Dobar rukomet ima danas, najbolja kvota na Lemgo - Berlin 2 @1.45
Iznenađenje dana bi mogao da bude Porto, 1 @2.65
I Pariz protiv Barse može da iznenadi, imaju dobar tim, 1 @2.90
Jbm ti sunce mrtva olimpija proradi protiv Zvezde, ono Litvansko govno ubaci 15poena za poluvreme! Zvezda nije ni za kurac ispasce iz EL a u ABI nece ni ucu u F4
Ovaj fudbal ne da nije realan nego JEBE MAME. A jebeni žabarski govnjivi Juventus će naravno sledeću tekmu da razbije, a kvota će biti 1.20 na njih i igraće kod kuće protiv Sasula. Sasujem vam 150 šaržera po pičkama mrtvih majki. I opet ja ulažem ''veću'' kintu, iako ne mogu vola da ubodem.
Bravo Leri čarolijo.
Fala Blejkaro, kao što vidiš, i ja se pridružujem jebanju pičaka mrtvih majki fudbalerima, i kapiram da se treba posvetiti ''alternativnim'' sportovima.
Dakako. Jebote, jedna od najjačih ekipa u Evropi ne može ni jebeni iks da izdrži protiv raspale Fjorentine. I to naravno baš onda kad ja odlučim da ih stavim na tiket. E NEŠ KOLEGA! Ligu prvaka i sledeći vikend ću ispratiti s po 30 pišljivih dinara, čisto da se zajebavam, pa se šaltam na basket, konkretnije, ABA ligu. Ortakov ćale totalni zaluđenik za basketom (skoro dobio i trenersku licencu UEFE), a i on je povuk'o na njega, pa ću od njih da crpim informacije na šta da padnem. Jebem ti sirotinju da ti jebem prokletu.
Poslednji put kad sam stavio Juve na tiket nisu pobedili Kopenhagen... Pičke šminkerske.
Verovatno ću i ja tako, sa dodatkom rukometa, jer to gledam kol'ko mogu.
Na moju žalost to nisam imao gde da udenem, a nisam imao muda da singliram. Dobro, danas sam pogodio Porto, odlična kvota. Jebiga, da sam stavio X2 na Totnam umesto GG i tamo bih uzeo pare.
Inače, za one koji nisu videli:
Nađoh jednu u Rajinom fazonu, Metalist - Černomorec, 2 @9.50, X2 @2.96, gost daje gol @2.20, ppX @2.50... Me gusta...
Došlo 0:0... Solidno sam predosetio.
Kad ne igram neko vreme napune mi se baterije pa sam bolji lololo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Meni deluje sigurnije, ne volim da igram na paorski radnicki..
Dobar rukomet ima danas, najbolja kvota na Lemgo - Berlin 2 @1.45
I Pariz protiv Barse može da iznenadi, imaju dobar tim, 1 @2.90
Lids gg, Gronignen 3+, Hamburg gg, Rapid 1, Totenhem 2, Augsburg gg...kvota 20.
Betis gg, kopenhagen gg3+, Alesund gg3+, Inter 2, Sevilja gg, Lion gg...kvota 45.
Бетис - Елче 1и2-3
Розарио - Њуелс супер победа 2 (победа и не прима гол)
на оба пара кв. 3,45 укупна 11,90
Smorilo me više da se sirotišem s ovom sićom.
Pukovnik il' pokojnik tiket:
http://www.dodaj.rs/f/1j/Jm/3WMcBzMT/untitled.png
Zajebancija tiket:
http://www.dodaj.rs/f/h/jQ/3UrqkEbd/untitled.png
Stigao sam, al na za pogrešne tekme lolo
Sent Etjen - Lorien X-1
Valjadoli - Sevilja 2
Almeria - Valjakano 1
Almeria - Valjakano 1-1
Sent Etjen - Lorien 1-1
Lion - Bordo 1/1
Sent etjen - Lorien 1-1
Lion - Bordo 1/2
Augzburg - wolfsburg 2
http://img46.imageshack.us/img46/5679/ewz7.png OPAAAAAAAa
Jbm ti sunce mrtva olimpija proradi protiv Zvezde, ono Litvansko govno ubaci 15poena za poluvreme! Zvezda nije ni za kurac ispasce iz EL a u ABI nece ni ucu u F4
Ko voli uživo da igra, nek se pripremi da stavi na Aston Vilu koju paricu
Toliko o tome Žajk...
Elem, Zvezda pobedila, Solnok pobedi, Fiorentina - Juve GG, Radnički vodi i glupa Vila nije uspela da uvalja jedan pišljivi gol... Za malo.
Ipak, ubo sam rukomet, kao što sam rekao
JEBI MOCARTOA!
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1106-1049666-1128
Lion - Bordo 1/2
Augzburg - wolfsburg 2
Kako ću samo da puknem na ovom Lionu, ima 0:0 da bude. Najgore od svega je što mi ostalo 50kinti da za odbranu lolo
Ovaj fudbal ne da nije realan nego JEBE MAME. A jebeni žabarski govnjivi Juventus će naravno sledeću tekmu da razbije, a kvota će biti 1.20 na njih i igraće kod kuće protiv Sasula. Sasujem vam 150 šaržera po pičkama mrtvih majki. I opet ja ulažem ''veću'' kintu, iako ne mogu vola da ubodem.
Bravo Leri čarolijo.
Fala Blejkaro, kao što vidiš, i ja se pridružujem jebanju pičaka mrtvih majki fudbalerima, i kapiram da se treba posvetiti ''alternativnim'' sportovima.
Dakako. Jebote, jedna od najjačih ekipa u Evropi ne može ni jebeni iks da izdrži protiv raspale Fjorentine. I to naravno baš onda kad ja odlučim da ih stavim na tiket. E NEŠ KOLEGA! Ligu prvaka i sledeći vikend ću ispratiti s po 30 pišljivih dinara, čisto da se zajebavam, pa se šaltam na basket, konkretnije, ABA ligu. Ortakov ćale totalni zaluđenik za basketom (skoro dobio i trenersku licencu UEFE), a i on je povuk'o na njega, pa ću od njih da crpim informacije na šta da padnem. Jebem ti sirotinju da ti jebem prokletu.
SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA!
Poslednji put kad sam stavio Juve na tiket nisu pobedili Kopenhagen... Pičke šminkerske.
Verovatno ću i ja tako, sa dodatkom rukometa, jer to gledam kol'ko mogu.
BONG NE POSTOJI! olololo Sami smo mi sebi teški.
Joj, ne pocećaj me na to...
Ame sad nasmeja baja komentarom. :D
Dobar tiket Lari, a izgleda da ćeš ubosti tekmu i u mom stilu 0:0 još 5min do kraja
X2 da si dodao na ovaj tiket...
Na moju žalost to nisam imao gde da udenem, a nisam imao muda da singliram. Dobro, danas sam pogodio Porto, odlična kvota. Jebiga, da sam stavio X2 na Totnam umesto GG i tamo bih uzeo pare.
Inače, za one koji nisu videli:
Došlo 0:0... Solidno sam predosetio.
Kad ne igram neko vreme napune mi se baterije pa sam bolji lololo
Agbonlahoreeeeee :(