Кладионица

1. Odigr'o dašta! Grci su najslabiji tim na prvenstvu, svaku će izgubiti sa više od gola razlike.

Prvenstvo je očajno, bar početak. Lopta je napravljena povoljno za odbrane, a ne kao što golmani tvrde. Previše odskače, teško se prima. One jebene trube smetaju igračima 100%, pitanje vremena je kad će početi da se žale. Ako se nešto ne promeni biće sramno malo golova i ogroman broj nerešenih.

Sutra dobijamo crnce, oni su glupi k'o kurac, taktički primitivci. Nemačka će rasturiti Australiju. Znači tiket za sutra:

Srbija-Gana 1
    Nemačka-Australija 1H
    ----------------------

Utakmica Slovenija-Alžir je na nivou druge italijanske lige, a na to se ne kladim.

2. Е, да, и оне трубе... Како ме само нервирају.

3. Alzir-Slovenija 0-2
    Srbija 0-2
    Nemacka 1

I drugi, cisto da probam :)

Alzir-Slovenija x-2 (dodje x prvo, jos samo da Slovenci dobiju :))
    Srbija-Gana x-1
    Nemacka 1h

4. Lazović menja Pantelića.
    Lazović dobija crveni.

Mislim da je kvota vrhunska, a nije nerealno. :)

5. Haha, Blece, pa gde to ima da se odigra? :)

Meni Slovenci dobri na oba tiketa. Jos Srbija isto ovako da iskilavi, uvali jedan u '80. minutu i divota. Svabe ce lako, nadam se.

6. Ima u Meridijanu. Možeš d'izmišljaš igre. :)

7. Jelena Karleusa peva pred finale, jedna od reprezentacija koje udje u finale odluci da naturalizuje Duska Karleusu i on postize gol u '72. minut.

Sta mislis? :)

8. Duska Karleusu

:D

Šta znam, to je opet verovatnije nego da Pantelić zabode het trik. :)

9. Fino si ubo Sloveniju , svaka cast.

Svu pokretnu i nepokretnu imovinu na 3+, Srbija - Gana.

10. "Svu pokretnu i nepokretnu imovinu na 3+, Srbija - Gana."

A prvi udarac u okvir gola u '39. minutu. :))

11. Alžir - Slovenija, verovatno kvalitativno najgora utakmica na dosadašnjem delu takmičenja.
    A mi bismo mogli da zadenemo jedan, a? :)

12. Uh, sad bi meni bas valjalo da damo taj jedan i da se zabunkerisemo. :)

Opet pogodih x poluvreme. Jos samo da dobijemo kao malopre Slovenija(a da ne padnu tri gola :)), i ja dobar. Jeeee

13. http://www.talis.com/source/blog/http:/www.talis.com/source/blog/images/Stop.jpeg

A Nemci? :D

No, šta ćete za sutra? A? A? A?

EDIT: E, stvarno svaka čast što si ubo Sloveniju!

14. Pa pazi, ako dodju nasi, ja vec imam naplatu. Ovaj tiket sto sam igrao prelaze mi je u sistemu 2/3. Nemci su posle samo za pun pogodak. A jebem li ga, morace neko od favorita da prokine i da nakanta nekog, makar 3:0.

Francuzi lose, Englezi lose, Argentinci 'nako... Necemo valjda samo Spaniju da cekamo? :)

15. Zamalo da pogodim. :)

16. Luković je odigrao za deset, bez obzira na crveni.

17. Nadam se da onaj lik nije stavio kucu na 3+. :)

A i ja moron, igram na nase. Izostavio sam jednu vaznu cinjenicu, da bi pobedili, morali su da daju gol, sto i nije bas izvodljivo. Tako mi i treba kad igram Skandinavce...

Valjda ce Nemci da dobiju, da izvucem makar onaj "sigurica" tiket. :)

18. 7 utakmica od 0-2
    Svu pokretnu i nepokretnu imovinu na 3+ Nemacka-Australija.
    To je preporuka za tebe, liče, ja sam vec puko.

19. Kao sto rekoh, jedino da cekamo Spaniju da postigne vise od 2 gola na utakmicu. Sve ostale reprezentacije su jad i cemer, ne toliko igracki, koliko takticki, jeb'o ih Murinjo sve u dupe.

Aha, bas cu da igram 3+ na nasu "primamo ga samo iz penala, a da ga damo nema sanse" reprezentaciju.

Casperu, kol'ko ti imovine imas? :)

20. pa posle ovih nasih bednih 0-1 vrlo malo :)
    ma nisam nista igrao , nego ispade da samo juzna koreja ume da da 2 gola na utakmici.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.