Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
odigrah nancy efes i hendikep nadal za 300 din dobitak 1400
Њукасл - Челзи 2
Арсенал - Ливерпул гг прво (мислим да долази Х2, али нећу да малеришем)
Шилб преко 11
Блажич преко 10
Квота 19
Galata, psž kečevi, barselona 1&t12+, siena i panatinaikos dvojke, kvota 3.4 dobitak 5100.
I uplatio za sutra zvezdu 1-1&3+ za 500, kvota 7.5, inače sam hteo sve da uplatim na ovo gore, al' kad sam video kvotu povuklo me, a i ako puknem ovo prvo da imam tiket za sutra, makar i ovakvu glupost :)
Meni vi koji se kladite na nas derbi uopste niste jasni. Ajde na golove i moze, ali konacan ishod...ako zanemarimo navijacku ostrascenost, sta to vidite na kilavom, tromom Partizanu i nemocnoj, bezidejnoj Zvezdi pa da stavite pare na pobedu bilo kog od ta dva tima?
Šega, ba, ovo je iz sprdnje odigran tiket, reda radi. Inače ako se i kladim na derbi, kladim se na protivnički tim, da u oba slučaja budem zadovoljan. A uvek odigram bar nešto, čisto da sa više strasti pratim utakmicu, ne računam ja tu nikad na dobitak.
Zato sutra igram 5+, jedino tako cu moci da se radujem i golovima zvezde i golovima partizana. A i platice mi 7,5 puta ulog ako dodje :D
Gazimudo oce li Sijena dobiti ovaj Stelmet?
Nece, lololo :D
Za sad mi sve ide lepo, mislim da cu i veceras ostvariti cilj i pasti na jednu tekmu.
Nisam je ni igrao :P
Al' je fora što ja imam 20 lololo
Eto vam Lokomotiva + poeni. Kurac plus, nisu mogli 60 da ubace konji. Krivo mi zbog one lepe kvote na rukomet.
AJDE EFES U KURACV TE LJUBIM SAD AJDE AOLO AAAAAAA
jebem ti efes smrdljivi
ko je predlagao uopste zadnje pare mi uze
Шахтјор ми поцепао чмарић. Остале 3 дошле лако. Имам за сутра један да се надам.
Stavih 100 kinti na Pao iz zezanja, negde 25. min bio i kvota 13,5. Zamalo da dođe. Pogodih hendikep 2 uživo, kvota 1,9 dobar 450 kinti.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-4093558-1132
PA JEBIGA
nmg vise ni da tipujem ni da prognoziram, nikako da odgledam jednu tekmu na miru!
AU JEBO TIKET DA SU BAR DOBILI U PRODUŽETKU
ILI DA IMAM MUDA DA STAVIM 500 NA MAKABI ALI JEBIGA
Vidi kvote na Makabi, sve ti jbm.