Кладионица

1. Kako to nisam video...

2. dosta ljudi se zanelo, čak i H1 lol ali eto ja loše uklopih, a nisam singlirao al' nema ni veze jebiga, sutra je novi dan

3. Ja odigrao sve izrazite favorite za danas i sutra. Danas došli PSG, Dortmund, Galata, Barsa i Benfika. Tiket preživeo prvi dan, čekaju se sutra Man City, Bayern, Real, Napoli, AZ i Anderleht

4. E jes kurva ova kladza hahaha
    Ja prekinuh niz, pao danas na vise od 1 tekme :D mozda nesto i uradim za vikedn.

5. aa jašta ks037 zaboravih i da sam čitao tvoj post i razmišlaj ajmo X, al' reko dovoljno je i 1 koji većina nije očekivala, ali eto jebiga,kad se pada jedna, neka bude Zvezda

6. Nekoliko dana padam na produzetke i to u produzetku dobije tim na koji sam tipovao i to za dobre pare, pratim i znam kad je Kwame Brown kenjo ili dal je jebo....i onda me sprca produzetak. I give up! Znam da cu nabosti za 5-10 dana dobre pare, al cu dotad skrcati milion tiketa, i onda sam breakeven iliti na pozitivnoj nuli! Evropska Unijo popusi mi moj kurac!
    EVO GA OPROSTAJNI ZA NOCAS..........................................................................
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-4216711-1132

7. Pa da je bar dobila Zvezda u produzetku, ali ovako mi je bas krivo... probacu za vikend neki tiket kvota do 5 sa jacom uplatom, a stvarno ima da se odabere, pa se mozda vrati za ovo.

8. Mislim da ću ovaj vikend preskočiti, pukao sam fazon 10 tiketa u poslednjih 7 dana.

9. I ja isto, pa sad glavu dajem da mora da udje.

10. Kvota za 3+ na Derbiju 2.05 jebote.

11. Треба да буде 4 реално.

12. Ja cu na ovo da stavim pare

Psv 1, Siti 1, Arsenal 1X, Mega Vizura bezh 1, Partizan bezh 1

4.53 ukupna kvota

13. Ja cu igram 5+ u singlu sigurno, kvota 7,5 ..A 3+ mi je sigurica.

14. Igokea je oterala Galoveja, Gacesu i msm da ih Pavkovic napusta, igraju s Olimpijom 2,50 je kvota na OLY.

15. Brate ko je cekao ovde Panatu dvojku za kes, i kao u fazonu, ako dobije Zvezda- do jaja, samo iks da ne dodje? :D Koji NELOL!

16. Koji smor matori... :D

17. Ja cu igram 5+ u singlu sigurno, kvota 7,5 ..A 3+ mi je sigurica.

U Mocartu ti je 8.5 kvota na 5+.

Igokea je oterala Galoveja, Gacesu i msm da ih Pavkovic napusta, igraju s Olimpijom 2,50 je kvota na OLY.

Sviđa mi se ovo, u Mocartu je 2.85 na Olimpiju.

18. moze sutra da se uzme dobra kinta na 3 tekme

Stoke GG3+ @2.5
    Olimpija 2 @2.75
    Derbi 3+ @2.05

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.