Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovim trenutkom osniva se grupa poput arkanovih tigrova i ku klux klana, sastavljena od isključivo kladioničara sa vukajlije i jebača jerbo on ima bejzbolku, i smareta jer je moderator i bode se u guzu, i iz zete je.
Samim tim ime grupe će dodijeliti sam Coa i njen cilj će da bude da suzbije kugu koja se zove ajax. Sve što ima ajax u svome imenu, u nekoj je povezanosti sa klubom biće raspeto na krstu. Uključujući i stadion...
Coa daj ime svojim podanicima.
http://www.dodaj.rs/f/2T/rx/3SaevaZk/barca.jpg
Barso sve ti jebem!
Из првог поста теме:
perovicu perovicu, ugledaj se na me
Богоми нам се селтик/ајакс како год, најебо миле мајке ове вечери. Некоме за 150К некоме за 21К свеједно шевили су нас најстрашније.
Нисам више киван, пролази ме. Ко га јебе, нећемо да цркнемо за 'иљаду евра. Само није баш морало у последњих двајес секунди, ал' јебига сад. Дајте нешто за сутра.
еј Раде, лагао бих кад бих рекао да ми је жао што си пукао сома евра.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1380657_10200812341776312_572767630_n.jpg
NIJE MOJ TIKET!
Брате, има ли неко вечерас да није пао на једну утакмицу.
И лажем, јес да ми је Радмило јако дегутантан лик, али да сам на његовом месту..не бих могао да спавам месец дана..За много мање паре сам се кидао од нервирања.
Rekao bih sutra sigurno junajted kvota 1,45 raspada se sosijedad a i junajted je junajted koliko god bio u losoj formi i plus na old traffordu ,takodje siti lagano moze cska u goroj krizi nikad nije bio u ligi na posledjih 5 meceva gol nisu dala ,mada su im se sad vratili napadaci ukljucujuci dumbiju ,ali opet siti je silan a kvota 1,75 je zadovoljavajuca ,takodje psg lagano bi trebao protiv anderlehta 1,45 a bajern isto sigurna pobeda je 1,7 cini mi se to takodje lagano
:(
Bravou Nouvere, jebiga Radmilo.
TIKET 1
Porto - Zenit 28+
Seltik - Ajaks 28+
Steaua - Bazel 28+
TIKET 2
Arsenal - Dortmund X
Šalke - Čelsi 2
Marsej - Napoli X2
Austrija - Atletiko 2
I treći, čista sprdnja na 20 dingera:
TIKET 3
Arsenal - Dortmund TR 1:1
Austrija - Atletiko TR 0:2
Prvi prošao k'o iz pičke, kvota 8.8 na tri tekme golovi posle 28.
Drugi me zajebao jedan gol (tradicionalno)
Treći po gol, bio sam blizu.
JEBI MERIDIANOA! SUTRA PRATIM BURENA!
Лери, шта си то играо 28+ и колика је квота?
Napisah, to znači da pada gol posle 28. minuta, već sam digao pare, ali mislim da su kvote bile 2.11, 2.04 i 2.04. Vrhunska igra.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201310/643135/thilmo.jpg
Јеботе, колко ти глупа прозивка...усро си се, реално.
АХАХАХАХ УСРО ТЕ ГАЗИ АХАХАХА
Ал овај Атлетико наставља да ме одушевљава. Ладно њихове текме можеш без проблема да играш на 3+
Барса није ниједном победила кад је играла у овим каталонским дресевима
Jebeš Barsu, uvek potcenjivačka kvota na Milan i uvek neko mrljavljenje kad igraju jedni protiv drugih.
Sutra realna priča Mančesteri, hendikep pobeda na Bajern i PSŽ daje 2 gola.