Кладионица

1. zanimljiv ovaj fudbal svi favoriti vode lolo

2. Imas neki tenis za nocas? Nebitna kvota, samo da je sigurno. Moze i 1.10 bukvalno...

3. Jebo majku i neka izgube slepci mrtvi
    Jedan igrač im vredi kao ceo tim Estonije i opet ne mogu da dobiju
    Debili

4. nista sigurno za veceras...bice sutra.

5. Odigrao Selenu u singlu i obe u dublu. AJ u kurac, ne mogu da cekam lolo

6. hahaah, pa male kvote :) kontam da ce serena ici u kontrahendi, taj neki filing sta vec

7. Uhvatim sve iz fudbala i jos 3 utakmice koje nisam stavio na tiket pokodim, ali dzabe kad sam stavio i ove nase kosarkaske manekene.

8. Samo da se načestitam Francuskoj svih nacionalsocijalističkih praznika. Jeb'o ih pas da ih jeb'o onako nesposobne. I dalje je onaj Domenek neko mudo tamo, 100%. JEBENU GRUZIJU, EEEEEEEEJ, GRUZIJU ONI NE MOGU DA DOBIJU, A TREBA DA SE TUKU S ŠPANIJOM ZA 1. MESTO! I ništa od toga ne bi bilo strašno da ovo nije već 3. jebeni tiket u ovoj nedelji. A ludi Portugalci okrenuše. Koji su kurac i okretali, samo me sad iznerviraše još više.

9. Blake, ne samo da ne mogu da pobede nego oni već 5 mečeva zadnji (ako se ne varam) nisu postigli gol.
    Odavno to nije više fudbalska sila, pa ja bi ih stavio u naš šešir.
    Igrači sa imenima, koji se kurče, a nemaju pojma.

10. Kakav raspad, padoh sva četiri tiketa... 666 i 999.

11. Vidi stvarno jebote. ALI OPET, GRUZIJU. Brateeeeee...

12. Meni Islanđani golom u 91' uzeše 700 dindži ispred nosa

13. Ђоковић - Вавринка 1и- 2,32 квота

14. колки тикет лебтејебо, ко 30 парова да има

15. Sta igrati danas ljudi?

16. Ecce oces pare? Evo ti pare:

Italija-Finska 1
    Turska-Grcka 2
    Gruzija-Slovenija 2 kvota 2,36

17. igraj: De Grafšap - Telstar pv2
    Bohemijan - Slajgo Rovers pv2
    Majorka - Alkorkon pv2

18. Dok sam kuc'o svoj tiket vidim papir tu pored sa sifrom za palmeiras veceras, 1-2 za 500, ostavio lik koji je uplatio ispred mene. E sad, ne znam co'eka, al' jebes ga, ja uplatio za 100 :)
    Verovatno je neka koska, al' bi mi bilo zao da nisam ispratio a bilo mi ispred nosa, ako slucajno usere.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.