Кладионица

1. Pa zar nisi pre neki dan dobio neki besan tiket? Onaj sto nije imao tvoje ime na papiricu?

2. Nisam dobio, čekao sam Viljareal iz x-2, a došlo iz 1-2.

3. aaaaa , pa to je sića

4. Iwata - Tokio 1. Kvota 2.60
    Kashima - Yokoha 2. Kvota 2.40
    Tosu - Sendai 1X. Kvota 1.45
    Shonan - Kofu p/kX

Kashimu preporučujem da turite. Sve utakmice se igraju sutraizjutra tako da bolje uplatite sad ako hoćete da pratite

5. Zhajk, da si mi blize cvoku bih ti pukao

6. Pa moja stranica je 2000

7. Što me mrziš Makarone?

8. Zato sto neces ko covjek da priznas da ono nije tvoj tiket

9. ahahha ne verujem da se i dalje tripuješ za onaj tiket ... je*o tiket
    važno je učestvovati
    vidiš i danas ova oba puko ko zvečka, ali vikend je tek počeo tararararam.

10. I Monako kao PSG prošli vikend. Jebo te život.

11. Spajić i Ninkov jebali Falkaoa opaaa!

12. Bet live sad ima ubjedljivo najbolje kvote, uveli su neke novine, u bet specialu birate kvotu npr. danas za Dortmund bilo je 1,45, 1,55 i 1,65 uz još 5,6 ili 7 parova (u top ponudi i dalje uslov 3 para) Bitna razlika u odnosu na većinu kladionica, gdje je bilo 1,20 do 1,30. Na netu se još ne vidi taj novi sistem, niti su kvote takve kakve su zaista kad se dođe u poslovnicu, neko vrijeme će potrajati ta neusklađenost. Vikend ide, pa ko je iz BiH, RS, da znate..

13. Medvexicu ima tome 10 dana, novi su im i tiketi. Nego su im kvote slabe, provjeri slovodno. U Premieru su vece, a kvote na prelaze su im izas, tipa iz X u X im je 4.2. a obicanX 3.2 a u Mocartu ista tekma X\X preko 5 kvote. Ne znam za tenis ali za fudbal znam, pa ptipazi ako igras

14. Ta nova igra Favorit ti ne dozvoljava da vezes sa top ponudom iz ostalih sportova sto je minus. Imas u Sportplusu isto top ponudu ali i jacu ponudu sa minimLno 7 tekmi ali mozes komb sa ostalim yportovima pa je bolje tu igrati

15. Gledam ja gdje su vece, pogotovo kad se ne uplaćuje samo marka pa da nije bitno, a nisam tamo dugo bila, posto imam online račun, vidjela nove listiće tek, imam današnju listu, uporedila sam, daleko veće što se tiče tog bet speciala, a premier je isto kao i wwin, ima samo tu premier ponudu, kao i bet live što je ranije imao, ovo novo je već nešto drugo. Navela sam primjer jedne utakmice, nema ih puno u bet specialu, 1,20 i 1,65 ipak je velika razlika, zar ne? Nebitno što se ne može vezati sa top ponudom ostalih sportova, jer su tu ionako kvote veće za 0,10 do 0,15 najviše, a u bet specialu je veća razlika.

edit: Meni je nebitno za te prelaze, jer to ne igram.

16. Ne, nisi me razumila. Kažem za Premier uopšteno kvote(tipa 3+, 2+ i slično) su veće nego u Betu, čak su i u Mocartu veće(ali Mocart nema super ponudu). E a pazi, Sportplus ima isto kao i Bet ovo novo samo što SP ima odavno i ima još bolje ponude. Eto sutra vidi, nema sad ponude. Samo znaš šta kažu za te super ponude/top ponude... đavola bi ti ih oni dali tako da to nisu zajebane utakmice. Ono čini se ali zajebe. Evo npr. Monako noćas, 1.65 top ponuda, to svi uplaćivali i šta, neriješeno. Nisu ni kladionice lude, znaju i one šta da tu stave :)

17. je*o tiket
    važno je učestvovati

Hhaahahahhaha, ko drugome jamu kopa, snaga klade valja!

EDIT: Zhajk kraljina

18. Nemam ja pojma za tu kladionicu SP :) Ne znam da postoji uopste...
    A koliko se sjecam ranije sam poredila da meridian ima tu vece kvote posebno za GG, i te igre 2+, 3+ odnosno da nisu nekako identicne kao 1,50-1,60 je GG u vecini klad, dok kod njih idu i do 1,90 za neke lige, ne znj lige, vec lige petice.

19. Evo samo jedna proizvoljna utakmica, na primjer, Leverkusen 3+ u premieru je 1,55 (isto i u wwinu i mozzartu) a u meridanu je 1,71, a u bet live je 1,65. Tako da ne stoji to za premier što kažeš...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.