Кладионица

1. a nisam mislio bukvalno sve, znam da je za 2+ bet najgori

2. Ne znam, uzmi bilo koju iz liga petice, mislim da je slično ovako kao na ovom primjeru.

edit: Valensija 3+ 1,91 je u meridianu, dok je u ostalim npr. mozzart 1,55 wwin 1,75 premier 1,85 bet live 1,85

3. Да се похвалим да сам убо данас једну дојаву, онако експериментално, али није лоше испало. Швабија, 2 лига, мешчини, Инголштад- против неких на Б 1, квота 2,35.

4. http://oi44.tinypic.com/2cifw39.jpg
    a realno mizerne razlike, nego znam da mi se nekoliko puta dešavalo da vidim da zeznu za 0.2

5. bosanske kladionice, jebeno upisavanje....krenuvsi od wwin-a, williamsa, kako se vec zove lolo :D i taj bosanski premier za kurac nije

6. BOsanski premier svaki dan daje 10 džek potova od 100-200 km na one kartice pa ti vidi... ništa ne radiš, sami izvlače, padneš tiket kad ono prošao džek pot opaaa
    pogledaj na ijevoj strani
    http://www.premier-kladionica.com/#app=334e&ef87-position=0
    ima li neka vaša buržujska to? ima kurac

7. sta kao na fazon bet-at-home jel?

8. Pa ono možeš i u kladionicu da uđeš sastaviš listić i kad ukuca listić kažeš svoj broj kartice i ona napiše na tiket i onda imaš neke pogodnosti, za odustajanje ako ti je zadnja tekma ostala, da ti odbiju kvotu i digneš pare, tako je bilo. A možeš i preko neta. A za izvlačenje, ništa oni izvuku i samo objave ovako. Meni drug 2 puta dobio, boli ga kurac :D

9. http://i.imgur.com/O2tsJJD.png
    Vecinom wwin ima jaci dvoznak od bet live, a vidim i od tog SP :)

10. Aha, to ima i u meridianu...valjda se zove TURBO ISPLATA. dobra stvar....ma kakav kurac ljudi, ja da skupim neku kintu pa da stavljam na bet365, jace kladionice trenutno nema....

11. Људи, играјте на Ливерпул сутра, мој савјет. Добра је квота, тим је у доброј форми, на прошлој утакмици су имали доста шанси , надам се да ће их сутра мало боље реализовати. Квота 2.

12. ali nigdje nema ovaj džekpot da izvlače? :)
    Igrajte na PSG, igra u nedelju, kvota 1.55

13. Analizirate razliku u kvotama .10 k'o da stavljate kuće na tiket. Da li je toliko bitno kad staviš soma dinara da l' ćeš da dobiješ tri soma ili tri i sto?

14. Jeste Makaronac, ali smanjuje procentualno, ako ne smislis sve cekati, bolji je meridian od premiera, jer bar ne smanjuje... a i moze 3 pogodjene, a ne znam koliko je u premieru...jel 5 treba?

15. Ne znam stvarno, nisam dolazio u takvu situaciju. Uvijek se pokrijem :)

16. Larry takvih 5 tekmi od 0.2 pa skontaj

17. Bem li ga. Mnogo su dobri ti bonusi i olakšice kod vas... Moja Mocart kartica više ne služi skoro ničemu.

18. Larry, nije bas tako mala razlika uvijek, nekad zna biti drasticna, meni je npr. danas bila 5 i nesto kvota u wwinu, imam online pare, a odsetala sam u bet live, kvota preko 6. A nekad je obrnuto, desava se.

EDIT: E, da premier mi je od prošle godine postao mrzak, (iako od naših zemaljskih kladionica imaju najbolju ponudu tenisa, više različitih hendikepa, što je bet live tek kasnije uveo) jer varaju a nađoh i za tu SP isto A za Premier to nije prvi put Čula sam još priča od ljudi iz moje okoline o nepriznavanju pravih rezultata u Premieru. Iskreno, jedino mi meridian i bet live ne ograničavaju uplate, dok wwin je jedina online koju imam, praktična, dobijaju se bonusi za Novu godinu... Plus, one igre na osnovu kojih dobijaš bonus... Meridian je ok, što zbog kvota, što zbog slobodnih igara, turbo isplate, kao i vraćanja uloga, nekad je bilo padneš jednu kvotu a pogodiš 4 vraćaju ulog, min.kv.1,30 sad već duže je min.kv.1,40 a 7 parova...

19. Pa to, stalno variraju. uvijek odigram tiket pa ga onda prije uplate provjerim na netu u svim kladionicama.

20. Ok, kapiram.
    Ste videli Vulvse? Prime gol za 1:1 u devedesetom, i onda dobiju penal za 2:1 u nadoknadi. Zamisli odigraš 0-2. :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.