Ja odigrao sve izrazite favorite za danas i sutra. Danas došli PSG, Dortmund, Galata, Barsa i Benfika. Tiket preživeo prvi dan, čekaju se sutra Man City, Bayern, Real, Napoli, AZ i Anderleht
aa jašta ks037 zaboravih i da sam čitao tvoj post i razmišlaj ajmo X, al' reko dovoljno je i 1 koji većina nije očekivala, ali eto jebiga,kad se pada jedna, neka bude Zvezda
Nekoliko dana padam na produzetke i to u produzetku dobije tim na koji sam tipovao i to za dobre pare, pratim i znam kad je Kwame Brown kenjo ili dal je jebo....i onda me sprca produzetak. I give up! Znam da cu nabosti za 5-10 dana dobre pare, al cu dotad skrcati milion tiketa, i onda sam breakeven iliti na pozitivnoj nuli! Evropska Unijo popusi mi moj kurac!
EVO GA OPROSTAJNI ZA NOCAS..........................................................................
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-4216711-1132
Pa da je bar dobila Zvezda u produzetku, ali ovako mi je bas krivo... probacu za vikend neki tiket kvota do 5 sa jacom uplatom, a stvarno ima da se odabere, pa se mozda vrati za ovo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kako to nisam video...
dosta ljudi se zanelo, čak i H1 lol ali eto ja loše uklopih, a nisam singlirao al' nema ni veze jebiga, sutra je novi dan
Ja odigrao sve izrazite favorite za danas i sutra. Danas došli PSG, Dortmund, Galata, Barsa i Benfika. Tiket preživeo prvi dan, čekaju se sutra Man City, Bayern, Real, Napoli, AZ i Anderleht
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-4627818-1131
Rekoh samo ne X pa da puknemo u produzetku
E jes kurva ova kladza hahaha
Ja prekinuh niz, pao danas na vise od 1 tekme :D mozda nesto i uradim za vikedn.
aa jašta ks037 zaboravih i da sam čitao tvoj post i razmišlaj ajmo X, al' reko dovoljno je i 1 koji većina nije očekivala, ali eto jebiga,kad se pada jedna, neka bude Zvezda
Nekoliko dana padam na produzetke i to u produzetku dobije tim na koji sam tipovao i to za dobre pare, pratim i znam kad je Kwame Brown kenjo ili dal je jebo....i onda me sprca produzetak. I give up! Znam da cu nabosti za 5-10 dana dobre pare, al cu dotad skrcati milion tiketa, i onda sam breakeven iliti na pozitivnoj nuli! Evropska Unijo popusi mi moj kurac!
EVO GA OPROSTAJNI ZA NOCAS..........................................................................
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-4216711-1132
Pa da je bar dobila Zvezda u produzetku, ali ovako mi je bas krivo... probacu za vikend neki tiket kvota do 5 sa jacom uplatom, a stvarno ima da se odabere, pa se mozda vrati za ovo.
Mislim da ću ovaj vikend preskočiti, pukao sam fazon 10 tiketa u poslednjih 7 dana.
I ja isto, pa sad glavu dajem da mora da udje.
Kvota za 3+ na Derbiju 2.05 jebote.
Треба да буде 4 реално.
Ja cu na ovo da stavim pare
Psv 1, Siti 1, Arsenal 1X, Mega Vizura bezh 1, Partizan bezh 1
4.53 ukupna kvota
Ja cu igram 5+ u singlu sigurno, kvota 7,5 ..A 3+ mi je sigurica.
Igokea je oterala Galoveja, Gacesu i msm da ih Pavkovic napusta, igraju s Olimpijom 2,50 je kvota na OLY.
Brate ko je cekao ovde Panatu dvojku za kes, i kao u fazonu, ako dobije Zvezda- do jaja, samo iks da ne dodje? :D Koji NELOL!
Ja :D
Koji smor matori... :D
U Mocartu ti je 8.5 kvota na 5+.
Sviđa mi se ovo, u Mocartu je 2.85 na Olimpiju.
moze sutra da se uzme dobra kinta na 3 tekme
Stoke GG3+ @2.5
Olimpija 2 @2.75
Derbi 3+ @2.05