Sad kad sam se ishvalio, dajte savet. Da l' da igram nešto sutra sa novostečenim kapitalom ili sve da ostavim za LŠ? (k'o da imam hiljade i hiljade sve ti jebem)
На неких 400-500 кинти, око 50ке... таман би ме то извукло из говнарије, да платим факс и стан. Ако будем имао толико да ставим. Али комбиноваћу вероватно још нешто.
Mogao bih nešto da proberem, fazon stavim sto kinti i da zaštekam nešto za utorak i sredu.
Vidim, dosta ljudi ceni Palas - Fulam X. Sviđa mi se dupla šansa na Fulam, kvota je oko 1.50
Lari, izjebase Vila i Radnicki na tiketu.
Ja izbacio radnicki, dodao Partizan daje 2 gola, al pojacah zvezdu sa hendikepom.
A lep tiket bio, cak sam pojacao i violu na gg3+, 2.3 bila kvota.
sutra bi mogao neki opusteni tiket sa tako 3,4 tekme.
kg, ako gledas ovo:
SCHALKE - CHELSEA 2 2.45 Meni je ovo doosta sigurno. Jedini je problem sto se igra prekosutra, pa jos ne znam izostanke i to. Sutra nisam siguran da cu stici da dodjem na Vuku, iz tog razloga pisem sad.
A na X2 1.40 mislim da bi stavio citavo nasledstvo.
Imam jedno pitanje, odavno nisam igrao kladionicu, a pošto je sad počelo malo nešto da se radi rokao bih po neki tiket onako s vremena na vreme preko neta, e sad, koji je sajt za internet klađenje po vama najbolji?
Момцови, шта мислите о томе да поново вратимо Вукајлијашке тикете ?
За оне који нису упућени, у Вукајлијашком тикету свако остави по једну, по његовом мишљењу најсигурнију утакмицу тог дана, и тако накупимо по 5,6 текми на тикету, што је сасвим довољно
Хмм ?
ma slazem se i ja,al fora je sto svako na kraju odigra nesto svoje.
Fora je da se napravi tiket od 5 tekmi, al da ga uplati bar tih 5 sto je ostavilo predloge (plus jos neko ako hoce).
Moze i kratka analiza da se pise za par, samo je fora da ne bude uzmes svoj par i dopises jos neke na tiket, i kao svi cekamo vukajlijaski a mozda 1 ili 2 tekme se poklapaju..
To jeste problem, ali ko hoće neka isprati, ko neće neka ga, neće dobiti pare :D
Bilo bi lepo da kao što ti kažeš, bar oni koji daju parove odigraju to, pa da svi zajedno čekaju tiket
pa to je fora, da udruzimo karme :D a i vise cemo im se najebati majke kad nas ispale :D
EDIT: mozemo da krenemo za sutra, posto je danas ipak mrsava ponuda.
Ostavljaju se predlozi, da se ne preteruje sa kvotama, pa u zavisnosti od broja parova pravimo vise tiketa. Ako bude 4,5 parova to je jedan tiket,ako bude 8,9,10 onda delimo na dva tiketa.
Evo, meni se svidja onaj papetov predlog za Celzi X2. kvota 1.5 na duplu sansu na celzi protiv salkea je nesto sto mora ici na tiket.
Sad kad sam se ishvalio, dajte savet. Da l' da igram nešto sutra sa novostečenim kapitalom ili sve da ostavim za LŠ? (k'o da imam hiljade i hiljade sve ti jebem)
ФУлам 0-2
Селта 0-2
Билбао ГГ
Келн 1
Сијена ГГ
Венло 3+
Локомотива М. 2-4
АИК 1
Калмра ГГ
Халмштад ГГ
Јонкопингс 2
Бешикташ даје 2+ гола
397 квота на тикет. Проберите си шта волите :D
Има сутра лепих мечева... ја ћу пробати неки класични тикет... вероватно ово:
Бурса - Кајзери 3+
Калмар - Ђургарден 4+
Конкордија - Брашов 4+
Клуж - Поли 3+
Селта - Леванте 3+
На неких 400-500 кинти, око 50ке... таман би ме то извукло из говнарије, да платим факс и стан. Ако будем имао толико да ставим. Али комбиноваћу вероватно још нешто.
И један из зајебанције:
Рух : Погон х-х
Бетар : Хапоел х-х
Кристал : Фулам х-х
Сендер : Оденсе х-х
danas ništa nisam igrao i osećam se sjajnooooooo
Mogao bih nešto da proberem, fazon stavim sto kinti i da zaštekam nešto za utorak i sredu.
Vidim, dosta ljudi ceni Palas - Fulam X. Sviđa mi se dupla šansa na Fulam, kvota je oko 1.50
Lari, izjebase Vila i Radnicki na tiketu.
Ja izbacio radnicki, dodao Partizan daje 2 gola, al pojacah zvezdu sa hendikepom.
A lep tiket bio, cak sam pojacao i violu na gg3+, 2.3 bila kvota.
sutra bi mogao neki opusteni tiket sa tako 3,4 tekme.
Da, šteta. A baš su bili blizu i jedni i drugi. I Turci izjebaše one plus poene. Odlična kvota na Italijane. Šteta što nisi onaj rukomet ispratio.
Moglo bi, i ja tako planiram, neke golove i duple šanse možda.
Ona luda Fiorentina turila 3 gola za 5 minuta.
kg, ako gledas ovo:
SCHALKE - CHELSEA 2 2.45
Meni je ovo doosta sigurno. Jedini je problem sto se igra prekosutra, pa jos ne znam izostanke i to. Sutra nisam siguran da cu stici da dodjem na Vuku, iz tog razloga pisem sad.
A na X2 1.40 mislim da bi stavio citavo nasledstvo.
EDIT: Ne samo kg. I osali naravno :)
Imam jedno pitanje, odavno nisam igrao kladionicu, a pošto je sad počelo malo nešto da se radi rokao bih po neki tiket onako s vremena na vreme preko neta, e sad, koji je sajt za internet klađenje po vama najbolji?
Evo odlucio sam sta igram za danas:
Fulam poluvreme ili kraj 2
Ath Bilbao daje 2+
Brest - Mec vise golova drugo
Sijena - Palermo gg3+
ukupna kvota 22.25 u mozzartu.
@ dzoni auditore
imas online racune u mozzartu i meridianu. Ako ti se svidjaju njihove kvote uplati tu.
Момцови, шта мислите о томе да поново вратимо Вукајлијашке тикете ?
За оне који нису упућени, у Вукајлијашком тикету свако остави по једну, по његовом мишљењу најсигурнију утакмицу тог дана, и тако накупимо по 5,6 текми на тикету, што је сасвим довољно
Хмм ?
Nema od tog nista ja da ti kazem.
Ja se slažem, mogli bi da probamo ponovo
ma slazem se i ja,al fora je sto svako na kraju odigra nesto svoje.
Fora je da se napravi tiket od 5 tekmi, al da ga uplati bar tih 5 sto je ostavilo predloge (plus jos neko ako hoce).
Moze i kratka analiza da se pise za par, samo je fora da ne bude uzmes svoj par i dopises jos neke na tiket, i kao svi cekamo vukajlijaski a mozda 1 ili 2 tekme se poklapaju..
To jeste problem, ali ko hoće neka isprati, ko neće neka ga, neće dobiti pare :D
Bilo bi lepo da kao što ti kažeš, bar oni koji daju parove odigraju to, pa da svi zajedno čekaju tiket
pa to je fora, da udruzimo karme :D a i vise cemo im se najebati majke kad nas ispale :D
EDIT: mozemo da krenemo za sutra, posto je danas ipak mrsava ponuda.
Ostavljaju se predlozi, da se ne preteruje sa kvotama, pa u zavisnosti od broja parova pravimo vise tiketa. Ako bude 4,5 parova to je jedan tiket,ako bude 8,9,10 onda delimo na dva tiketa.
Evo, meni se svidja onaj papetov predlog za Celzi X2. kvota 1.5 na duplu sansu na celzi protiv salkea je nesto sto mora ici na tiket.
Hahahah,naravno, zato je i dobro da opet krenemo sa tim
Odlična kvota na Čelsi.
Pratio bih i ja zajednički tiket, al' mi je zajebana situacija ako npr. padne samo moj par. Baš bih se smorio.
Ste te boli kurac, samo cemo psovati i tebe uz te tvoje retarde koji su ispalili :D