Кладионица

1. A i mozes pare na X i pare na 2, isti kurac.

2. pa tako cu i da uradim, ima mi bude dobitak na kraju 500 dinara, ali moram da prekinem post :) a i kad mi izbaci psg...

3. bogami ja od kad mi jednom pogresno otkucala uvek gledam tiket dobro.

4. ja pogledao kad dosao kuci, imao sam par tiketa, uplacivao i drugu, pa ne stigoh dok sam bio tamo.

5. е само да напишем сад да не буде да нисам рек'о: сутра х2 на зенит. а негде гађам и чисту двојку. пази ти говнаре, ставили 6.5 квоту на зенит. ево вам курац да избијете око, ДВОЈКА!

6. Današnji tiket:

Bajern 1-1 (3:0)
    Benfika 1 (2:0)
    Juve 2 (1:1)
    Real 2 (1:6)
    Junajted 1 (4:2)
    PSŽ 2 (1:4)
    Siti 2 (0:3)

Uplata: 100
    Dobitak: 3400

JEBEM TI JUVE MATER

7. i mene juve za 9800, gamad

8. svi zivi uzeli pare na ls, nas 2 retarda ispusismo lolo....al neka, ja uzeo pare na tenis...

9. Peroviću, zar si stvarno očekivao da će svaki favorit doći? Kad bi tako bilo svako bi uzimao lovu, a kladže bi se pozatvarale.

DA SE NAJEBEM MAJKE ANDERLEHTU KOJI MI KURAC BIO KAD SAM OČEKIVAO DA ĆE ONI DATI GOL

10. Peroviću, zar si stvarno očekivao da će svaki favorit doći? Kad bi tako bilo svako bi uzimao lovu, a kladže bi se pozatvarale.

Pa znaš kako, ja vidim da su svi favoriti sem JEBENOG JUVEA naguzili protivnika i to opako. Da je juve izgubio pa da mi t kažeš, ali NEREŠENo, ejjj, popizdeh

11. ja vidim da su svi favoriti sem JEBENOG JUVEA naguzili

Kao što sam već rekao jedan mora da ruši

12. A jebiga, mogao je jedan jebeni gol da da, imao je 35 minuta nakon izjednačenja... al otom potom.

13. svi zivi uzeli pare na ls, nas 2 retarda ispusismo lolo

A tako mi je smrdeo juve, al reko aj, nisu kreteni da ne pobede one mlakonje, kad kitu... ispušismo!

14. Ako vam je za utehu i ja sam puko

15. Hhaahah Mozzart mi racunao Quinzija (nije ni igrao sa Arevalom, predao mu ovaj bez borbe) kao dobitan tip...a igrao sa Kingom, lol...:D

16. Stvarno, sto je kvota na Zenit ovolika...ja stvarno ne vidim kako je Atletiko toliki favorit?

17. Zato sto Atletiko trenutno mozda igra bolje nego dok je Falcao igrao,jedini hendikep je sto Diego Costa ima crveni ali tu je Villa da sredi to.
    Svakako najsigurniji tip je 3+ na tu utakmicu ,zenit ne zna da sacuva gol od onih bednika u ligi a ne od velikog atletika .
    Za danas takodje poklon na porto 1.5, borusija-napoli 3+ 1,65 ,za hrabrije moglo bi i arsenal 2,5 kombinovati na manji ulog .

18. ja ću da stavim na dortmund, arsenal, čelsi, zenit i barsu ću da opizdim kec & nekih 4/5+

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.