Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
псж ће да се усере у андерлехт, само ако буду играли кавани, ибрахимовић, лавеци и остали. У-СРА-ЋЕ СЕ.
андерлехт је много шупаљ позади, гледао сам их сад са монсом који је екипа без победе и без проблема су могли да им дају 2-3 гола, само да их је мало срећа послужила. а оваква екипа то не прашта. а митровић и суарез нешто да ураде у нападу - нема трика.
кажем, ако буду играли комплетни, зато ћу да сачекам до 20х саставе, па ако играју, без проблема двојка на то.
смрдљива је утакмица бенфика - олимпијакос, треба заобићи, или играти на голове, за гг3+ је океј, митроглу полуд'о скроз, даће гол.
а реал? фина је и квота, 1.6, ако игра и бејл (а чини ми се да игра) биће ваљда кец, мада ко би га знао, смрдљиви италијани су то, а већ имају два кикса. радије 3+, или галатасарај уместо реала. галата мора да користи сутрашњи (вероватни) кикс јувеа и да им одмакну мало.
и цска - сити гг3+, аупичкуматерину.
Jebote, jel ima neko da je uzeo neke pare ovde u predhodnih 15 dana? Ikakve?
Eno, ja, dva puta. U nedelju i večeras.
Uzeo sam i ja u zadnjih 10-ak dana 7 tiketa a prije toga isto 10-ak dana sve na jednu padao pa valjda vratilo ali nisam ni imao vremena da ovde objavljujem a ni da posle pickasto izbacujem tikete. Nocas me zajebe Barsa gg3+
Au Coa matori, mogu da zamislim kako ti je. Jebo im majku glupu holandsku.
Sutra i ja izbacim neke kombinacije za LS mada sam zadnjih 5 tiketa ubo na hokej :)
CSKA igra u 6 pa i ako covekpadne tu tekmu ima pravo na popravni tiket bez te tekme.
Tipujem da ce tu biti 0:2 ili 0:3
Koje drkanje, kvota na Bajern H1 1.18... Pa jebote... Dupla šansa na Čelsi je bila veća.
Jebo tu tekmu, to preskočiti.
To i planiram.
Verovatno će da bude (na mom tiketu)
Siti 2 i T22+
Junajted 1 i T12+
PSŽ 2
Kvota 5.12
A možda roknem i neki rukomet, igra se nemački kup, pa ću da nakrcam neke favorite do kvote oko 10 i da stavim sto kinti.
Junajted 1 i T12+
PSŽ 2
To ovako realno gledano, 99% dolazi.
Ima i basket sutra, ziceri su uglavnom, da ga jebem stau!
Će da bude paraaaaaa
Da nastavim niz, onako ljucki.
Nabaciću sutra i hokeja, bude li šta fino bilo. Odoh sad.
Dinamo Moskva - Dinamo Minsk 1 1.30 kvota, na prvi pogled.
Манчестер Сити 2&т22+
Бајерн дупла победа 1
ПСЖ 2&т22+
Реал 3+
Јунајтед 1
квота 12, зајеби више оне луде тикете, није добро за срце. мада ћу да пукнем једно пешес комада, ко ме јебе кад сам мазохиста.
Dobar tiket skroz.
Malo me brine Bajern, ne znam kako su raspoloženi, da li će baš da kidaju.
Radmilo, sviđa mi se tiket, ispratiću verovatno, samo mi pojasni šta ti je ovo т22+ ?
Tim 2 daje 2 ili više.
gost daje dva ili vise gola
Lepo, pratim... hvala!