Кладионица

1. Kako to nisam video...

2. dosta ljudi se zanelo, čak i H1 lol ali eto ja loše uklopih, a nisam singlirao al' nema ni veze jebiga, sutra je novi dan

3. Ja odigrao sve izrazite favorite za danas i sutra. Danas došli PSG, Dortmund, Galata, Barsa i Benfika. Tiket preživeo prvi dan, čekaju se sutra Man City, Bayern, Real, Napoli, AZ i Anderleht

4. E jes kurva ova kladza hahaha
    Ja prekinuh niz, pao danas na vise od 1 tekme :D mozda nesto i uradim za vikedn.

5. aa jašta ks037 zaboravih i da sam čitao tvoj post i razmišlaj ajmo X, al' reko dovoljno je i 1 koji većina nije očekivala, ali eto jebiga,kad se pada jedna, neka bude Zvezda

6. Nekoliko dana padam na produzetke i to u produzetku dobije tim na koji sam tipovao i to za dobre pare, pratim i znam kad je Kwame Brown kenjo ili dal je jebo....i onda me sprca produzetak. I give up! Znam da cu nabosti za 5-10 dana dobre pare, al cu dotad skrcati milion tiketa, i onda sam breakeven iliti na pozitivnoj nuli! Evropska Unijo popusi mi moj kurac!
    EVO GA OPROSTAJNI ZA NOCAS..........................................................................
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-4216711-1132

7. Pa da je bar dobila Zvezda u produzetku, ali ovako mi je bas krivo... probacu za vikend neki tiket kvota do 5 sa jacom uplatom, a stvarno ima da se odabere, pa se mozda vrati za ovo.

8. Mislim da ću ovaj vikend preskočiti, pukao sam fazon 10 tiketa u poslednjih 7 dana.

9. I ja isto, pa sad glavu dajem da mora da udje.

10. Kvota za 3+ na Derbiju 2.05 jebote.

11. Треба да буде 4 реално.

12. Ja cu na ovo da stavim pare

Psv 1, Siti 1, Arsenal 1X, Mega Vizura bezh 1, Partizan bezh 1

4.53 ukupna kvota

13. Ja cu igram 5+ u singlu sigurno, kvota 7,5 ..A 3+ mi je sigurica.

14. Igokea je oterala Galoveja, Gacesu i msm da ih Pavkovic napusta, igraju s Olimpijom 2,50 je kvota na OLY.

15. Brate ko je cekao ovde Panatu dvojku za kes, i kao u fazonu, ako dobije Zvezda- do jaja, samo iks da ne dodje? :D Koji NELOL!

16. Koji smor matori... :D

17. Ja cu igram 5+ u singlu sigurno, kvota 7,5 ..A 3+ mi je sigurica.

U Mocartu ti je 8.5 kvota na 5+.

Igokea je oterala Galoveja, Gacesu i msm da ih Pavkovic napusta, igraju s Olimpijom 2,50 je kvota na OLY.

Sviđa mi se ovo, u Mocartu je 2.85 na Olimpiju.

18. moze sutra da se uzme dobra kinta na 3 tekme

Stoke GG3+ @2.5
    Olimpija 2 @2.75
    Derbi 3+ @2.05

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.