Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jeben je Washington, msm da ce dobiti Detroit ali postoji mogucnost da ih kecnu...tu tekmu i Bruklin jedva cekam, od poena igraca vrv bi mogao Favors iz Jute da prebaci, margina je 9,5...od poena GS-LAL preko 202 opusteno
Dobar je Vašington, ali i Detroit. Monro odličan samo napreduje, došli Smit i Dženings... Mislim da su ipak bolji.
EDIT: I IMAJU EMINEMA
Klivlend- Bruklin, biće uzbudljivo al' mislim da Coach Kidd ipak startuje pobedom :D
Gledam sad Bostonu su svi ispovredjivani, trebalo bi da ih Toronto dobije, Denveru isto...Bajnam nije siguran, Dzenings nije siguran
то зениту, утерај ми до желуца, стерам вам га мајци баш. уби ми два тикета к'о ништа.
преостали тикети, кад ме усра овај зенит, од трећелигаша неких губе 2:0, еј.
валенсија 1, генк 1, андерлехт 2, јувентус 1, удинезе х2, фиорентина 2+, реал 1-1. квота 9,3.
дел потро кец са хендикепом (2:0), сити 2, фиорентина гг3+, стосур 1, лиетувос 1. квота 11.
оклахома 2, минесота 1, сан антонио 1, мајами 2, њујорк кец са хендикепом, лијетувос мање поена. квота 10, класично лупање, чисто да се надам нечему кад све остале паднем.
федерер 1, раонић 1, реал 1, тотенхем 1, звезда 1, монако х2. квота 3.4, ово мора да прође, иначе оде све у курац
Eno i Dinamo Moskva gubi, CSKA jedva dobio... Očigledno je taj kup totalno nebitan Rujama.
Tiket koji je počeo kao sigurica, a spontano postao zmijica sa kvotom 89.
само једна ствар:
квота на чукарички - јагодина гг је била 2. јеботебог. покопао ми тај тикет зенит, ал' ми је несхватљиво да ставе квоту 2 само на гг. од следећег кола јурим нашу лигу све у гг, у синглу и дублу, ако су такве квоте, никако до сад нисам пратио.
Пре пар кола наша лига дошле 4 текме ГГ прво :S
E, a šta ću sad da uradim? Sad ću da iznesem čitav govor mržnje prema Hrvatima, šupčinama mrtvim, raspalim kerovima i ustašama, da Bog da im majke živele sto godina, a oni sami jedva 40. Jel na Cibonu kvota 1,30? Jeste, kurac moj je to sigurno. Naš SRPSKI klub Partizan je sa tom kvotom od života rašrafio Nantere ulivajući sigurnost i opravdajući ime, a i kvotu, a ovi kurci i ustaše???? Samo će me oni oboriti na tiketu za 11.940. dinara, a uhvatio sam sajber kvote. JEBEM IM PLEME ZATROVANO, PA NA POLUVREMENU KUĆI U ONOJ ŠTALI HRVATSKOJ IGRAJU 34-51, ARTLAND IH JEBO U ČMAR RASPALI, DA SAM TAMO NA TRIBINAMA SAD KUNEM VAM SE PIŠAO BIH IM PO GLAVI SVIMA, KURVE MRTVE RASPALE, a bitno da su Cedevitu odvalili pre koji dan.
EDIT: Da Bog da im se klub ugasio za dva dana, jebem im mater, i svim Hrvatima zajedno s njima!!!!!
Voleo bih nekog Ustašu sad da čujem da opravda govnjivu igru predstavnika LIJEPE NAŠE, mater im jebem u pičku. Oko im ispalo.
Ау крајслер брате, туга :S
Волим и ја масно да опсујем неки тим кад ме укопа али ти си их нагрдио најстрашније.
Саосећам се са тобом
Pics or didn't happend.
Ajd' Krajsler ne seri leba ti. Ja tu i tamo opsujem nešto ali ti si ko Džanki post'o. Ko ti kriv što igraš na cigane, ko ti kriv što n'umeš da se kladiš. Radmilo kad je puko onaj tiket manje je glumio ludilo nego ti.
mrš konju
Vaistinu.
Puko i sta sad.
Jebiga, stos igro, nema u kladjenu nesto sto je sigurno...
Ja sad odoh da se odjavim, jer sam pun mržnje.
To se dešava kad ne pratiš, ko igra po kvotama, nekad ima sreće, nekad ne. Sjebe te neko i kad pratiš, a kamoli tako. Artland je dobra ekipa, od prošle sezone sam igrao dosta puta na njih nisu me izneverili.
Nervira me kad neko lupi kvotu pa se iživljava na društvenim mrežama. Mene Marsej bacio za jedno 1000 eura sve ukupno, al koji kurac da radim , a to što ću da pišem postove neće pomoć ništa jebemu mater.
Krajsler sagni mi se.
Јебем ти Ритас, да ти јебем Ритас