Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ajde što su favoriti padali, nego sam odigrao četiri tipa manje/više i sva četiri sam promašio. Neka mađija se dešava.
Katastrofa dan
Nema leba ovako. Rešio sam da štekam pare, da skupim neku normalniju sumu, tipa 3, 4k i sve da stavim na kvotu 2 i aukurac.
stefane...tako ja uradio...nisam igrao nista neko vreme.....eo skupim 3800...i stavim 800 na kvotu 3-4...i padnem...sta sad, pitanje je :D
Sad stavis 3000 soma na Memfis nocas kvota 2.15 :)
razmisljao sam....a moze i sutra na djerdap - partizan 2 2.30
jebo me otac opet idem navijacki..vuce me na dvicu....a i sutra finale brown - mannarino, na keca kvota 2.50 isto moze. kao i minesota, da se spoji sa necim. moram dobro da razmislim.
E ljudi ajmo sutra do podne jedan dobar tiket da sastavimo. Neka svako posalje jedan par, i to onaj za koji mislite da ima najvece sanse da prodje. Bez onoga trebalo bi, moralo bi...
kako kurčev dan ja ne verujem
nije ni trebalo da izlazim iz kuće,nogu sam uganuo kad se vraćao iz kladionice
Moj par za sjutra
Barsa D1+ 1.01 kvota sigurica! aaaa pičkee de stee
Radnicki Kragujevac-Hajduk Kula 1 ( 2.3 )
Može, ali moraš da gledaš da jednom timu ZAISTA treba kao što će recimo sad u basketu Patlidžanu trebati pobeda u protiv Solnikija, ili kako se već koji kurac zovu ti slepci. Tako nađeš 2-3 tekme i odlično.
Ја сам пробао све варијанте и нешто не иде, зато сам накитио овај до врха.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-2924319-1066
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3155444-1066
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2417069-1066
Imal' neko dojavu za danas, ako prođe od mene dobija sto jevreja ...
Uložiću devedeset..
Hanover je izgleda 3za3 , dobra kvota na dvojku, oko 3.5.
EDIT: Eto ti zlojava,ako prodje, das mi 100 jura lololo
Ima se opariš :)
naravno, ako s ja oparim
Ja sam poprilicno siguran da ce ovaj par sto sam stavio u prethodnom postu da dodje, razloga je mnogo.
Radnicki ima jaci tim od Hajduka, treba mu za opstanak, igra kuci, ima boljeg trenera, nemaju pravo na kiks posle poraza od imenjaka iz Nisa...jedino sto moze da sjebe je los teren u Kragujevcu, posle ovih par dana snega. Za ovu kvotu treba probati.
Kad smo vec kod nase kvazi lige, ja sa ortakom igram Novi Pazar - Smederevo iz 2 u 1. kvota od 25-30, zavisi gde.
Nije nikakva zlojava, nego cisto moje neko razmisljanje. Smederevo je u kurcu, igraci nemaju za leba (bukvalno tako je rekao kapiten), svercuju se , plate nisu videli mesecima.. E sad , posto oni i pored toga znaju da munu poneki komad, mislim da bi ovde moglo da se namesti.. Jes da ni pazaru ne cvetaju ruze,al bole me patka, i ako ne dodje, nije kvota 1.2 :D
Iz onog burijevog teksta
- Najviše se kladim na košarku, tenis, rukomet i odbojku, a fudbal mi je na poslednjem mestu. Kako sam smanjio fudbal na tiketima, imam bolje rezultate.
I posle kazete da je Dzankee blesav :)
I evo jedan tenis. Kazu poznavaoci:
Mannarino A. - Brown D. 2 2,25
Solnok - Zadar 1, kvota 1.5. direktna borba za opstanak, Solnok mora da jurisa jer sledeci put gostuju Partizanu i tu racunaju poraz. Realno, oni i nisu losa ekipa, pogotovo dobro igraju kuci, dok je Zadar po meni za klasu losiji.