Кладионица

1. Meni deluje sigurnije, ne volim da igram na paorski radnicki..

2. Dobar rukomet ima danas, najbolja kvota na Lemgo - Berlin 2 @1.45
    Iznenađenje dana bi mogao da bude Porto, 1 @2.65
    I Pariz protiv Barse može da iznenadi, imaju dobar tim, 1 @2.90

3. Lids gg, Gronignen 3+, Hamburg gg, Rapid 1, Totenhem 2, Augsburg gg...kvota 20.

Betis gg, kopenhagen gg3+, Alesund gg3+, Inter 2, Sevilja gg, Lion gg...kvota 45.

4. Бетис - Елче 1и2-3
    Розарио - Њуелс супер победа 2 (победа и не прима гол)

на оба пара кв. 3,45 укупна 11,90

5. Smorilo me više da se sirotišem s ovom sićom.
    Pukovnik il' pokojnik tiket:
    http://www.dodaj.rs/f/1j/Jm/3WMcBzMT/untitled.png
    Zajebancija tiket:
    http://www.dodaj.rs/f/h/jQ/3UrqkEbd/untitled.png

6. Sreca pa nisi stigao. tacno bih se ubio da sam uhvatio salke i siti 2&GG, a pao na svonsi za koji mi je nerealno da nisu primili gol

Stigao sam, al na za pogrešne tekme lolo

Sent Etjen - Lorien X-1
    Valjadoli - Sevilja 2
    Almeria - Valjakano 1

Almeria - Valjakano 1-1
    Sent Etjen - Lorien 1-1
    Lion - Bordo 1/1

Sent etjen - Lorien 1-1
    Lion - Bordo 1/2
    Augzburg - wolfsburg 2

7. Jbm ti sunce mrtva olimpija proradi protiv Zvezde, ono Litvansko govno ubaci 15poena za poluvreme! Zvezda nije ni za kurac ispasce iz EL a u ABI nece ni ucu u F4

8. Ko voli uživo da igra, nek se pripremi da stavi na Aston Vilu koju paricu

9. Toliko o tome Žajk...

Elem, Zvezda pobedila, Solnok pobedi, Fiorentina - Juve GG, Radnički vodi i glupa Vila nije uspela da uvalja jedan pišljivi gol... Za malo.

Ipak, ubo sam rukomet, kao što sam rekao

Dobar rukomet ima danas, najbolja kvota na Lemgo - Berlin 2 @1.45
    Iznenađenje dana bi mogao da bude Porto, 1 @2.65

JEBI MOCARTOA!
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1106-1049666-1128

10. Sent etjen - Lorien 1-1
    Lion - Bordo 1/2
    Augzburg - wolfsburg 2

Kako ću samo da puknem na ovom Lionu, ima 0:0 da bude. Najgore od svega je što mi ostalo 50kinti da za odbranu lolo

11. Ovaj fudbal ne da nije realan nego JEBE MAME. A jebeni žabarski govnjivi Juventus će naravno sledeću tekmu da razbije, a kvota će biti 1.20 na njih i igraće kod kuće protiv Sasula. Sasujem vam 150 šaržera po pičkama mrtvih majki. I opet ja ulažem ''veću'' kintu, iako ne mogu vola da ubodem.
    Bravo Leri čarolijo.

12. Fala Blejkaro, kao što vidiš, i ja se pridružujem jebanju pičaka mrtvih majki fudbalerima, i kapiram da se treba posvetiti ''alternativnim'' sportovima.

13. Dakako. Jebote, jedna od najjačih ekipa u Evropi ne može ni jebeni iks da izdrži protiv raspale Fjorentine. I to naravno baš onda kad ja odlučim da ih stavim na tiket. E NEŠ KOLEGA! Ligu prvaka i sledeći vikend ću ispratiti s po 30 pišljivih dinara, čisto da se zajebavam, pa se šaltam na basket, konkretnije, ABA ligu. Ortakov ćale totalni zaluđenik za basketom (skoro dobio i trenersku licencu UEFE), a i on je povuk'o na njega, pa ću od njih da crpim informacije na šta da padnem. Jebem ti sirotinju da ti jebem prokletu.

14. SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA!

Poslednji put kad sam stavio Juve na tiket nisu pobedili Kopenhagen... Pičke šminkerske.
    Verovatno ću i ja tako, sa dodatkom rukometa, jer to gledam kol'ko mogu.

15. BONG NE POSTOJI! olololo Sami smo mi sebi teški.
    Joj, ne pocećaj me na to...

pa ja da odigram da je sutra subota osvanula bi nedelja

Ame sad nasmeja baja komentarom. :D

16. Dobar tiket Lari, a izgleda da ćeš ubosti tekmu i u mom stilu 0:0 još 5min do kraja

17. X2 da si dodao na ovaj tiket...

18. Na moju žalost to nisam imao gde da udenem, a nisam imao muda da singliram. Dobro, danas sam pogodio Porto, odlična kvota. Jebiga, da sam stavio X2 na Totnam umesto GG i tamo bih uzeo pare.
    Inače, za one koji nisu videli:

Nađoh jednu u Rajinom fazonu, Metalist - Černomorec, 2 @9.50, X2 @2.96, gost daje gol @2.20, ppX @2.50... Me gusta...

Došlo 0:0... Solidno sam predosetio.

Kad ne igram neko vreme napune mi se baterije pa sam bolji lololo

19. Agbonlahoreeeeee :(

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.