Кладионица

1. Крајслере, да си поставио тикет пре почетка па да саосећамо са тобом, овако мене, а верујем и остале заболе курац.

2. дај макар мртви ритас да оде испод 150, кад су ми већ сјебали тикет са кецом. говеда балтичка, а могли су са панатинаикосом да се кољу и сјебу ми тикет.

3. Ако ове пацере Звезда не добије 20 разлике, барем у Београду, јебите ме у дупе. Како ли су они добили Панатинаикос ја не знам.

4. Evo posto svi psuju, jebem ti barcu sinoc, cekam 2+ prvo i naravno govnari od 9og minuta vode i onda nista,pa ih rasrafe na pocetku drugog. A tako bi mi dobro doslo onih 1400 danara.

5. Za danas moze da se proba 2&gg na napoli, kvota skoro 5.
    Lepa je pobeda na monaco, a moze se pridoda i X2 na lacio.

6. Partizan 2
    Zvole 1
    Fejnord 1
    Groningen 1
    Alkmar 1
    Real 1
    Totnam 1
    Valensija 1
    Setubal 1

Sa 2, 28.

7. Sta bi moglo da se igra od igraca u NBA nocas?
    73 igraca, milina, ako bar 5 ne ubodem prestajem sa kladionicom mesec dana

8. sosijedad u raspadu a jebe sve redom

9. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra

Kakvo prangijanje Fiorentina - Napoli, već prošlo GG3+ a nije ni prvo gotovo.

10. PSV opet izgubio od Rode lol.

11. A Totenhem se opet muci sa Hulom.

12. I bangavi Siti mrljavi...

13. AJDE GOL SAMPDORIA U KURAC VAS LJUBIM

14. Šteta za tiket, i ja sam malo naivan bio ovde, ali jebemmumater i arapskim ekipama.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1106-3155051-1131

15. evo sad vidim prodje 2GG i na real i na osasunu ,samo me sjebase viola -napoli a od njih sam najvise ocekivao :'(

16. Gazimudo
    Za danas moze da se proba 2&gg na napoli, kvota skoro 5.
    Lepa je pobeda na monaco, a moze se pridoda i X2 na lacio.

eto ga PAORSKI monako, jebo vas monako. Reims jebeni ih dobije bez primljenog gola.

A na drugom me obore paori vrste Wigan- QPR, imao 8 tekmi 2+, ovi slepci odigraju tekmu da niko nikog nije ni opsovao.

Ova dva dana 3 puta padoh na jednu tekmu.

17. Razumem ja da ovi buržujski klubovi (Siti, Monako, Zenit...) igraju taj kup sa bolom u kurcu, ali jebemmuleba, pa da li je moguće da u tim kombinovanim sastavima nema nikog ko hoće da se dokaže? Je l' oni njima pred meč u kupu naglase ''hoćemo da ispadnete''? Eto, konkretno ona tri što sam naveo, BEZ POSTIGNUTOG GOLA, protiv Remsa, Njukasla i TJUMENA! ALO BRE!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.