Кладионица

1. Porto je goli kurac sad, tipujem 1 1 će da bude, pa ću da igram ili pp ili kraj X. Seltik će jebati ove, imao bezbroj šansi protiv Barse.

2. Мој предлог за Вука тикет гласи : Селтик-Ајакс НГ (бар један тим неће дати гол ) ,квота у моцарту 2.3

3. Ovo sam odigrao za sutra, ukupna kvota 16.04
    Arsenal - Dortmund 1
    Marselj - Napoli X2
    Šalke - Čelsi 2
    Seltik - Ajaks X2
    Milan - Barselona 2

4. Glupog li tiketa...

5. Moj predlog za vukajlija tiket glasi :

Arsenal - Dortmund 1i3+ 2.75

Takodje i

Porto - Zenit X2 2.2

6. Hahahah pa raskantaće ih Porto...

7. Auuu gazi samo francuzi zajbali!
    Francuze mrzim iz dna duse..
    Fin pokusaj gazi, jebiga!

8. Care, ne igraju Atletiko i Zenit... Ako troluješ prekini.

9. Sale d snajperist
    Auuu gazi samo francuzi zajbali!
    Francuze mrzim iz dna duse..
    Fin pokusaj gazi, jebiga!

A tu sam se dvoumio da li pp2 v ki2 , i na kraju reko da ne jurim dvojku na francue, odigram ovo. Ocekivao sam 0:1 eventualno. I kurac. A lepo nahvatah ostale, ko iz picke dodjose.

10. Mnogo su mi dobre duple šanse na Napoli i Čelsi, pa i na Bazel.

11. Moj sutrasnji ce sigurno sadrzati

barca daje 2+, arsenal 1 i nesto na celzi - mozda dvojku,mozda tim2 2+ a mozda i winer ili poluvreme ili kraj dvojku.

Za ostalo jos ne znam.

12. A tu sam se dvoumio da li pp2 v ki2 , i na kraju reko da ne jurim dvojku na francue, odigram ovo. Ocekivao sam 0:1 eventualno. I kurac. A lepo nahvatah ostale, ko iz picke dodjose.

To, ostali dodjose bez po' muke.
    A teo da ispratim i razbio bih sve zbog Francea ololo

13. Pardon igrao porto...

14. za danas https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1116-9903511-1129 moram na veliko da gadjam sa sicom nema se para jbg

kao sto vidite nisam stavio arsenal -dortmund jer moze sve doci ,ali sigurno je da arsenal nece pobediti ,toliko.

15. kontam da bi napoli trebao da dobije crnce.atletiko iz x.neki golovi na milan-barsa.

16. Čelzi 2, Arsenal gg3+, Porto 1, Atletiko 2, Seltik 1, Barsa 2...kvota 35, za 50 kinti.

17. Moje vidjenje vecerasnjih utakmica je stalo u 3 tiketa:

Arsenal 1&GG, Celzi 2&GG, Marsej X uk. kvota= 42

Arsenal 1, Barca daje 2+, Basel 4+, Ajax daje 2+ , Celzi PiK 2 uk. kvota= 40

I na trecem sam odigrao svih osam utakmica:

Celzi daje u drugom, Bazel GG3+, Arsenal daje u drugom, Marsej vg2, At Madrid vg2, Porto PiK X, Ajax daje u drugom i Barca 2 uk.kvota= 120

EDIT: Od vukajlijaskog nema nista, i nemoj da je neko vise pomenuo kad nismo uspeli ni dva para da sastavimo...

18. Gazi, a što te nema na onoj tvojoj stranici na fejsu?

19. Nemam vremena zhajce. AKo oces da kupis, eno ti je.. Greota da zvrji sama

20. Арсенал - дортмунд - 2
    марсеј - наполи - 2
    Милан - барса - X

шалке - челзи - ГГ
    Арсенал - дорт - ГГ
    Милан - барселона - ГГ
    Свонси - кубан - 1
    шериф - тотинхем - 2
    Паок - макаби - 1

ако нешто набодем одма на велико точено у паб, таман толико кошта

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.