Pa ja nzm vise! Kapiram da je u nekom paralelnom univerzumu Minesota igrala sa Crnokosom iz Kosjerica, a da sam ja opet nekim slucajem igrao na doticnu ekipu iz Mineapolisa da bih gledao egal, neizvesnu zavrsnicu u kojoj bih opet nekako izgubio pare!
Anegdota od juce, ne bas bukvalno, al je sustina tu
Komsija: E brate da stavim pedes evra na Stojakovica?
Ja: On ne igra vise.
Komsija: Aaaaa! A kako se zove onaj golemi tetovirani?
Ja: Lebron?
Komsija: JA! Stravicu pedes evra na njega brate!
KOMSIJA POSLEM JEBO! UZO PARE! JEBEM TI KARMU U USTA I U PICKU!
Drugar mi poslao Rapid iz 2 u 1, kao dojava, ko ima viska para, moze da stavi za 100 din ili da proba u nekom sistemu.... Nemam pojma odakle mu, a ni kad igraju. A ni koji Rapid. :D
EDIT: Rapid Bukurest verovatno, jedino on igra, i jos neki Rapid amateri, na koje je kvota 2112334411....
Juče jaran i ja pričamo o NBA u kladionici i vidimo da se kao Ajverson povukao iz košarke i mi ono, ej Filadelfija njegova, ima u njegovu čast da nabiju Majami, šprdnja teška i vidimo kvota 10 na poluvrijeme/kraj i on stavi marku, evo zove na kafu, dobio 10 maraka hahahahhahaha
jeste da nije puno ali je na smiješan način dobijeno
ako bude slikao tiket, objaviću ovde haahahha, u Betlajvu igrao
Fila iz keca u kec
Ima u ova 3-4 dana finih(sigurnih)tekmi pa ako neko ima strpljenja da te dane poveže na jedan tiket, može fino da izađe na kraju sedmice.
Jebo ove kupove i govna.
Srećno!
E ljudovi, Fener - CSKA igrajte vise poena od 142,5 u mozzartu. Kvota 1.6
A moze i da se igra bez smanjene granice na kvotu 1.85.
Fener igra na dosta poena, pogotovo kuci.
I ja pratim rumune sa 50 kinti. Ko ih jebe.
Ja scena u Mocartu, zove me jaran, ne daju da uplatiš na Rumune više od 0.7 feninga.
Ne daju marku a ovo daju ahhahahaa
Uplatio mi 0.7km, dobitak 28 maraka.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa ja nzm vise! Kapiram da je u nekom paralelnom univerzumu Minesota igrala sa Crnokosom iz Kosjerica, a da sam ja opet nekim slucajem igrao na doticnu ekipu iz Mineapolisa da bih gledao egal, neizvesnu zavrsnicu u kojoj bih opet nekako izgubio pare!
za oko 4000
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-7682222-1131
za oko 3000
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-8885044-1131
Anegdota od juce, ne bas bukvalno, al je sustina tu
Komsija: E brate da stavim pedes evra na Stojakovica?
Ja: On ne igra vise.
Komsija: Aaaaa! A kako se zove onaj golemi tetovirani?
Ja: Lebron?
Komsija: JA! Stravicu pedes evra na njega brate!
KOMSIJA POSLEM JEBO! UZO PARE! JEBEM TI KARMU U USTA I U PICKU!
NBA je cirkus. Samo poene igraca ili ukupan broj poena i to je to.
Slažem se.
NBA i evropska košarka, nebo i zemlja.
Drugar mi poslao Rapid iz 2 u 1, kao dojava, ko ima viska para, moze da stavi za 100 din ili da proba u nekom sistemu.... Nemam pojma odakle mu, a ni kad igraju. A ni koji Rapid. :D
EDIT: Rapid Bukurest verovatno, jedino on igra, i jos neki Rapid amateri, na koje je kvota 2112334411....
Juče jaran i ja pričamo o NBA u kladionici i vidimo da se kao Ajverson povukao iz košarke i mi ono, ej Filadelfija njegova, ima u njegovu čast da nabiju Majami, šprdnja teška i vidimo kvota 10 na poluvrijeme/kraj i on stavi marku, evo zove na kafu, dobio 10 maraka hahahahhahaha
jeste da nije puno ali je na smiješan način dobijeno
ako bude slikao tiket, objaviću ovde haahahha, u Betlajvu igrao
Fila iz keca u kec
NBA cirkus žešći
pa i ovde je kvota na cistog keca 4,5. A da ti njega pitas koji rapid? :)
Ima u ova 3-4 dana finih(sigurnih)tekmi pa ako neko ima strpljenja da te dane poveže na jedan tiket, može fino da izađe na kraju sedmice.
Jebo ove kupove i govna.
Srećno!
Rapid Bukurest! Zar se toliko raspao majku mu?
Raspao se, kvota na keca 4,5, na 2/1 je 35.
EDIT: Lololo, rapid je u drugoj ligi :D Al ovo je kup tako da cu pokusati.
Na koje misliš Makaronac?
Nisam ni znao da su ispali u B diviziju.
pk 2-1
40.00
To, to ili je obrnuto?
Već sam napravio web listiće Leri pa sad ne mogu da vidim parove. Kad uplatim, objaviću ovde.
Ok.
Hoćemo onda da ispratimo Rumune? Ko će da namesti ako neće oni (Turci i Italijani).
Ja ću ih ispratiti sa markom. Dovoljno.
E ljudovi, Fener - CSKA igrajte vise poena od 142,5 u mozzartu. Kvota 1.6
A moze i da se igra bez smanjene granice na kvotu 1.85.
Fener igra na dosta poena, pogotovo kuci.
I ja pratim rumune sa 50 kinti. Ko ih jebe.
Ja scena u Mocartu, zove me jaran, ne daju da uplatiš na Rumune više od 0.7 feninga.
Ne daju marku a ovo daju ahhahahaa
Uplatio mi 0.7km, dobitak 28 maraka.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-4912836-1131
Javite kako je u Srbiji!
A realno isti kurac, valjda može nekoliko tiketa. Još ću mu reći da jedan uplati.
Što to? Možda je stvarno namešteno. :D
Gazi, je l' može da se singlira sa 50, ja sam bio u tripu da je 200 minimum?
Ne moze u mozzartu. U balkanbetu moze i za 30 kinti single. Al dodao sam nadala na tiket tako da moze za 50 :)
Ispraticu ko gazi, nadal i ovo..
fala bvdlga :3
Ja mislim da ako Fener i CSKA vcrs ne odigraju X nece nikad.