Кладионица

1. Najbolje rešenje da se uklope dva dana lige šampiona:
    Tiket 1:
    Mančester 1
    Benfika 1
    Milan 1
    Čelzi 1
    Uplata: 1000 din, a dobitak 5000

Tiket 2:
    Mančester x-1
    Benfika 1-1
    Milan x-1
    uplata:1000 din, a dobitak 42000

2. Боље играј Јуве уместо бенфике, нису толко јачи од андерлехта...белгијанци су то могу да умувају 1 увек

3. одиграо пет тикета, само ЛШ у разним комбинацијама, ал' нећу да окачим ни један, кад сте баксузи, ко вас јебе, лоло
    ономад окачим тикет пола сата пре краја, и звезди утерају два комада, и попушим.
    е па не дам више, док не добијем паре, сиктер!

4. Ja igrao oba mancestera i real za 500. Inace ne verujem u tiket al da probam.

5. Odigrao sam ovako:
    M.Utd - GG
    Sociedad - 1ug1+
    Galat - 1ug1+
    Copen - 1ug1+
    Benf - GG
    Olymp - GG
    Baye - 1ug 2+
    Plz - GG

Ukupna kvota 48.03

6. Olimpijakos 0 golova

7. Mančester 1
    Juventus 2
    Real 2
    Siti 2

8. Odigrao sam ovako:
    Galata-Real 4+
    Bayern-CSKA tr 2:0
    kvota 15.6

A na drugom:
    Socijead-Sahtjor 1
    Junajted-Bayer 1
    Olimpijakos-PSG gg3+
    Benfika-Anderleht 1 i 3+
    kvota 20.2

9. реал гг3+
    манчестер пх
    сити гн
    сосиједад гг
    бенфика 1
    јувентус 0-2
    то је један луђи, овај је најлуђи:
    јунајтед х-1
    псж х-2
    јувентус х-2
    сосиједад х-х
    ових се унапред одричем, па могу и да оставим овде, боли ме патка ако паднем :)

10. SAĆU DA TE UREKNEM!

11. фала курцу да и ја прекинем пост! а фини и резултати коначно. није нешто, 2500, ал' ја задовољан. а за још 1500 ме јеба псж, имао га 2-3 гола, јебеш му мајку.
    преостала 2 тикета (које нисам качио):
    манчестер 1
    бајерн 1
    реал даје 2
    псж х2

други:
    манчестер гг3+
    сити 2
    бенфика п1
    бајерн 1 и
    псж 2-3 (дете им јебем, ал' ко га јебе)
    таман сад могу да гађам ове наше сутра у комбинацији са французима.

12. Zajbala me ova sto mi kucala tiket, izbacila mi psz 2, a umesto da mi na Sloveniju stavi sa hen 1, ona mi stavi bez, i kako sad da branim tiket. Pu!

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-8516587-1119

13. ne kontam kako da branis? pa stavi dvicu na francuze?

14. I dodje X i sta sam uradio, a i prepolovila mi dobitak kad mi izbacila psg

15. Vrlo,vrlo uspešan dan, ali mogao je biti i FENOMENALAN, da nije mutavizeleniklempavi Runi postigao gol u poluvremenu, i to mu još saigrač iz ofsajda centrirao.
    Nema veze, zadovoljan sam.
    A ja i dalje ne verujem da su stavili onu lepu kvotu na Sahtjor, a gle tek ove Madridjane +7 odjedanput.
    Ljudi, paz šta vam kažem... mutne radnje su se večeras odigrale...
    vrlo,vrlo mutne

16. Pa stavi X2, ne kontam sta ti nije jasno

17. бациш на икс реда ради 100 динара, квота 18, шта. ал' то је бацање пара пошто ће црње буљу да им помере сутра, какви црни нахбари, драгићи, лаковичи, курци палци.

18. Nema na kosarci x2 :) Moram da kombinujem uplatu, nesto na 2, a nesto malo na X posto je malo verovatno da ce da dodje i plus da vezem jos jednu na tom tiketu :) cu se snadjem nekako

19. Pa nema u mozzartu X2, al ima u ostalim kladionicama.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.