Кладионица

1. Šalketa popušiš mi kurac.

2. a i ja igram rumune jebo me kruh

3. Ja sam hteo dinamo 1x, al nije htela hemijska da napise. I kad je prestala da pise, setim se komsije sa kojim sam isao u kladionicu kad sam bio maloletan.
    Kaze:"Kad hemijska nece da napise neki par, izbaci ga." A jes lud lik, uvek se setim toga.

4. Torima, ne znam kad sam poslednji put video da neko promaši SVE parove na tiketu. :D
    Deranje, dobar savet za basket, prošlo glat.

E, sad,
    JEBEM LI VAM MAJKU ŠVAPSKU DA VAM JEBEM, PA NE MOŽETE PIŠLJIVI PAOK DA POBEDITE, METALIST IH POPIŠ'O! PIČKE JEDNE, NISTE NI ZA LIGU EVROPE!
    E, tako.

I kakvi balvani igraju u onom Fenerbahčeu, kad je Arsenal sakati uspeo da im uvalja 3 komada tamo?! Bolje da su im ostavili zabranu.

5. Eto i ja da potvrdim

E, sad,
    JEBEM LI VAM MAJKU ŠVAPSKU DA VAM JEBEM, PA NE MOŽETE PIŠLJIVI PAOK DA POBEDITI, METALIST IH POPIŠ'O! PIČKE JEDNE, NISTE NI ZA LIGU EVROPE!
    E, tako.

6. Pu, pošo da branim Barsu kad sam vido ovo gore i dodjem do kladže i vidim Šalke i Rvate. PU

Mada mi je lakše kad nisam jedini

7. Asam ubo kvotu protiv Dinama ali me iznevjeri Legija, ne dade još jedan, kmeeeee
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-3094669-1111

8. Tacno sam znao, cim sam video da se igraju 2 utakmice u tom smrdljivom ciganskom kupu, odmah mi je pred ocima bilo da od pobede barse nema nista. Za 45 minuta imaju posed lopte 70% i jedan jedini sut u okvir?
    Nemojte me jebati...

9. I još im Vilja turio. :D

10. Због ради чега је квота на Тун 3.8 ?
    Има да разггузе овај Партизан искрено

11. Iako volim Vošu, X2 je najrealnije.

12. lololo
    da l' dodigram celu evropu sutra 2+ :D

13. ahaah to matori :)
    Ali ja cu sve sto ima sutra da se igra :)
    Pa sta mi Bog da :)

E moze nego mi izracuna..

Ako npr hocu da stavim sistem od 2/4 ili 3/5 i bazu 2,3 utakmice..
    Kolka minimalna uplata mora da mi bude?

14. Imam keca iz matematike.

15. Jebote danas sve dolazi, ja jos Svonsi cekam za neki 20 evra.

16. Baci me voša za 120 ... Pu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.