Eto, srećno, samo pametno, uslov ti je samo 18 analiza za 1 mjesec, nije puno da bi uopšte mogao da konkurišeš za nagrade (170e, 50e, 30e) A šta je to 5 redova napišeš i gotovo :)
Mada, ne zaboravi, ako na jednom krene loše onda otvoriš drugi, dozvoljeno je, jer nije definisano pravilima.
Je l' se registrovao neko na medvedicev sajt? Ja se regao, 9. sam.. lolo
Pa nije moj sajt, već dragih nam komšija khmmmm.... :D a nekako bi mi bilo drago da im otmete para, haha
Loool, mislio sam na sajt sto si ti postavila, taj neki smisao lolo...
Dje sajt? NE vidim sajta.
Eto, srećno, samo pametno, uslov ti je samo 18 analiza za 1 mjesec, nije puno da bi uopšte mogao da konkurišeš za nagrade (170e, 50e, 30e) A šta je to 5 redova napišeš i gotovo :)
Mada, ne zaboravi, ako na jednom krene loše onda otvoriš drugi, dozvoljeno je, jer nije definisano pravilima.
Poslaću ti na pvt, puppet.
Da, rekla si to za duple naloge...za sad mi fino ide, 2 analize postavio tenis naravno lolo obe prosle, videcemo za danas...
Pošalji i meni.
medvedice baci taj link u inbox!
Opet prošlo duplanje BezDeranjaMolim. Znam koga pratim što se NBA tiče za ubuduće. :)
veceras ima finih tekmi!
Davaj u inbox, ne znam đe ću biti noćas.
Za sad mi je samo Del Potro siguran, mada još nisam pogledao ponudu kako treba.
EDIT: Golden Stejt 2&>. Mislim da bi trebalo.
Memfis- Boston 1 (1.15)
Filadelfija- Golden Stejt 2 (1.40)
Klivlend- Minesota dodatni poeni >191.5 (1.60)
Hjuston- Klipersi dodatni poeni >201.5 (1.60)
Može se probati i 2 na Minesotu šaznam
LAC-Houston 1 @1.55
CLE-Minesota 2 @ 2.25
..................
probati sa strane M.Gasol preko K.Irving preko
NHL:
Winnipeg- Detroit 2 (2.25)
NY Rangers- Anaheim 0-5 (1.65)
Procena, analiza ili nagađanje?
Winnipeg ima 5-8, kod kuće 3-5
Detroit ima 9-4, u gostima 6-2
I generalno je Detroit kvalitetniji.
Imao sam sinoc tiket :
Lil - Monako dp2-3 @2.75
Lejkersi 1&VISE @3.9
Uplatio za sto kinti, i jutros setim da sam odigrao. Jebem ti Monako po drugi put.
http://www.mozzartsport.com/vesti/kakav-tiket-britanac-veceras-ceka-keca-na-aberdin-za-100-000-funti/64459 da ga izbaksuziram olololo
crko dabogda šeka