U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
И ја.
Dobro je. Izjeba i Fajnord. U pičku materinu, već sam spremio broj svog šamana kako bi (opet) prizvao kvar na avionu tih govana, međutim ispade kol'ko-tol'ko ok. Krivo mi je samo što je dosta tekmi koje su jako realne prošle, što se ne događa toliko često, ali 'ajde.
Ipak neću sutra stavljati nikakvu ''veću'' kintu na sigurice. Odigraću samo neku sprdnju k'o danas.
Evo vam neki predlozi:
Atalanta - Lacio x
Standard - Šarloa 1&2-3
Groningen - PSV 2 (x-2)
Fjorentina Juve 2 (x-2)
Aston Vila - Totnm 2
Veria - Aris x
Kortrjik - Klub Briž 2 (x-2)
Sad sam shvatio koliko je do jaja što radim subotom ceo dan, uštedeo sam i ove i prošle paru na kladžu. :)
Imam i ja za cim da zalim:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2085680-1128
liverpul i njuka su imali jos 15ak minuta da daju jos jedan,a da ne pricam o tome da je Celzi trebao da sacuva svoj gol..
Ima li šta za sutra pametno?
EDIT: Igokea - Radnički 2 @2.10
Olimpija - Zvezda 2 @1.45
Mašala.
Zvezdu treba gadjati iz 2 u 2. Radnicki je lep i ovako.
Je l' ima u Mocartu iz 2 u 2 na basket? Ne videh na sajtu.
Fino mi deluju i Fiorentina - Juve GG i Vila - Totnam isto GG.
Kvote 1.83 i 1.72
Eto lepog tiketa. Mislim da nema u mozzartu prelaz na basket.
Al uveli su poene igraca za ABA ligu.
Verovatno ću tako i da stavim, izađe kvota 9.58 u Mocartu. Videh sad u Meridianu iz 2 u 2 na Zvezdu 1.55, i ne isplati se baš taj ''rizik''.
To verovatno može samo da se singlira?
Ma jok ,u kladzama u kojima sam ja igrao prelaze mozes da vezes ko i svaku drugu tekmu.A ako mislis na poene igraca, mislim da i njih mozes da vezes sa svime,osim sa tekmom u kojoj ucestvuje igrac.
Definitivno se ne isplati igrati prelaz na zvezdu za dodatnih 0.1 na kvoti.
Stavljam te 4 tekme na tiket sutra, mozda ubacim jos jednu, ili dve,al ako izbacim neku.
radnicki mi deluje zajeban.
Gde su to uveli Gazimudo za poene igraca, na mozzart servisu nema?
Danas kad sam uplacivao tiket, vidim stoji na onom panou gde kace celu listu.
Lepo pise poeni igraca ABA liga.. i bila lista sigurno preko 10 igraca.
Definitivno se ne isplati igrati prelaz na zvezdu za dodatnih 0.1 na kvoti.
Stavljam te 4 tekme na tiket sutra, mozda ubacim jos jednu, ili dve,al ako izbacim neku.
radnicki mi deluje zajeban.
Znam za prelaze, mislio sam na poene. To je kul.
Meni baš dobro deluje to, Radnički jeste zajeban, ali i realan, rekao bih da je Igokea baš u kurcu i treba juriti protiv njih dok se ne stabilizuju.
Gazi jebiga zakasnim da ti uplatim i ta ti prođe a padneš na ovoj drugoj
Sreca pa nisi stigao. tacno bih se ubio da sam uhvatio salke i siti 2&GG, a pao na svonsi za koji mi je nerealno da nisu primili gol :D
Inace ljudi, furajte ovu igru kec ili dvojku uz GG.. Pogledajte koliko samo tekmi dolazi tako,a kvote na ove malo gusce tekme su sve preko 3.
A jeste igokea trenutno ocaj,al mi radnicki nije ekipa u koju mogu da se uzdam. Ipak oni imaju taj paorski mentalitet
Nađoh jednu u Rajinom fazonu, Metalist - Černomorec, 2 @9.50, X2 @2.96, gost daje gol @2.20, ppX @2.50... Me gusta...
I ppX na Jagodina - Partizan je 2.15 kvota...
Dodao sam Solnok na onaj tiketić odozgo, 100 kinti uplata 1389 isplata! Patriotski tiket, uplaćujem sutra to i dosta. Odlučio sam, neću više od jednog tiketa po danu praviti u narednom periodu.
Ja cu ipak da izbacim radnicki i da ubacim Efes - Fener vise od 150,5
Misliš da je to sigurnije?
Yarua iz Radnickog igrati vise poena kapiram da ce iscepati Igokeu jednostavno nema ko da ga cuva, i Olimpija-Zvezda 2/2...
Kolika je tu kvota?