U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
zanimljiv ovaj fudbal svi favoriti vode lolo
Imas neki tenis za nocas? Nebitna kvota, samo da je sigurno. Moze i 1.10 bukvalno...
Jebo majku i neka izgube slepci mrtvi
Jedan igrač im vredi kao ceo tim Estonije i opet ne mogu da dobiju
Debili
nista sigurno za veceras...bice sutra.
okej.
Odigrao Selenu u singlu i obe u dublu. AJ u kurac, ne mogu da cekam lolo
hahaah, pa male kvote :) kontam da ce serena ici u kontrahendi, taj neki filing sta vec
Uhvatim sve iz fudbala i jos 3 utakmice koje nisam stavio na tiket pokodim, ali dzabe kad sam stavio i ove nase kosarkaske manekene.
Samo da se načestitam Francuskoj svih nacionalsocijalističkih praznika. Jeb'o ih pas da ih jeb'o onako nesposobne. I dalje je onaj Domenek neko mudo tamo, 100%. JEBENU GRUZIJU, EEEEEEEEJ, GRUZIJU ONI NE MOGU DA DOBIJU, A TREBA DA SE TUKU S ŠPANIJOM ZA 1. MESTO! I ništa od toga ne bi bilo strašno da ovo nije već 3. jebeni tiket u ovoj nedelji. A ludi Portugalci okrenuše. Koji su kurac i okretali, samo me sad iznerviraše još više.
Blake, ne samo da ne mogu da pobede nego oni već 5 mečeva zadnji (ako se ne varam) nisu postigli gol.
Odavno to nije više fudbalska sila, pa ja bi ih stavio u naš šešir.
Igrači sa imenima, koji se kurče, a nemaju pojma.
Kakav raspad, padoh sva četiri tiketa... 666 i 999.
Vidi stvarno jebote. ALI OPET, GRUZIJU. Brateeeeee...
Meni Islanđani golom u 91' uzeše 700 dindži ispred nosa
Ђоковић - Вавринка 1и- 2,32 квота
vidi,vidi odakle ovo ...
http://www.dodaj.rs/f/2X/jA/DkSfRPi/zhajkara.jpg
колки тикет лебтејебо, ко 30 парова да има
Sta igrati danas ljudi?
Ecce oces pare? Evo ti pare:
Italija-Finska 1
Turska-Grcka 2
Gruzija-Slovenija 2 kvota 2,36
igraj: De Grafšap - Telstar pv2
Bohemijan - Slajgo Rovers pv2
Majorka - Alkorkon pv2
Dok sam kuc'o svoj tiket vidim papir tu pored sa sifrom za palmeiras veceras, 1-2 za 500, ostavio lik koji je uplatio ispred mene. E sad, ne znam co'eka, al' jebes ga, ja uplatio za 100 :)
Verovatno je neka koska, al' bi mi bilo zao da nisam ispratio a bilo mi ispred nosa, ako slucajno usere.