vonjavi tim Rapida kako igra i glaba poslednjeplasiranom timu na tabeli, koji je izgubio više utakmica nego penzioner zuba, kamenom bih gađao ali ne tim Rapida, ni trenera, ni komentatora, već sebe što mi ruka nije otpala kad sam upisao keca na austrijsku smejuriju od tima. Rapide, Rapide, sanjaću te... Bolje da sam igrao na Bežaniju i Teleoptik nego na tebe... Rapide, Rapide..

13. drugi su ostali sportovi :)

zvezda dodatni h1
    partizan
    hamburug rukomet
    artland
    galata koša

pre 7 sati

sad mi žao što je i zvezdapobijedila ove, pa će ovi ipak na fajnal for... mamu im jebem u pičku

14. obori me partizan za pare, pukoh 800 uz kurac...ko me jebe kad igram navijacki...

15. Hhaahaah kakav kralj...znas tog lika?

16. Ja mislim da je danas u svakoj ligi dosao po 1 ili nijedan favorit. Ko je danas uzeo pare,alal mu kurac.

17. Ja sam na ziheraskom tiketu blizu da ih uzmem, ali kakav je danas dan bio, moguce da cu pasti na neke "sigurice" od nedelje.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-3818606-1066

18. carapan, stavi tiket cim uplatis, da pokupim neki par...dobro biras ove male kvote..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.