Кладионица

1. I to što kažeš. :D
    Onda, od utorka zajednički tiket?

2. Nije dobro išlo prije , ajde opet da probamo... Sjećam se da sam ja jednom ispušio sa noričom odje lolo

3. Ustaše dobile Island u baražu. JEBAĆE VAS SIGURDSON GOMNA KOCKASTA !

4. Evo za sutra se meni svidja i Milan - Barca gost daje 2+, kvota 1.6

EDIT: sta je sa ovom kecugom od 2.45 na Arsenal protiv Dortmunda?
    Ok , zajebane su svabe,al arsenal nije ovako dobro igrao jos od kad su zarili i palili sa Anrijem , Vijerom i Berkampom?

EDIT2: 1&GG kvota 4,1?!!!

5. Aj da ozvanicimo ovaj tiket.

VUKAJLIJASKI TIKET ZA UTORAK

by Gazimudo: Milan - Barca tim2 2+ 1.6 (Milan u zescem kurcu sa izostancima,a i uglavnom ih barca otrese ko slinu. Po mom misljenju ovo moze i u prvom poluvremenu da prodje)

Dodajte dalje vase predloge...

p.s. Ipak dupla sansa na celzi samo 1.35

6. Na Milan - Barca opičiti 3+.
    Na Arsenal 0-3
    Na Napoli X
    Na Porto- Zenit X
    Na Steaua - Bazel 2-2

To je to :)

7. вид'о челзи малопре, и баш се мислим како је то добра двојка, уз гол-гол чак, да се појача квота. 2&3+ лагано. ал' хвала, испратићу, још се уздам у ЛШ да убодем с нешто више пара, ако не прође ни сад, гађам опет тикете до 100 динара. :Д

е сад, за вука-тикет... откад пратим ову тему, а има томе бар 3 године, можда и јаче мало, мислим да смо свега два вукајлијашка тикета уболи. цела 2! а ту, око 2010. смо их баш играли, редовно. ал' добро, 'ајде да пробамо, ко га јебе.

ако се гађа неки луђи тикет, онда бих дефинитивно играо селтик - ајакс 1.

8. Aj počinjemo realan tiket , nema zajebancije .

Inače

селтик - ајакс 1.

+1

9. Момцови, шта мислите о томе да поново вратимо Вукајлијашке тикете ?
    За оне који нису упућени, у Вукајлијашком тикету свако остави по једну, по његовом мишљењу најсигурнију утакмицу тог дана, и тако накупимо по 5,6 текми на тикету, што је сасвим довољно
    Хмм ?

Imam ja jedan predlog, da se 10-ak ili više vukajlijaša (redovni na temi kladionica) da daju predlog naprimer za sutrašnji dan, pa oni postavljaju svoje predloge (ne treba nikakva analiza i te p*čke materine, samo napišite šta mislite da će doći), A OSTALI GLASAJU DA LI SE SLAŽU SA PREDLOZIMA I ONI ČIJI PREDLOZI BUDU IMALI NAJVIŠE GLASOVA (njih 5,6 ) ULAZE U VUKAJLIJAŠKI TIKET, i to je to.
    Jednostavno ubitačna kombinacija.

10. http://www.dodaj.rs/f/3w/Ty/2Tr8K6sr/zhike.png

едит: имам ја предлог! да скупимо тридесет девет предлога на теми, онда их замотамо у куглице (може и у жуманце од киндер јаја!), и зовемо неку пичку (рецимо... еву рас) да извлачи седам куглица, и које извуче - те стављамо на тикет. уз то, означимо сва жуманца са бројевима 1-39, па свако испише и који ће бројеви бити извучени, па ко погоди највише, онда од сваког уплаћеног тикета њему иде 20%.
    преведено, жајк, једи говна.

11. Hahahahahaha to Radmilo

12. Арсенал гг3+ к'о кућа. Јесте Арсенал у одличној форми, али швабензи нису наивни ич. Ценим да ће бити 2:2, евентуално 3:2 за Арсеналоа.

13. С обзиром на то да сам само 2 месеца и овој теми, нисам никад видео те вука тикете.
    Свиђа ми се замисао па ево и мог доприноста

Аустрија Виена (понашки Беч) - Атлетико Мадрид
    >СП2 1,95 (победа без примљеног)
    >Д0 1,75 (домаћин не даје гол)

Нема шта много овде да се прича Атлетико не јебе живу силу, разваљују игром, некад баш не постигну пуно голова али стално побеђују. из прва два меча у групи 2 победе и сад им следи двомеч са овим аматерима који нису постигли гол у орва 2 меча, али су намучили порто (0-1) а зениту скинули бод. Играју дефанзивно,ружно. Могу да се бране можда сат времена против атлетика максимум, после тога Дијего Кошта ће да их рашрафи. Ако опет имају среће као против зенита и сачувају мрежу свака им част, али мислим да је то немогуће јер зенит и атлетико не могу да се пореде. Аустрај гол неће да да у то сам сигуран, а да ли ће да га да атлетико виђећемо

14. Slazem se sa robbenom ,ja bih pre igrao da domacin ne daje gol.

15. можда 6/8
    не свиђа ми се селтик, некако ми је Х више мада су кући премоћни на евро сцени ал ове године су стварно кита од екипе, јаки играчи отишли, а и немају неке резултате.
    И Зенит би пре играо ГГ, икс можда дође, двојка тешко. остало све на месту

16. Gazi, hteo da ispratim ono tvoje danas, ali ne stigoh :)
    Ima se pojedem ako prodje :)

17. Арсенал,атлетико,барса,сити,псж,бенфика,галата,левер,јунајтед,реал све 2+, додати још и наполи даје гол, челзи Х2,базел Х2,бајерн 1+прво1+друго,

Квота 21,5
    Ко воли нек изволи, може и да избаци 1-2 текме али сам сигуран да 12 пролазе :D

18. Porto - Zenit GG, Aresnal D2+, Čelsi G2+ ovako na prvu loptu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.