Кладионица

1. Ja msm da si dobio sinak.

2. дошао хендикеп икс ако је граница 3, а не 2,5. макар је тако код мене у кладионици (постоји и хендикеп икс, а опаке квоте, по 4-5)

3. kontam da hendikep 3 gola znaci da se maltene rivalu dodaje 3 gola sto bi znacilo x odnosno da sam pao?
    ili nisam dobro razumeo?

4. Aha, da, onda si ipak pao... Jbg.

5. тако је росонери.
    као кад на баскет ставе 10 (а не 9.5) и ако добије домаћин са 10 разлике, дошао хендикеп икс, дакле пао си. тако ја мислим, а готово сам сигуран да јесте тако.

хрватима не игра модрић, може х-1 на наше, марковић и матић ће да се напале, гледа их мурињо, а имамо сасвим солидну одбрану са настасићем и суботићем. а коларов неће опет да усере да јебе рак рака. а неће ни ивановић, тренер и газда су му ту.

6. а и шта курац луксембург даје у деведесетом...

7. lololo jebiga, za kolko si pao Dule?

8. ма још 3 бих чеко вечерас лоло
    1600
    прошо ми само казахстан до сад

9. a dobro jebesga
    Tumorov iznju dej

10. Slovenija - albanija GG. Kvota 1.82
    Makedonija - Vels ppX. Kvota 2.00
    Srbija - Hrvatska 2
    Irska - Svedska 2

Makedonija - Vels ppX. Kvota 2.00
    Srbija - Hrvatska 2
    Irska - Svedska 2
    Turska - Andora H+3 X. Kvota 4.50
    Kazakstan - Farska ostrva GG

11. DVOJKA NA KROASANE?! RAJANE IZDAJICO!

12. RAJO VELEPRODAJO!
    Eve ih moje večerašnje sigurice:
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830336400048&pin=7642
    Da se unapred iznajebavam majke Portugalu budu li me sjebali, jer mi oni nešto smrde (možda zato što su Cigani šolololoolol).

13. @coakg
    POČETNI SASTAVI
    Vaše prognoze?

Srbija: Stojković, Ivanović, Kolarov, Nastasić, Subotić, Matić, Fejsa, Đuričić, Tošić, Marković, Mitrović

Hrvatska: Pletikosa, Srna, Lovren, Šimunić, Ćorluka, Vukojević, Rakitić, Modrić, Mandžukić, Eduardo, Olić

Eto ga Modric.

14. Blejče maloprodajo, i ti imaš X2!

15. Papite, ja vid'o neku vest negde da je modric isao na vma u tajnosti, da l' zbog.zadnje loze ili slicno, pa reko'ne igra, al' izgleda da je bila novinarska patka. Svejedno, x-1 na nase i h1 na makedonce. Moze i cist kec na FYROM, imam utisak da nasi moraju da sjebu.
    Edit: i jos gg3+ na nase i p1 na makedonce.

16. TO si video na Mozzartu 100%. Oni jedu govna stalno, sigurno da nas navuku da trpamo na 1 jer su sigurno vece uplate na 2. Zgadije...

17. Estonija vodi protiv Holandije?
    Neeee, od fudbala definitvno treba dici ruke.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.