Кладионица

1. odo da spavam ujutru da me cekaju pare od nba i lebrona jel JASNO

2. Bravo makarona...al kad bi svaki dan gadjao tiket sa kvotom 1,5 za koju sam siguran da ce da dodje, gde bi nam kraj bio! :)

3. Brook Lopez, Paul Piece, Andrei Kirilenko, Deron Williams are all out for Brooklyn today. Kevin Garnett is also likely out

4. Ja stavio Minesotu i Majami za neki srednji ulog. Ako to dodje, sve cu na zvezdu.

5. Alen i Haslem su out, Wade nije siguran, al trebalo Majami da dobije i Minesota sa hendikepom! Sutra ce biti jos boljeg NBA (nedelja) te tekme treba hvatati...

6. Da kupim prikolicu za onog pasata :)

7. hehehe...bice bice!!!

8. Deranje daj savete za sutrašnji NBA, živ ti deca.

9. @ leri posto su tri tekme, hvatamo igrace, sutra cemo videti kad izbace ko igra ko ne ;) ajmooo Lebrone Srbineee!

10. dal je izbacio djemsa alo rodjace on je tolko uradjen moze 2 dana da ti trci

11. Како су ме навукли за Афлала јеботе, осећам се ко магарац. Знам да је луд и да ће да убаци или 5 поена или 35 и опет га одиграм +.
    0 поена за 1/4 и још је избачен на почетку 2/4. Стварно сам генијалан кад убодем неког из понуде ко с прс` у дупе

12. dzejms srbin za poluvreme 20 ljubim ga u kurac

13. За само 15 минута. Поспрдао се човек само тако

14. Nije to fora matore, to mentalno hendikepirana osoba može da pogodi
    svaki dan se sa takvim tiketima može kurčiti 3-4 puta dnevno ali nije fora to ovdje stavljati

Prvo, ne seri. Drugo, fora zarade je u ovim sitnim tiketima. Mentalno hendikepirane osobe ne razumeju statistiku, pa se nemoj praviti mnogo pametan, ne razumem čemu hejt? Okačio sam parove i sistem igre koji je realno najsigurniji za dobitak keša na veći ulog. Ako ti smeta, naduvaj mi jaja. Tj, nemoj, nemaš tu privilegiju

15. Danas treba staviti svoj novac na moćnog Lajovića. SRBIJA

16. statistika pokazuje da milan nije bas nesto preterano efikasna ekipa u poslednje vreme,a da je alkorkon efikasan u picku materinu.alkorkon cesce ne da gol,nego sto ubode i taj jedan.koje si statisticke podatke koristio i kojom metodom si dosao do toga?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.