Кладионица

1. Danska - Francuska 1 (rukomet) @ 1.85, Francuzima ne brani Omeje, i to su mahom stariji igrači.
    Poljska - Egipat 1 (rukomet) @ 1.35, da ga jebeš neće Poljaci valjda da se brukaju
    Zvezda - PAO poeni + @ 1.85
    Lokomotiva - Makabi poeni + @ 1.85 da vas poslušam

Ukupna kvota 8.23

2. Del Potro juce sjebao kuk protiv Dimitrova, pitanje koliko je to ozbiljno, ali nece verovatno biti 100% spreman...al stoji da igra odlicno u dvorani...ali jednostavno ne mozes da stavis del potra za favorita protiv kralja...Fedeks juce igrao odlicno protiv Kolsrajbera, ako uzmemo u obzir da top 10 igraci igraju uzasno na ovom turniru... ...a za Ferera, brani ovde titulu, morace da igra najbolje sto moze...ubio je Simona ko picku...Berdiha gledah malo u prvom setu, ne igra nista specijalno...a Nadal...kolko god da lose igra ovde u dvorani, glupog Gaskea mora usrati ...kad je pokrio -3.5 protiv Janovica, zasto ne bi protiv Gaskea...mada vidim da je u mozzartu -4.5...moze i to

3. I da, Gaske je obezbedio odlazak u London, tak oda ce danas poduvati lagano :)

4. http://www.radnici.com/poredak/2013-10

Ako neko ima slobodnog vremena, neka se registruje, pise neke bezveze "analize" na ovom sajtu, nagrade su 170 evra bonusa za prvo mjesto, 50 za drugo, 30 za trece... Protekli mjesec je osvojilo dvoje ljudi iz Srbije, iako je sajt hrvatski... Vjerujem da bi neko od vas mogao da pokupi bonus.

Pisu se singlovi, dublovi ili triplovi minimalne kvote 1,20 a maksimalne 2,50 ili vece uz uslov da pokazete uplatu od 10 evra na taj par, ako se drzite raspona 1,20-2,50 ne treba dokaz o uplati.

Naravno, poslije bonus pretvorite u pravi novac. Mozete napraviti i vise naloga, nije zabranjeno pravilnikom.

5. Dordrecht vs. Den Bosch 1 @ 1.65

Den bosh je u kurcu teskom, imaju neki pun kurac izostanaka. Kvota za ovo je super.

6. gazi gde si naso izostanke?

7. Nekli lik ih jos od pre 3 nedelje skapirao, mrzi me sad da trazim.

http://prntscr.com/2171ev

to je moj tiket.

8. Efes mi je do jaja kvota. Mislim i da ova zelena gora nece dati vise od 19 poena po cetvrtini. TO je vec fin dublic ko ima pare.

9. преписујем, само ћу уместо Барија да упацим нешто друго :D

10. Јеботе, не играм кладионицу дуже време и сад кад погледам те ваше тикете немам појма шта сте одиграли. К'о на првој години математичког, нигде јебеног броја. Шта си ти ту сад одиграо на Звезду, објасни ми.

11. Da ce da izgube barem 3 razlike.

12. Nadam se da radnica u Mocartu misli da je kompliment kad me pita tri puta u nedelju dana da li imam osamnaest.

13. Hahahahha mene samo jednom do sad pitali u Mocartu, uvek me puštaju, a centar grada lolo

14. Evo ga lepotan koji ce me i peti dan za redom oboriti na jednu tekmu! OCU DA SASTAVIM CELU NEDELJU DA PUKNEM NA JEDAN PAR!
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5962672-1132

15. Gazimudo oce li Sijena dobiti ovaj Stelmet?

16. Mora deranje, ja to u hendikepu igram

17. Eto vam ga Del Potro favorit...cuj Del Potro favorit, dobro su me nasmejali...

18. A jao vidi lepote za sutra:

Stoka - Sautempton GG3+ @2.5
    Arsenal - Luzerpul 1 @2.2
    Zvezda - Partizan 2 @2,7 ; 3+ @2.05 ; 2&GG @5,5 ; 5+ @7.5
    Milan - Fiorentina GG3+ @2
    hamburger - gladbah 1&GG @4

19. Evo dve tekme koje su poprilicno lagane

Denver-Portland 1 1,50
    Phoenix-Utah 1 1,45

Probati Atlanta-Toronto 1 1,60
    Hjuston-Dallas dp+

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.