Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džanki ostavi se tenisa...
Laki, što nisi otavio tiket ranije i mi da dobijemo neki 20 evra?
Inače, imam osećaj za tri singla u subotu, evo parova, možda bacim koji dinar, da ne bude da nisam podelio predviđanja lololo:
Anži - Krasnodar 2 @2.40
Hal - Norvič 2 @2.75
Rad - Radnički Niš X2 @1.90
Zasto Lari? :D
Vidim ne ide. :D
Pa pao ovaj tiket od 100 kinte, to odigrao cisto da pratim mimo ovog glavnog nesto :D
А шта знам, одвико сам се да стављам овде услед серије лоших резултата лоло. Ај ставићу онај који одиграм сутра.
Sve sam bliži dobitku od 1,000.000,00 dinara.
Svakoga dana po 20 din.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9240256-1111
Sjutra odo da u merdijanu otvorim onlajn račun. Al pošto ja nemam ličnu uzeću kevinu, koj će mi kurac lićna da dajem 80 eura
Ljakse koji si majstor.
Ljakse, realno..
najbolje tako da se igra lololo
Znam da cu da padnem i jebes ga, igras ovako pa ako te usere, odlicno!
Ako te ne usere ne nerviras se sto te prodo neki francuz za 2300
Rapid 1-1 prošlo
Braga 2 prošlo
Rijeka poluvrijeme ili kraj x prošlo
Partizan 1 prošlo
Genk 2 prošlo
Fiorentina 2 prošlo
VOJVODINA 1 PALOPALOPALO MAJKU IM JEBEM
120 eura sa 1eurom PU
slikaću tiket sjutra
ja ti verujem.
I ja ti verujem.
I usput da se pofalim
Još 2 tiketa
Rapid t1 1+ prošlo
Braga t2 2+ prošlo
Sevilja kec prošo
Estoril kec prošo
Svonsi kec prošo
Udineze kec PAO
Partizan kec prošo
Sevilja kec prošo
FIORENTINA IKS PAO
Sva tri tiketa slikam sjutra
Ova tema bi trebala da se zove moram nekome da se pohvalim KLADŽA EDIŠN.
Požalim*
Da sam uzo pare hvalil bi se
Po seki bi trebalo da se zove..
Kladionica MAMU VAM JEBEM 'TALIJANSKU lololo
JEBEM TI MATER PARAPLEGICARU UBOGI, KO TI DADE REKET U RUKE KAD NE MOZES DA BIJES OVOG KVADRIPLEGICARA PETZSCHNERA, JEBALI TE DEDA I BABA STO TE NAGOVORILI DA SE BAVIS TENISOM, MAJKE TI GA NABIJEM DAUNOVSKE, DA BOG DA TI UMRO CLAN FAMILIJE ZA SVAKU NEISKORICENU BREJK LOPTU, POSEREM TI SE I NA SERVU I PISLJIVIH 60% OSVOJENIH NA 1. SERVIS, PA JA BIH IMAO VISE JEBEM TE U GLAVU SUPLJU KMETE MRMOSKI, I POSEREM TI SE NA PROCENAT REALIZOVANIH BREJK LOPTI, HALEJEVA KOMETA FAZON, SVAKU 76. ISKORISTIS, MALINARU JEBENI, PUTIN TREBA DA TE OBESI U SRED MOSKVE, JER JE GREH IGRATI OVOLIKO LOSE, PA PREDAJ TO, NEMOJ DA SE BRUKAS SA TOM ZENSKOM SERVOM STOLARU GLUPI, I POSEREM TI SE NA TRENERA KOJI NE MOZE DA TI KAZE KAKO DA DOBIJES OVOG NEMACKOG MASINBRAVARA KOME JE 99% IGRE SERVA, PA NIK VUJICIC BI TI ODSERVIRAO AS KOLKO SI NESPOSOBAN SMRADE, JEBO TE TVOJ DRUG TURSUNOV U BULJSONA, ON JE ZA TEBE DOKTOR, DA BOG DA TI SE SLUPAO BUS, AVION (CIME VEC IDES), KAD BUDES ISAO NA SLEDECI TURNIR, PASTIRU PROKLETI! IDI U PENZIJU GOVNO NISTA NISI URADIO U SVOJOJ DVODECENIJSKOJ KARIJERI OSIM STO SI OVOM POSAFTAO KARU I DOBIO 50 DOLARA ZA DOBRO PUSENJE. RETARDE.
Regards,
Janko, Krushevac, Serbia.
male kvote na borusiju i tuluz.monako malo u kurcu.nema dvojbe da su veliki favoriti,al premale su kvote.
Dzanki, aj malo smanji dozivljaj.
Kenjas kako je tenis sigurica, kako kurac, palac..
A iskreno najvise imas ovakvih postova.