Ćale loše prepisao i umesto da valensija daje minimum jedan gol u prvom on stavio 2 što je i došlo tako da čekamo 3000. Ja ću sad otići da branim i odigrati od 0 do 2 za 400 kiniti
Pavlyuchenkova Anastasia - Suarez-Navarro Carla
Pavljučenkova osvaja bar jedan set 1.55
H2H je 4-0 za Ruskinju. Samo jednom su igrale na zemlji i samo tada ova muškobanjasta teniserka je uspjela da dođe do seta, i to na nekom turniru ITF dakle nižeg ranga, davne 2008. Poslije toga Ruskinja 3 puta ubjedljiva 2-0 dobija, istini za volju, na hardu.
I jednu i drugu očekuju nepremostive prepreke na samom početku mastersa u Madridu, može biti da će im ovo finale biti utjeha, ali i opravdanje (umor) za loš rezultat na mastersu. Teško da će proći Azarenku i Stosur u prvom kolu.
Finale nezahvalno prognozirati, ali...
Ne znam da li ću ovo i igrati, jer online nemam ovu ponudu.
Puno sigurnije bi bilo igrati sljedeće:
Haas-Dodig, 1 1,40 super tip ponuda/ top ponuda
Haas kao naturalizovani Nijemac ima velike šanse da uđe u finale, iako je Dodig u naletu napravio više iznenađenja.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Goerges Jovanovski,1 1,45
Naša Bojana je u nizu od 7 poraza... Posljednju pobjedu ima u januaru, na AO.
Ima još malih kvotica
Ferrer-Seppi, 1 1,15
Errani-Urszula Radwanska, 1 1,15
Prijedlozi poredani od manje sigurnih ka najsigurnijim. LOL
Koja crna Mega Vizura ljudi, pa njima se igra zasniva na nerezonskim sutevima i napadima u fazonu ''dajte bobiju pa sta uradi''..i bacanju kamenica sa trojke....a ova Sloboda je najgrdja ekipa u ligi, cist primer dali 16 poena u drugom poluvremenu Zvezdi, ekipi kojoj duva promaja u odbrani.
Koje su ove kladionice govnad, Parma Atalanta x bio 1,7 kvota, narod masovno navukli a Parma vodi 2:0. Mene su znale tako zajebat ali danas nisu odigro sam keca.
Jaooo nemoj spominjati Verder ahahhahah ladno drug čekao njega za 100 evrića i popuši gandžu ... jbg, pa švabe su to
Па нормално да си њега пустио да бира, кад си ти плашљиви пичић лолололо
hahahaha, mada pička nisam jedino kad je kladža u pitanju, jer više volim da igram neke teže igre, ali za ostalo sam pička debela to stoji.
Ćale loše prepisao i umesto da valensija daje minimum jedan gol u prvom on stavio 2 što je i došlo tako da čekamo 3000. Ja ću sad otići da branim i odigrati od 0 do 2 za 400 kiniti
loš dan
Pavljučenkova osvaja bar jedan set 1.55
H2H je 4-0 za Ruskinju. Samo jednom su igrale na zemlji i samo tada ova muškobanjasta teniserka je uspjela da dođe do seta, i to na nekom turniru ITF dakle nižeg ranga, davne 2008. Poslije toga Ruskinja 3 puta ubjedljiva 2-0 dobija, istini za volju, na hardu.
I jednu i drugu očekuju nepremostive prepreke na samom početku mastersa u Madridu, može biti da će im ovo finale biti utjeha, ali i opravdanje (umor) za loš rezultat na mastersu. Teško da će proći Azarenku i Stosur u prvom kolu.
Finale nezahvalno prognozirati, ali...
Ne znam da li ću ovo i igrati, jer online nemam ovu ponudu.
Puno sigurnije bi bilo igrati sljedeće:
Haas-Dodig, 1 1,40 super tip ponuda/ top ponuda
Haas kao naturalizovani Nijemac ima velike šanse da uđe u finale, iako je Dodig u naletu napravio više iznenađenja.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Goerges Jovanovski,1 1,45
Naša Bojana je u nizu od 7 poraza... Posljednju pobjedu ima u januaru, na AO.
Ima još malih kvotica
Ferrer-Seppi, 1 1,15
Errani-Urszula Radwanska, 1 1,15
Prijedlozi poredani od manje sigurnih ka najsigurnijim. LOL
Svaka čast međede :)
Hvala, poklon za praznike od mene :)
Taj tenis je bio oko 4 kvota :)
Slobodno kači svoje analize, da znam sledeći put više da uplatim :)
Звезда 85:51, +34 лололо БРАВО ЗВЕЗДО!
Kockari, sutra ne rade kladionice. Tako, ako ste planirali da igrate neke tekme sutra, uplatite večeras.
Probaću dvojku na Memfis protiv Oklahome, kvota oko 2.5
Igraju sutra u 7.
Ja msm da ce neke raditi jer u mozzartu i maxbetu nisu jos izbacili kvote za to?
Uzece Memfis prvu tekmu!
Nisu ni kod nas izbacili u kladionicama, nego ovu kvotu nađoh na netu.
http://www.rezultati.com/utakmica/CKkKAUVh/#detalji-utakmice
EDIT: Ipak ima i u kladionicama. Kvota 2.35
Koja crna Mega Vizura ljudi, pa njima se igra zasniva na nerezonskim sutevima i napadima u fazonu ''dajte bobiju pa sta uradi''..i bacanju kamenica sa trojke....a ova Sloboda je najgrdja ekipa u ligi, cist primer dali 16 poena u drugom poluvremenu Zvezdi, ekipi kojoj duva promaja u odbrani.
Meridian radi svim praznicima, paćenici :)
Iako sam dosta popadao, jako mi se sviđa ovaj tiket. Vraćam se u formu, blizu sam:P
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1009-2531173-1080
Ja dobio na 20din 1450. Minus 400din koje sam stavio na odbranu
Koje su ove kladionice govnad, Parma Atalanta x bio 1,7 kvota, narod masovno navukli a Parma vodi 2:0. Mene su znale tako zajebat ali danas nisu odigro sam keca.
Kako Juve mekano dolazi iz iksa nekoliko tekmi..
http://www.dodaj.rs/f/2K/4x/6Ys8ThT/zhajk.jpg
Zhajk ume - Zhajk zna
Au zajce.
Svaka ti dala